Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
doporučene, ale vtip je v tom, že onami to vobec neposlala
ako je napisem negat. hodnotenie? neviem kde to mám hladat, D
naposledy mi ona odpisala 1.1.2012 s tým že balik mi pride určite do konca týždna -piatku, no dnes opat nic
ako registrovaná, dakujem za radu
je to tak najskor som nebola reg. ale potom som sa sem zahlasila a pisala si s nou ako reg., zareg. som sa po tom, čo mi slubovala poslanie balika do 3prac.dni., peniaze boli poslane prevodom 3.12.2012
o MK som ani nevedela, netušila som že takáto stránka je 😀 , poradila mi to kamoska
pani mi slubovala že do 9.12. mi balik posle
(v tej prvej sprave som sa sekla v dátume)
možem, ako to mám urobiť?
pokojne tu možem zverejniť aj konverzaciu medzi nami ako predajca a kupijuci
@mamusa007 Pokial si si to ziadala zaslat doporucene a ona to tak mala odoslat a teda mala by doklad o tom ze to poslala ale podacie cislo nechce dat, tak to je divne. Bud to neposlala vobec, alebo to slo len obycajne a teda doklad o odoslani nema, alebo ho stratila...To nikto teraz nevie. Ona je vsak zodpovedna za odoslanie.
V kazdom pripade, ty si svoju cast obchodu splnila a kedze balik nedosiel, moze predavajuca podat reklamaciu na poste ze balik nedorazil. Ak aj to odmietne, tak napis jej nick na ciernu listinu, daj jej zaroven hned teraz hodnotenie (este ho zatial od teba nema!!! ) a napis tomu adminovi.
ok, dakujem, budem to tu sledovat a cakať či sa ozve a ako sa k tomuto problému postavi, D 😉
sme si pisali cez postu a tam nevi žiadne + (maturujem tu nad tým, no nevidim tu nic take)
ja mam asi smolu,toto je uz druha....co poviete co robit....dobry den,je mozna dohoda ze v cene je posta?staci mi ti obycajne,ak ano poprosim cislo uctu,hned prevediem peniazky dakujem
Predajca () - 13. decembra 2012 o 15:08
Dobry den, nie je problem..poprosim teda na cislo uctu ,,,,,,,,, zaroven poprosim adresku kam balicek polsat. dakujem, ,,,,
Ja - 13. decembra 2012 o 15:10
dakujem,peniazky uz mate na ceste,,,,,,,,
Ja - 17. decembra 2012 o 18:55
ak mozem poprosit mailovu adresu,poslem vam doklad o zaplateni,aby sme to mali do sviatkou doma,dakujem teda ak vam to nevadi
Ja - 21. decembra 2012 o 18:41
dobry vecer,poslali ste nam ciapocku?ak mozem poprosit kedy neboli sme doma ,dakujem
Predajca ) - 29. decembra 2012 o 18:26
Dobry vecer Monika, ospravedlnujem sa ze pisem az teraz, ale bohuzial tyzden pred vianocami sme sa stahovali a ja som nemala doteraz pristup na net... preto sa mi nepodarilo ani dostat na net, ani vam odpisat... velmi ma to mrzi, no nemala som ani vasu adresu, tak kompletik Vam poslem az v pondelok I. triedou...dufam, ze to nevadi..dakujem za trpezlivost a pochopenie. Pekny vecer,,,,,
Ja - 30. decembra 2012 o 18:23
nevadi,dakujem velmi pekne,stastny novy rok prajem,,,,,,
Ja - Včera o 15:02
dobry den,poslali ste?....v pondelok?zatial nic nemam
Ja - Dnes o 14:50
mate poslednu moznost vyjadrit sa....nemam chut sa tu dohovarat...internet uz mate ako ste vyssie pisali...presiel dalsi tyzden!!
Napíš ďalšiu správu predávajúcej
@mamusa007 skús sa pozrieť na jej inzeráty, či tam nie je náhodou aj ten, o ktorý si mala záujem...ak je, tak klikni na ohodnoť predávajúcu .... ak nie je, tak potom ju oslov - napíš správu ako záujemca k hociktorému jej inzerátu, ktorý má v ponuke ... niečo v zmysle ... "mali ste mi poslať balík, doteraz neprišiel a pretože nereagujete na moje správy v IP, tak vám chcem napísať negatívne hodnotenie" ....a keď odošleš správu, tak sa ti potom zobrazí vpravo dole ohodnoť predávajúcu, klikni na to a napíš stručné a jasné hodnotenie...povolené je len jedno...
@mamusa007 inzerat o ktory si mala zaujem,cez ktory si komunikovala s dotycnou si najdi,vpravo dole je zelenym ohodnotit predavajucu

Dakujem, ona ale neodpoveda a nic nechce uviest.