icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

bodka13
2. jan 2013

@monickapd počkala by som 😉 hoci odpísať ti mohla ....21.12 bol piatok,takže balík sa cez víkend nikam nepohol a potom boli sviatky 24.-25.-26 (po/ut/st.) na pošte s ním začali robiť vo štvrtok 27.12 v piatok asi nestihol prísť no a zese ten nešťastný víkend ....myslím,že balík príde neskôr "vďaka" sviatkom

nikolca
2. jan 2013

baby tak pošta šla teda hore,dnes som posielala balik na dobierku a že pošta 3,60eura 😕 😕

pastelka74
2. jan 2013

@nikolca .....áno,majú to pekne krásne vypísané aj na internetovej stránke,radšej som si to vytlačila doma na papier,aby som mala prehľad...neskutočné ceny....doporučený list 2.trieda do 500g....1.45€ 😝 😝 😝 😝 😝

lejla77
2. jan 2013

Pomaly postovne bude drahsie ako tovar. 😝

lejla77
2. jan 2013

Kocky, dnes mi nabehlo na ucet 2,10 EUR - vyzera to tak, ze wiwienka mi zaplatila po mesiaci za balik. 😕 😕 😕 Pockam este na list z posty, lebo je to platene cez postu. 😕 😕 😕 Nechapem, uz som tie prachy vobec necakala.

bzuco
2. jan 2013

@nikolca
posielala si to ako balík alebo ako listovú zásielku? do akej váhy bola?
idem posielať dobierku a chcela by som vedieť, koľko približne bude stáť pošta
dakujem

nikolca
2. jan 2013

@bzuco balik bol nad kilo,bolo to posielane ako balik a zaplatila som 3,60poštovne

bzuco
2. jan 2013

@nikolca
to neni normálne 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

beatkab25
2. jan 2013

@mery333 ano, ale plati to len o balikoch, pokial viem

janka196
2. jan 2013

ahojte kocky pozeram ze uz diskutujete o nasej slavnej poste. ja som tiez dnes dostala facku pri okienku. pripravene 0.80 centov za prvu triedu a nauctovala mi euro 😖

ifkael
2. jan 2013

@janka196 ja som mala nachystanych 1,8 a pytali 3,15 ci kolko to... kebyze tie sluzby za nieco aspon stoja.

zlty papierk mi ani nenechavaju.. hladam zasielky kade-tade

janka196
2. jan 2013

@ifkael preboha to zaco??? tak ja sa na nasu postu nemozem stazovat. zatial som nic nehladala. aj dnes mi nas zlaty postar doniesol 5 balickov 🙂

verinka100
2. jan 2013

Dievcata, pridavam novy cennik posty 😔 Aby nakupujuce maminky nezabudli vo svojich PP zmenit ceny postovneho . ach jo... Hlavne, ze tie sluzby posty stoja niekedy za h.... 😝

nelinqua
2. jan 2013

Zeny mam otazku, kebyze date na nieco sumu dajme tomu 5 eur. Mate v jeden den 5 zaujemcov a v poradi treti ponukne ze vam da za to viac ako sa zachovate? Na fleku predate tretiemu zaujemcovi za viac...alebo napisete prvemu ze niekto ponukol viac..a ci da aj on tolko alebo co? Mam taku skusenost a momentalne som vytocena...

bzuco
2. jan 2013

@nelinqua
fér je predať to tomu, kto je prvý
ale je na tebe ako sa zachováš...môžeš predať tomu, čo dá viac, ty si môžeš vybrať, komu vec predáš...ale fér to veľmi nie je
cenu si dávala ty, mohla si dať viac...a možno vtedy by si nemala záujemcu ani jedného a vec by ti stála v skrini

nikolca
2. jan 2013

@nelinqua ja napišem za seba ako predavajuca 🙂 tovar by som predala prvemu zaujemcovi a nie tomu kto ponukne viac tu sme na bazari a nie na aukciach 😕 a teraz napišem za seba keby som bola ako kupujuca 🙂 keby mi predavajuca napisala že ma zaujemcu ktory ponuka viac,či dam aj ja tolko tak ju rovno pošlem do kelu 😠 a hladala by som inde 😎ale samozrejme je na tebe komu predaš

nelinqua
2. jan 2013

@bzuco
@nikolca bola som prvy zaujemca, za mnou dalsich 5...na druhy den inzerat pozastaveny...pani sa ale neozvala a ked som jej napisala co sa deje...tak mi odpisala ze uz to predala lebo niekto jej ponukol viac..fakt som tu vec chcela ☹ tak som sklamana

jonas17
2. jan 2013

@bzuco
@nikolca podľa mňa je
@nelinqua záujemca, aspoň ja som to tak pochopila 😉
ja som tiež raz mala záujem o jedno tričko a bola som prvá a po chvíli mi predávajúca napísala, že niekto ponúkol viac..tak nech si ho predáva, bože, ved bazár je plný, bude dalšie 😉 nerozčuluj sa, kašli na to.. 😉

bzuco
2. jan 2013

@jonas17
aha, ja som to pochopila inak...sorry 😅

nikolca
2. jan 2013

@nelinqua ja som to pochopila že ty si predajca 😀 by to aj mna naštvalo,mne sa zatial len raz stalo že som predavala snehule a kupujuca mi nukala viac ako som mala určene ale nepredala som 😀 napisala som jej že už pani pred nou ma rezervovane 😵 ,a teraz som predavala zas čižmy,ozvali sa mi dvaja zaujemcovia,jedna chcela rezervovať,tak som jej rezervovala a druhej zaujemkyni napisala že už su rezervovane a ona na to že predajte mi ich zaplatim hned 😵 ale nepredala som

