icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

matik1
8. jan 2013

@majkafajcikova Prepáč Majka, ja som taká pohoršená, že Ti aj meno dopletiem.

majkafajcikova
8. jan 2013

@matik1 ahoj to nic moja ale dnes sa mi ozvala a povedala ze sa ospravedlnuje a je jej to luto ze sa stalo take velke nedorozumenie a ide mi vratit peniaze tak dufam ze to aj dodrzi a peniaze mi nabehnu zajtra.

katikas
8. jan 2013

@patricia1992 Ahoj,mam pocit,ze si to na fb nejak zablokovala,ze sa vobec nevyskoci medzi hladanymi osobami-ona ma aj fotku.Moja znama ju ma v priateloch(len tak pre srandu si ju tam davnejsie dala),jej sa pekne ukazuje,aj vsetky fotky,komentare.No skusala som to cez mna na fb a vobec sa mi neukazala,tak neviem... 😒

sailes
8. jan 2013

Mna pred chvílkou zas porazilo :o( 26.novembra dohodnutý obchodík, každý týžden maminka vypisuje , že budúci týžden uhradí, aby som mala strpenie, raz jej dedo umrel, raz noha zlomená, inokedy bola v nemocnici a DNES !!! napíše, že ruší objednávku :o(

matik1
8. jan 2013

@majkafajcikova Tak dúfam, že aspoň ty budeš mať šťastie a dostaneš peniaze späť. Daj potom info, zatiaľ...

lejla77
8. jan 2013

@sailes to uz ake vyhovorky. 😝 😝 😝 😀 😀 😀 Prepac, ale normalne som sa zasmiala. To je tu uz kocurkovo. 😔

matik1
8. jan 2013

@sailes Ahoj, veď to je tu už akési "pravidlo". Ja som od 26.11.2012 držala jednej pani sukňu, ešte som dala požadovanú zľavu a 11.12. 2012, keď ju bolo treba vyplatiť mi napísala, že musí ísť do nemocnice a sukňu nakúpi, lebo by jej ju nemal kto vyplatiť. "Strašné". Chorá, opustená.... To je na smiech, už som na to napísala iba OK, lebo som nenašla vhodnejšie slová.... Išlo o 5,50€.

sailes
8. jan 2013

@matik1 Ahoj,myslím si, že opisujeme jednu a tú istú osobu 😖 U mna si vybrala najkrajšie kúsky ☹

matik1
8. jan 2013

@sailes No schválne, Roza05. Len vidím, že už je neaktívna. Alebo ešte Erika Očkajáková-neregistrovaná. Táto pani ma naťahovala skoro mesiac.

sailes
9. jan 2013

@matik1 ani jedna 🙂)))))))))

stanislavao
9. jan 2013

avokimada@inmail.sk - Daniela Halanová (neregistrovaná/ý)

dalsia do zoznamu nespolahlivych. ja uz zacinam mat alergiu na tychto osklivych ignorantskych kupujucich, co nieco chcu a potom sa tyzden neozvu. a ani neviem, ci to chce, ci to nechce, ci co.

matik1
9. jan 2013

@sailes No super, aspoň vieme, že ich je ak maku...

monulienka1
9. jan 2013

@matik1 nevies nahodou odkial je? ☹ta erika ockajakova..

katarinanr
9. jan 2013

Dobrý deň, neviem čo mám robiť, ako mám ďalej postupovať :( :
Ešte 11.12.2012 som predávajúcej @1gabika16 zaplatila za topánky 16,90 eur.
Väčšinou písala, že sem chodí málo, že nebola doma atď... tak som to brala tak normálne keď dlhšie neodpisuje, alebo že zásielka niekoľko dní nechodí.
Ešte 19.12.2012 mi odpísala, že mi pošle nasledujúci deň 1.triedou. Mne však stále nič nedorazilo, pani neodpovedá na správy, ani na email, chcela som len aby mi napísala podacie číslo.
Pani mala v ponuke len 1 inzerát, nemá žiadne príspevky, ani pridané kamarátky, tak sa bojím, či som nenaletela podvodníčke :( Alebo možno som len veľmi netrpezlivá? Neviem :(

matik1
9. jan 2013

@monulienka1 Ahoj, Hruštín 89. Ona mi aj napísala adresu, neviem, či si myslela, že pošlem bez zaplatenia. A potom len odkladala rezerváciu.

