Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@monulienka1 no tak potom prečo meno mamulienka?????????? 😲 😀 aaaaaaale však nejde o život 😵
@miskakyska tak to netusim? 😀 😀 😀 😀
Počula som od jednej mamičky , že sa tu dá zmeniť meno, teda nick a môžeš fičať ďalej. Takže sa nič asi nezmení. Neseriózny zostávajú.
nechci se nikoho zastávat, ale přijde mi, že osobní spory by se měly jednoznačně řešit mezi zúčastněnými a ne do toho zatahovat lidi, kteří o tom nic nevědí...maximálně s adminem, který je tu od toho, aby posoudil.... ale jak tady zde která můžete vědět, jak to přesně bylo, kdo má pravdu a jak jí dokáže.... ;)
řešte raději příjemnější věci 😎
@madamecrazy Suhlasim s tebou, ze osobne zalezitosti a nezhody by si mali vzdy riesit a aj vyriesit dotycne dve strany medzi sebou.
Zial, nie vzdy k dohode dojde, pretoze jedna alebo druha strana vec nechce riesit. Naozaj nechce.
MK nie je len o diskusiach, ale funguje tu aj bazar a tato tema vznikla prave kvoli tomu, aby sa po predoslom neuspesnom pokuse o dohodu do sporu mohli zapojit aj ostatni a vyjadrit tak svoj nazor . Admin sa zapoji az ked to naozaj nikam nevedie a zasiela sa mu oficialna ziadost o vyriesenie problemu v bazari..... Myslim, ze naozaj vacsina sa pokusa najprv dohodnut s dotycnou osobou a az potom ked si nevie rady, tak pyta radu tu....
@saska124 Pretože mne moja teta tiež posielala taky pristroj na pripravu detskej stravy kurierom,bolo to nove,ona to doma len otvorila kukla či je tam všetko a zabalila a poslala.Ja ked prisiel kurier,tak som mu povedala nech počka ze ja si to rozbalim,nechcel ale musel a hups pohar kde sa mixuje strava bol prasknuty tak som to neprebrala a museli škodu uhradiť oni.Nechcem ju obhajovat,ale nemohlo sa to aj tam stat?Aj ked pravdu povediac,si myslim ze nie.Ked aj ona sama priznava že koleso take vyhnute ma byt.Ja som take na tomto type kočíka ešte nevidela 😕 Je škoda že si si to nevšimla hned...Ja som si tiež dala poslať kočík kurierom z predajne a prišiel o.k.
@garzonka Inak tu je tažko podla mna povedat rozhodne kto je na vine...Lebo je fakt že kupujuca sa jej neozvala hned,ja ked daco kupim tak poriadne pozriem a pripadne sa opytam hned čo to je prečo to tak je...
Fuh no nezavidim 😖 Preto ja radšej kupujem kočíky nové,alebo ked už tak bez osobneho odberu by som nekupila.
@winipega Viem len tolko, ze oni dve (predavajuca a kupujuca ) spolu predtym, nez sa tato vec pustila medzi verejnost, telefonicky komunikovali prave kvoli krivemu kolesu. A predavajuca ju ubezpecovala , ze koleso take krive ma byt, aby sa lepsie jazdilo po terene a tiez aby sa neprevratilo pri korculovani (co je ale hlupost, lebo konkretne tento kocik na to nie je urceny). A uplne chapem, ze ak sa jej (kupujucej) s tym krivym kolesom jazdilo zle a kocik stale zatacal sam do jednej strany, tak ju to znepokojovalo a tusila, ze to koleso asi nie je v poriadku aj napriek slovam predavajucej, ze v poriadku je.
Cize si myslim, ze to koleso bolo krive uz pri predaji a neposkodilo sa cestou. Okrem toho, ak sa takto ohne kus kovu, pevneho kovu, tak to musi byt vyvinuty velky tlak, co by pri preprave kurierom bolo poznat na krabici, ze je zdeformovana.....