nelinqua
2. jan 2013

@jonas17 ved to, ze su aj dalsie ale toto bola extra dobra cena 😠

nikolca
2. jan 2013

@nelinqua hm dobra cena 😉 ,mne sa pred nedavnom stalo narazila som na super lyžiarsku supravu,perfektna cena,no predavajuca mala o nu hadam aj 10 zaujemcov a razom cenu dvihla o 15euro vraj ju tak lacno nepreda 😠 😠 😠 ma teda riadne nasr...,ale som jej povedala svoje 😀 😀

jonas17
2. jan 2013

@nikolca hehe, ja som raz jednej tiež písala, mala som záujem o vetrovku, ktorá bola rezerve, že ju vezmem hned a nemusí čakať do výplaty 😀 ale to bola len ponuka s veľkým úsmevom 😉 a ona že nie, že sľúbila, tak sme sa dohodli, že ak cúvne, že mi to posunie a tamtá necúvla a ja som našla ešte krajšiu 😀

nelinka0401
3. jan 2013

@ifkael prečo ti nenechávajú lístok?mne vždy donesie balík ak mám.lístok som mali len pár krát ked to bolo väčšie a nemohla to zobrať...máš označenú schránku? pekne ked pôjdeš na poštu tak jej to tam povedz...

mandragora22
3. jan 2013

absolutne neodporucam pani

Juliu Weisovu, juliaweisova@gmail.com,

netusim, ci je tu registrovana, mam zlu skusenost skrz inu stranku, rezervuje si tovar, natahuje to ako sopel na rukave, na maily neodpoveda, ked konecne odpovie, tak bola chora ona, ci deti, a opat dokolecka. kvoli nej som odpinkala inu zaujemkynu, ktora vsak po 3 tyzdnoch uz o tovar nemala zaujem, zohnala si inde..... 😠 😠 😠

skorpionik30
3. jan 2013

mile mamicky stretli ste sa s tym ako keby niektore predavajuce neboli ochotne predat? mam zaujem o 3 veci na spravy od predavajucich cakam 2-3 dni aj ked vidim ze chodia na MK a aktualizuju svoje inzeraty odpoved neprichadza, pritom tovar o ktory mam zaujem potrebujem co najskôr alebo pride odpoved iba polovicna ja to nechapem na co teda nieco predavaju ked nie su ochotne odpovedat na otazky normalne som z toho znechutena asi zacnem znovu chodit do obchodov a tu to zabalim. ☹

dominika1988
3. jan 2013

@skorpionik30 teraz v decembri som malej objednala stolik so stolickou, ale na inom bazari, najprv som tyzden cakala, lebo vraj cestuje zo zahranicia, potom sa akoze vratila, ozvala sa, potom po dalsich troch dnoch napisala, ze to uz nie je aktualne...inzerat aktualizuje doteraz...nechapem, o com to bolo, ale tipujem, ze sa bala, ze uvidim, v akom hroznom stave veci su, kedze som si chcela pre ne prist osobne

mamusa007
4. jan 2013

Ahojte, chcela by som sa spytat či by mi nevedel niekto poradiť čo mám robiť. Kupila som si balik veci od riadne registrovanej osoby /bobrik271/ na MK. Peniaze som jej poslala na učet este 9.12.2012. Vyhovarala sa že balík mi dávno poslala, ked som jej opat napisala že čo je s mojou objednávkou tak mi odpisala že balik jej posta vrátila spať . Pri poslednej komunikacii mi napisala že balík mi príde do dnešneho piatku t.j.4.1.2013 a opat nic. Peniaze mi vratiť nechce. Náda sa ju aspon stiahnuť z MK (aby neklamala aj iných)? Kam by som sa mala obrátiť? Dakujem

trnka77
4. jan 2013

@mamusa007 1.Ak vyčerpáš všetky možnosti komunikácie s predavajúcou-nech ti dá číslo balíka(ako to bolo posielané?),ak ti ho nedá,napíš jej hodnotenie(často sa vtedy spamätajú a začnú komunikovať)2.napíš tu do tejto témy(označ ju,aby mohla reagovať aj ona @bobrik271 ),využi čiernu listinu 3.napíš oficiálnu žiadosť adminovi(@martinjasen)-posielam link https://www.modrykonik.sk/fotoblog/admin/clanok...
Držím palce,nech sa to vyrieši,mne aj vďaka martinovi,vrátila predavajúca peniaze za tovar,ktorý som riadne zaplatila,ale nedošiel,pretože miesto doporučenej zásielky to poslala obyčajne aj keď 1.triedou 🙂 🙂

garzonka
4. jan 2013

@mamusa007 Treba napisat adminovi (martinjasen), opis mu svoj problem. Ak si s nou uzavrela obchod ako (este vtedy) neregistrovana, tak mu len opis o co ide. Ak si s nou komunikovala vramci MK (uz ako registrovana), tak mu zaroven preposli aj vasu konverzaciu. To, ci ju zablokuje, zavisi od neho, ale urcite ho kontaktuj a zaroven jej napis nech ti posle podacie cislo balika.