icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

vierkasteffi
30. dec 2012

@lejla77 aj mna riadne oklamala robili sme výmenu ja som jej veci hned poslala 1. triedou dokonca pribalila aj darček a mne nič neprišlo a teraz pozerám že na tom druhom nicku tu mikinu dalej predáva a mne tvrdí že mi ju poslala už 17. decembra 😠 😠 😠

osemsmerovka
30. dec 2012

preboha baby tak načo robíte s takou obchod,ked vidíte,že tam má samé zlé hodnotenie? 😕 sa Vám čudujem..ja ked vidim,že má dotyčná čo i len jedno hodnotenie zlé,idem radšej dalej..môže tam mať aj 50 dalších dobrych hodnotení 😅

lejla77
31. dec 2012

@osemsmerovka pretoze ked ja som s nou robila obchod, vtedy este nemala ani jedno zle hodnotenie - ona to vsetko naraz riesila. Tie hodnotka jej potom zacali pribudat. V nejakej teme som si precitala, ze sa stahuje do mesta, tak asi to vyuzila, ze ju nikto na tej adrese nebude hladat. 😠

lejla77
31. dec 2012

@vierkasteffi hrozne, ja som prisla o smiesne peniaze, ale co ostatne? 😠

martinjasen
31. dec 2012

@lejla77 Ak mas nevyrieseny obchod s @wiwienka a @evickatimi postupuj podla navodu: https://www.modrykonik.sk/fotoblog/admin/clanok...

Podozrenie v bazari riesime az na zaklade ohlasenia problemu v konretnom obchode, nie na zaklade hodnoteni.

Dakujem.

vierkasteffi
31. dec 2012

@martinjasen a dá sa to aj v prípade ak sme mali medzi sebou výmenu ja som jej tovar poslala aj my napísala že tovar prišiel a mne nič neprišlo 😠

adri266
31. dec 2012

@sailes vyhodny obchod 😀 Sa cudujem, ze si jej to nepredala 😉

nikolca
31. dec 2012

@martinjasen a akože to tu je povolene mať dva nicky??? 😒 ,tušim potrebujete hromadne oznamenia aby ste začali riešiť,či ešte malo ludi oklamala?mne sa raz stalo to bolo ešte nejako v začiatkoch ako som sa registrovala,prišla ku mne kamaratka na kavu,boli sme na nete,chcela sa pozrieť tu na svoj bazar,ja som sa odhlasila ona sa prihlasila pod svojim nickom a heslom a behom hodiny som dostala od admina upozornenie 😕 😕 a pritom ten jej nick bol vytvoreny z jej počitača a nie z môjho 😕 😨 ,hlavne že sa tu tu blokuje a sleduje kto aku fotku ma v profile,kto aku fotku použije v bazare 😖 tu predavajuca môže mať aj od vrchu po spodok negatka ale na zaklade hodnoteni sa neblokuje,no na mma ked za v priebehu jedneho mesiaca dostane tri negatka admin ju zablokuje ked vytvori novy nick,znovu ju blokne tam nie su duplicitne nicky povolene 😉 juj viem nie sme na mma ale na modrom koniku 🙂 😉

miskakyska
31. dec 2012

@nikolca asi nejaká známa 😉

lejla77
31. dec 2012

@martinjasen mne islo o to, aby neoklamala dalsie mamicky, ja sa nebudem za 2,10 EUR s nou dotahovat. A ta osoba ma evidentne 2 nicky a pod oboma predava tie iste veci. Tak to je akoze povolene? Asi sa caka, kym oberie viac ludi. 🤐

miskakyska
31. dec 2012

@lejla77 ved je silvester..ho nedráždi 😎 nechajte ho vydýchnuť aspoň posledné hodiny v starom roku,ved Maťko je tiež len človek a chce si tiež posilvestrovať 😉 ,nooooooo..čaute a pekného Silvestra 😉

traktor
31. dec 2012

@nikolca nemôze ma 2 nicky, evickatimi je bloknuta..

bzuco
1. jan 2013

konečne sa mi po týždni ozvala predávajúca, od ktorej mi už 2t ide balík 1. triedou a stále neprišiel @zucih
a čo som si vyslúžila??? iba osočovanie a negatko z trucu a hnevu
tak vám dakujem
neviem, kto tu komu špiní meno....

lenulienka2011
1. jan 2013

@bzuco tak popros o pomoc admina ak mas pravdu ,pises strucne neviem co sa stalo,ani ako ti posalala balik,ak doporucene musi mat doklad...,admin posudi komu vymazat negatko 😢tak som si to docitala...jednoznmacne podla toho co pises pochybyla predavajuca,tak nech si to zlizne,a neboj to negatko s pomsty prezijes,aj mne sa uslo,nemala som chut sa dotahovat,s nou,hodiny vypisovat adminovi,tak nech ho mam,zijem,vsak kazdy kto kupuje vidi od koho je,a ked sa pozrie na jej hodnotka tak pochopi,bohuzial existuju aj brzdy.pekne povedane

pastelka74
1. jan 2013

@bzuco čítala som o tvojom probléme na čiernej listine.....to je dosť peňazí....a to poštovné,ja sa vždy pýtam,ako to chce kupujúca poslať....určite kontaktuj admina,mne bolo nagatko zmazané,za čo dakujem,lebo bolo dané taktiež iba z pomsty.....napíš"ofico" žiadosť predávajúcej,ako chce riešiť váš problém.... 😉

