icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

monulienka1
5. jan 2013

v ziadnom pripade neposielajte peniaze na tento ucet,2910868967-1100 17.12 som je poslala peniaze za vetrovku,aaaale ja hlupana,som ju potrebovala surne,tak v inzerate mala tel.cislo,no tak som to vytelefonovala... ☹poslala prachy aj adresu a nemam nic!a pointa-nick som si v tej rychlosti nevsimla,a ako na potvoru mi odisiel display na mobile,takze nemam ani cislo,slak ma ide trafit!!!!!!!!!!!!!!!!a ona sa samozrejme neozvala,ani neozve-nikdy viac nevolam,som ja hlupa blondinecka 😢 😢 😢 😢 😢

janka196
6. jan 2013

ahojte baby. poradte co robit. neriesim to sice na mk ale na inom portaly. opisem vam svoj problem. objednala som si hodinky z potralu hodinky1.sk. stali 90 eur postovne uvadzali zadarmo + darcek k objednavke. vypisala som formular odoslala a pozeram ze som mala omylom zakliknute dodanie na dobierku do CR costalo 8 eur. tak som im hned pisala ze som sa pomylila. odpisali ze to je v poriadku ze hodinky mi dodaju. tak hodinky mi prisli samozrejme dobierkou ako sme sa dohodli ale na sumu 98 eur. normalne mi zapocitali dobierku do CR pritom to posielali na slovensko. o darceku ani chyru ani slychu. to by som este predychala ale uctovat si dobierku do CR to uz bolo vela aj namna. samozrejme moje maily veselo odignorovali. tak som pohrozila SOI-kou tak hned mi prisla odpoved ze poslite nam c.u. peniaze hned prevedieme. peniaze mi prisli o dva dni ale iba 5 eur. tak ja uz neviem ci si zomna strielaju alebo co 😠 poradte co robit. mam dat podnet na soi-ku. strasne ma st ym vytocili 😠

beatkab25
6. jan 2013

@janka196 urcite, netreba sa s nimi bavit, ja by som hned kontaktovala SOI, alebo by som vobec dobierku neprebrala

janka196
6. jan 2013

@beatkab25 tak dobierku som radsej prevzala jednak som hodinky chcela a druha vec bola ze tam mali v podmienkach sankcie za neprebratie dobierky . ale nasrali ma fakt 😠

janka196
6. jan 2013

len neviem ako postupovat teraz. ci tam napisat mail alebo zavolat 😖 nejako sa z tej ich stranky neviem vysomarit

fukylove
6. jan 2013

@janka196 co sa tyka postovneho - dobierka CR a SR - pises, ze ti vratili 5eur - neviem ci tie 3 eur nie su poplatok za dobierku na SK... ale v kazdom pripade by som to dala ako podnet na presetrenie na SOI.. 😉 lebo sluby sa slubuju a ..... a v kazdom pripade by som napisala - ak je mozne u nich na stranke - aj svoju recenziu na ten e-shop... lebo spravat sa takto arogantne.... ach....

janka196
6. jan 2013

@fukylove praveze sa tam recenzie nedaju pisat. a postovne akoukolvek formou vramci slovenska bolo zadarmo

nelinka0401
6. jan 2013

@skorpionik30 ja tak komunikujem s jednou predávajúcou,chcela som aby ešte pridal pár fotiek a doteraz nič 🙂

patricia1992
6. jan 2013

@katikas ahoj ,ko ju najdem na fb ? hanu kertesovu? vyskocilo mi ich viac 😨

monulienka1
6. jan 2013

@patricia1992 podobne ako mne 😉

lenulienka2011
6. jan 2013

pani katarina sa nasla,ona tu nebola,nahodou deti klikli...a neskutocne sa ospravedlnuje-toto nastalo po viac ako tyzdni bombardovaniaa vyhrazania,dovtedy ani slovo,hlavna vec ze innym odpisovala,ale mne nie lebo tu nebola 😖 😠 ja uz nechapem

sisaha
6. jan 2013

@janka196 https://www.facebook.com/pages/Hodinky1-tu-naku... Je to tato firma? ak ano, este raz im napis, ze im spravis reklamu na socialnej sieti, ale pozitivna nebude... ak ti obratom nevratia aj zvysne 3 eura.

janka196
6. jan 2013

@sisaha ahoj vyzera to tak ze su to oni

peter0123
6. jan 2013

ahoj, ná tu niekto skúsenosti s predávajúcou - alex810 -má samé poztívne hodnotenia

tejto predávájúcej som vypisoval pravidelne celé 2 mesiace, no odpovede som sa nedočkal...chcel som od nej chcel kúpiť plišáka, veverku- https://www.modrykonik.sk/bazar/hracky/o0qn/hra...
od novembra si niekolkokrát aktualizovala svoje inzeráty, čiže bola tu na koníkovi pravidelne... no 2 mesiace sa jej neráčilo odpísať ani slovko.
vykašlal by som na to, keby som inde našiel druhé rovnaké, no bohužial moja dvojročná chorá dcérka svoju obľúbenú veverku stratila v nemocnici. V decembri podstúpila náročnú operáciu, dovtedy som chcel zohnať druhú. Bolo to pre nás dosť dôležité, no vdaka tejto milej predávajúcej sa to nestalo.
Teraz už máme druhú, naša velká vďaka patrí že pani Elenke z Nitry, ktorá nám ju poslala ešte pre dalším zákrokom.

sisaha
6. jan 2013

@janka196 tak im este raz napis..a kludne dodaj, ze dobre meno sa buduje tazko, ale zle sa siri velmi rychlo ..