matik1
9. jan 2013

@monulienka1 Máš aj ty skúsenosť s touto kupujúcou?

zuzkahraskovie
9. jan 2013

baby aj vam sa uz stalo že ste robili uhradu z banky aku mate vy a aj predavajuca a platba ani po troch dnoch jej nenabehla? ja som tak robila uhradu asi trom babam a nahodou vsetky mali tu istu banku ako ja oni do par minut dostali a jedna mi stale pise, ze este stale peniaze nema co mam robit? neverim,ze ich tam nema ☹ v nedelu som robila prevody v pondelok dve dostali a ona nie..

sisaha
9. jan 2013

@zuzkahraskovie a mas to v odidenych platbach? ak ano, tak ju ma... Pripadne zavolaj na ich infolinku spytaj sa ci tvoja platba odisla a nadiktuj cislo uctu druhej strany, ci ti vedia potvrdit ze tam bola pripisana..

zuzkahraskovie
9. jan 2013

@sisaha jasne,ze mam mne to hned stiahlo z uctu a chodi mi info aj na mobil..tak preto neviem co mam robit ked ona mi tri dni tvrdi, ze este ich nema..

zuzkahraskovie
9. jan 2013

@sisaha aj na IB som to kontrolovala takze ich ma milion % musi mat na ucte..

sisaha
9. jan 2013

@zuzkahraskovie ani sa ti nevratili, zeby si napisala zle cislo? Ak tvrdi, ze nema, nech ti prekopiruje z toho dna vsetky dosle platby z internetbakingu a ty jej obratom posli kopiu tiez o tom,ze platbu ma. Asi je to podvodnicka, ziadaj vratit peniaze.

zuzkahraskovie
9. jan 2013

@sisaha nevratili sa mi cislo som si viac krat pozrela bolo spravne a na ucte mam ,ze pladba odoslana.. no pockam este dnes a ak mi to napise zas tak si pytam peniaze naspet..to nieje mozne ,ze ich nema... 😒

mamusa007
9. jan 2013

Ahojte, chcem sa podakovať všetým za rady ako postupovať pri vymáhaní nedoručeného balíku. Dakujem 😉
Po viac ako mesačnom ojedinelom dohadovaní sa s predávajúcou som dnes konečne dostala svoj balík. Táto pani je riadne registrovaná, dokonca má aj pozitív.hodnotenie (škoda, že ja jej musím dať negatívne, snad sa poučí!).

dioliana1
9. jan 2013

martinka2356 kto má s ňou nejakú skúsenosť? , mne neposlala plienky už mesiac po zaplatení ani nereaguje na správy 😒

sisaha
9. jan 2013

@zuzkahraskovie este sa mohlo stat, ze ti napisala zle cislo uctu a peniaze ma pripisane niekto iny.. 😒 . poziadaj ju, aby odkontrolovala a porovnala cislo uctu s tym, ktore ti napisala.. Ak sa pomylila, je to jej chyba.

lejla77
9. jan 2013

@dioliana1 ma viac negat.hodnoteni, ries to takto:
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/admin/clanok...

zuzkahraskovie
9. jan 2013

@sisaha ved som jej to rano pisala no zatial nereaguje..pockam do vecera mozno je v praci.a nema ziadne hodnotenia tak sa obavam..

dioliana1
9. jan 2013

@lejla77 ja už napisala tu žiadosť no som zvedavá...

monulienka1
9. jan 2013

@matik1 urobila presne to iste aj mojej svagrinej ☹ ...rezervovala a nic,preto sa pytam,lebo adresu nemala kuknem FB 😠