Moj nazor.
😉 😉 😉 😉 😉 už by ste sa mohli aj dokolesovať....hlavne tie nezainteresované 😅 😅 hádam už pomaly aj 10 stran len same koleso a kolom dokola to isté...............dakujem za pochopenie 😝
baby ako sa posiela nadrozmerný tovar konkrétne lavička na brušaky nikdy som také neposielala dakujem
holky já to chápu, je mi kupující líto, ale jak znovu říkám, tím že se to tady bude rozmazávat, se nikdo pravdy nedobere a nikdo z vás nemůže být objektivní, nebyl u rozbalování balíku, u telefonický hovorů apod....je to tvrzení proti tvrzení a pokud se nedokážou maminky dohodnout spolu, je to asi záležitost admina.....mějte se 😎
@lejla77 no mne ten balik este neprisiel a po tej skusenosti pochybujem ze dam niekomu tyzden vopred bez dohody peniaze na ucet. Ked sme sa dohadovali tak ona tvrdila ze potrebuje rychlo peniaze lebo musi vyplatit objednavku niekomu inemu a mne nemala ani tolko slusnosti napisat ze balik posle az o tyzden po uhrade? A medzitym vymazala inzerat...
@lucik1412 Jasne, ja to chapem, ja posielam hned v ten isty den, ako nabehnu peniaze, alebo na druhy den a vzdy informujem. A ano, s tym mazanim inzeratov to sa ani mne nepaci, tiez sa mi to parkrat stalo, ked som nieco kupovala, ze este som ani veci doma nemala a inzerat uz vymazany. 😠 😠 😠
ludia, tak vam hodim aj moju skusenost... ako novacik co sa tyka deti aj na MK, sama neviem, co pre mimi budeme potrebovat, ale spustu veci som nasla na bazary za super cenu a v peknom stave..asi 3x som zaplatila za tovar dopredu a dosiel mi v pohode postou az... chcela som kupit lehatko, no a nasla som inzerat sa super cenu, ale predo mnou uz 3 zaujemcovia..tak som napisala babe, ze keby to nevyslo s predchadzajucimi, ze mam zaujem...
nato mi predajkyna odpovedala, ze zaujemkyne sa viac neozvali,takze je volne. Spytala som sa,ci mi ho moze poslat postou, tak ze postou neposiela, lebo ma zle skusenosti...vlastne s dobierkou ma zle skusenosti,ale ked jej poslem peniaze na ucet,tak mi ho posle.... tak znova, ako predtym som peniaze poslala... pani som o tom infomovala... a par dni som o nej nepocula..tak som sa znova pytala, ci peniaze dosli. viete co mi odpovedala??? ze "pojde zajtra do banky sa pozriet!!!!!" v dnesnej dobe internetu!
no a znova nic, dokonca si odo mna nevyziadala ani adresu...po dalsom a dalsom urgovani inzerat vymazala...nakoniec tam tych zaujemcov bolo snad 12, kontaktovala som admina... a dozvedela som sa, ze pani uz od 4 ludi peniaze zobrala a s dalsimi dvoma sa dohadovala na osobnom prevzati!!!!
je pravda,ze odporucania nemala ziadne, ale som si hovorila, ze kazdy raz zacat musi! ale ja uz nikdy neobjednam nic od nikoho, kdo nema aspon 10 odporucani... teraz ma to stalo iba 20 eur! (aj ked pani sa nam ozvala, ze vraj nam peniaze vrati - nakolko jedna mamicka poslala email, ze pravnik jej vravel,ze mame realnu sancu peniaze dostat cez exekutora)
takze tak, bacha ked posielate viac penazi dopredu!!!
@pastelka74 ja by som to tak určite nenechala aj keby som naň mala dať urobiť odborný posudok u výrobcu. A išla by som ďalej...

@miskakyska lebo to je chlop.....kukni podmienky predaja