pajinka23
7. jan 2013

Pozor na:
kertesovahana23@centrum.sk - Hana (neregistrovaná/ý) - adresa je Hana Kertesova, Veľké Revištia 71, 07243 okres sobranovce
vystupuje aj pod nickom matohanka!aj ako neregistrovana!naobjednava si na dobierku od xx mamiciek,potom samozrejme ani jednu nepreberie,predtym jej tu bol za podvody zruseny ucet,je aj na ciernej listine!vela mamiciek oklamala!je to podvodnicka!
foto svedci o jej klamstve!

lejla77
7. jan 2013

@pajinka23 ty kokso, to ma ake slapky v inzerate. 😝 😝 😝 Ani zadarmo. 😠

monulienka1
7. jan 2013

@pajinka23 ale este vcera mala inzeraty a dnes vymazala,by ta porazilo z takej zenskej.. ☹ 😠

majkafajcikova
7. jan 2013

ahojte maminky chcela by som sa s vami poradit co a ako pokracovat dalej.Kupila som si od jednej pani korcule (smoklik22) za 30eur a dala som jej hned peniaze na ucet a to este vsetko pred vianocami 18.12.2012.Balik mi este stale neprisiel doteraz aj som jej pisala za dlho sa mi neozvala az nakoniec na silvestra sa ozvala ze ona balik poslala a ze mi urcite pride a vraj neboli doma az dnes prisli.A tak som teda este pockala a stale nic a tak som jej znovu napisala ze nak mi da podacie cislo balika a ja si pojdem zistit na postu co sa stalo alebo nak vrati peniaze.Tak vcera sa ozvala vraj nebola zase doma a ona mi to pojde zistit na postu co je zbalikom a nakoniec som sa este dozvedela to ze to nie ona posielala balik ale vraj jej mamina a vraj urcite jej mamina neklame a balik mi poslala.tak co teraz?dokedy mamDakuj cakat na balik? Dakujem za kazdu radu.

garzonka
7. jan 2013

@majkafajcikova Ja by som si urcite pytala podacie cislo (ja ako predavajuca by som ho okamzite kupujucej sama napisala) . Ona moze zistovat, kde je balik ale ty mas pravo urobit to iste, cize trvaj na tom podacom cisle. Zaroven jej mozes napisat ze - kedze je to dlha doba- moze podat reklamaciu (na zaklade podacieho listka) a ak by sa balik naozaj niekde cestou stratil, moze ti vyplatit 12 €, ktore pausalne vyplacaju (pokial nebol extra pripoisteny) po uznani reklamacie - aspon tak si pamatam, co tu niektore pisali, ze pri strate sa takato suma vyplati ako nahrada za skodu....

nikolca
7. jan 2013

@majkafajcikova a ty si nečitala

@smoklik22 jej hodnotenia?po prečitani tych hodnoteni mam žial pochybnosti,že ti korčule poslala,sa čudujem že ešte nie je bloknuta
@smoklik22 sa nehambite tu na stranke okradať????? 😠 😠 😠 😠

ivanka.7
7. jan 2013

@majkafajcikova tak nech mamina vyhrabe podacie cislo balika, inak nech ti vrati peniaze

majkafajcikova
7. jan 2013

@garzonka dakujem za radu a napisem jej to tak dufam ze dako pochodim u nej ak sa este vobec ozve.

majkafajcikova
7. jan 2013

@nikolca Nie neprecitala som si jej hodnotenie na zaciatku a ked som jej uz dala peniaze a korcule nechodili tak som ho citala ale to uz bolo pozde.No uz som sa poucila a teraz si budem citat kazde hodnotenie.

pastelka74
8. jan 2013

Dobré ránko......prišla som si po radu,lebo mám blbý pocit,že som opäť naletela 😝 ......mamina(sandrus30) ma požiadala o výmenu,chcela moju veľkú kožennú tašku ,mne sa zas páčili nohavice od nej,tak sme sa dohodli na výmene,napísala som jej že to pošlem doporučene(1,45€),aby som mala doklad a pod.číslo jej pošlem......zo všetkým súhlasila,hodnotká mala dobré,tak prečo nemeniť......................hned na druhý deň som to poslala,sandrus30 som napísala info o odoslaní a podacie číslo......ešte v ten deň vymazala všetky inzeráty a odvtedy ani obraz,ani zvuk.....nereaguje na moje otázky ohľadom balíka,ani na IP.....v ten deň,som posielala viac balíkov,všetky dorazili bud v piatok alebo v pondelok,ten jej som si odsledovala podla podacieho čísla.....zásielka prevzatá,či doručená,už neviem ako to tam bolo napísané.............ale čo teraz???.....mám čakať,pani neodpovedá....nechcem sa unáhliť, ☹ ☹

lejla77
8. jan 2013

Ja len davam info, ze wiwienka mi po mesiaci zaplatila. 🤐 Dna 27.12. som jej pisala zle hodnotko a 28.12. ich poslala cez postu. Nabehli mi v januari.

jankah77
8. jan 2013

neodporucam hela31182 - vypytala udaje k platbe, 4 dni sa neozvala, nakoniec az 😠 na moju vyzvu zareagovala, ze uz kupila ine. 😠

traktor
8. jan 2013

@pastelka74 pokial sa v jej fotoblogu, inzeratoch nedeje nic, tak napis admin, ci sa tu prihlasuje..pripadne, ci sa tu neprihlasila pod inym nickom a nekona taku vymenu aj inde..

pastelka74
8. jan 2013

@traktor ...dakujem...