bzuco
1. jan 2013

@lenulienka2011
celé to mohlo byť úplne inak, keby pani komunikovala...ale tým, že odpíše 1x za 7dní sa to celé takto vyvŕbilo - jasné, že ja mám tiež svoju trpezlivosť, no podľa nej, som ja tá zlá
dobre, má doma 3t. bábo, ale ked viem, že balík, čo som poslala neprišiel, tak sa snažím riešiť to a na odpoved si nájsť kúsok času...ona nie
ešte mňa obviňuje, že akú iniciatívu som ja vydala na to, aby som balík našla??? JA????? čo môžem robiť ja bez podacieho lístka, a navyše ked ani neviem, na akú adresu balík poslala, lebo som ju prosila, nech mi to pošle do práce(16km od môjho bydliska), kam ja teraz nechodím....už som volala kolegovi, nech sa ide opýtať tam na poštu...ak by tam balík bol, už by mi volal
tot bolo prvé, na čo som sa pýtala, či na adresu do práce, alebo na moju domácu (na MMB ju vidno)
ešte sa urazila, že čo to riešim tu, ked som vec kupovala na MMB - proste kontaktovala som ju všade, kde sa dalo, ale bezúspešne

bzuco
1. jan 2013

@pastelka74
už som jej poslala tú žiadosť - a jej odpoved - nebude to riešiť, nakoľko obchod prebehol na MMB - ...bodka....
vravím, nemá kúska snahy nejako to riešiť, no ja som tá zlá
vraj mám čakať, možno balík ešte príde....

ak by si pýtala poštovné 1€ hned by som vedela, že to je len na obyčajné poštovné a reagovala by som...ona pýtala 1,60 a kedže predávam dosť dlho, viem, že to stačí na doporučené poštovné...ako som mala vedieť, že to pošle obyčajne....ona si myslí, že 1. tr. je zárukou, že balík príde a vraj doteraz sa jej nič nestratilo...no tak - bohužiaľ - ja som prvá...

lenulienka2011
1. jan 2013

ty nemas co riesit!ale ked je taka vychcana nech ti posle to cislo podacieho listka a skus vyhladat ten balik....ak sa nahodou ten podaci listok pani stratil...nahodou,tak to je jasne,ukludni sa akasli na nu,nic neurobis,viem zaplatila si to a v poslednej dobe ak to tu ciatas ,tak konicek plava dole vodou,co sa tyka riesenia takychto klamarok 😠

lenulienka2011
1. jan 2013

@bzuco tak popytaj admina odtial,a odkial vie pani ze balik este mozno pride?iba ak ho poslala len niekedy minuly tyzden cize...pozri si datum ak ti dojde balicek,a daj si tu namahu odfotit tu obalku,a vycap to tu!

pastelka74
1. jan 2013

@bzuco .............neviem ako to chodí na MMB...ale predpokladám že tiež tam existuje nejaký admin,hodnotka a pod.....tu je zaregistrovaná iba niečo cez dva mesiace.....no,pekná reklama na začiatok,je mi to ľúto,dúfam že sa to dorieší do správného konca...držím palce.... 😉 🙂

bzuco
1. jan 2013

@lenulienka2011
@pastelka74
asdmina MMB som kontaktovala už v piatok, no doteraz sa neozvali
vykrikuje, že má 130 kladných hodnotení...a čo??? ja mám na MMB 275 a tu viac ako 100 od kupujúcich

monickapd
1. jan 2013

ahoj žienky.....dajte mienku o tomto.......... 21.12.mi predavajuca napisala ze rifle mi poslala, od vtedy ani obraz, ani zvuk..ja jej pisem stale, vcera si aktualizovala inzeraty, aj tie rifle.. ale mne nic...robim si uz starost, predsa to bolo 12eur a to nie je malo podla mna....

lenulienka2011
1. jan 2013

@bzuco pockaj co ti odpise,vies boli sviatky..kazdy je mimo domu,a tiez tu urcite nesedi 24hodin,ja sa zasmejem ked ti tento tyzden dojde balik ☹ ten co davno poslala 😝

bzuco
1. jan 2013

@lenulienka2011
ja som jej ešte pred vianocami písala, že nech mi dá číslo podacieho lístka, že balík neprišiel, pôjdem na poštu...vtedy z nej vyšlo, že to manžel poslal 1. tr. obyčajne - teda bez dokladu a čísla na balíku...

bzuco
1. jan 2013

@lenulienka2011 bodaj by si mala pravdu a balík príde...nič viac si neželám

lenulienka2011
1. jan 2013

@bzuco tak spekulantka 😠

lenulienka2011
1. jan 2013

@monickapd napis este raz zdorazni nech sa ozve,ak nie popytas o pomoc adminou ☹napis aj IP a daj sem jej nick s @aby sa mohla zapojit

monickapd
1. jan 2013

ide o predavajucu @monamona .... ma kladne hodnotenia a nechcem si zatial mysliet nic zle, ale bojim sa proste..mam take blbe tusenie.. 😒

pastelka74
2. jan 2013

@monickapd ....celkom tvoju obavu chápem,tiež som tu obchodovala s pani,kladné hodnotenia....a nakoniec to skončilo až u admina....asi už ani tie kladné hodnotká nie sú zárukou dobrého obchodu.....ale ešte počkaj,boli sviatky...možno balík poslala aj neskôr ako písala... 😉

mery333
2. jan 2013

Baby, trochu od veci... vedeli ste, že keď si pri doporučených zásielkach vypíšete na stránke Slovenskej pošty ePodací hárok, máte poštovné o 0,10 centov lacnejšie? Je to pravda? Robili, ste to už niektorá?