Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Neviem, či to píšem do správnej rubriky, ale chcela by som sa spýtať, či nemáte náhodou niekto skúsenosť s kupujúcou neregistrovanou Viktóriou Veselou z Kys. Nového Mesta, žije vraj v zahraničí. Už dávnejšie si u mňa vybrala veci, chcela poslať na dobierku na adresu kamarátky. Keď som napísala, že na dobierku neposielam, pýtala odo mňa IBAN a BIC kód, aby mi mohla uhradiť zo zahraničia. Peniažky dlho nenabiehli, tak som sa jej ozvala, kde je problém. Odpísala, že zabudla a na druhý týždeň mi to uhradí a už jej to mám poslať na jej adresu. Zdá sa mi to podozrivé, asi ma ťahá za nos.
@miskakyska ja mám jonas a som žena 😀 podľa nášho bývalého psa 😀
Zial, aj taketo klamarky su medzi nami, vraj neviem riesit problemy, pozrite sa na konverzaciu a urobte si obraz:
zaz1 - 62 hodnotení od predajcov - 29. decembra 2012 o 18:17
Dobry den,mala by som zaujem.mohli by ste mi ho do materskej odlozit prosim?dakujem,Zuzana
Ja - 29. decembra 2012 o 20:03
Dobry den, ano, nech sa paci, potom sa mi ozvite, Bea.
zaz1 - 29. decembra 2012 o 22:47
Samozrejme,napisem'dakujem
Ja - 16. januára o 17:43
Dobry den, mate este zaujem?
zaz1 - 17. januára o 10:18
Dobry den,ano samozrejme🙂 momentalne sme u rodicov na chalupe do nedele,tak poslem cez IB.
Ja - 17. januára o 14:40
postovne si vyberte, mate ho v inzerate, este si prosim adresu
zaz1 - 17. januára o 15:07
Ak vam to nerobi problem,tak ja posielam 1.triedov,stoji to 1euro.moja adresa-Zuzana Schmidtova,Veterna 18/F,Trnava 91701
Ja - 17. januára o 16:37
ok
Ja - 23. januára o 15:33
zdravim, peniazky mi stale nenabehli, mozem vediet, kedy ste ich posielali? dakujem
zaz1 - 23. januára o 20:27
Dobry vecer,peniaze som poslala v pondelok cez IB.robila som 5 prevodov,zajtra skontrolujem ucet ci vsetky platby odisli.ja mam slsp 0900.pekny vecer
Ja - 24. januára o 15:43
zial, ani dnes nic neprislo, mam skusenost, ze platby mi nabehuju do 24 hod, mate nejaky dokaz, ze ste peniazky posielali?
Ja - 25. januára o 15:06
ani dnes mi nic neprislo, prepacte uz mato nebavi, natahujete ma uz skoro mesiac, davam patricne hodnotenie
zaz1 - Včera o 23:27
My sme dnes prisli z dovolenky,v banke mi prevod potvrdili,prikaz bol cez ib dany.to ze I'm vypadava c slovenskej sporitelni system,zato ja nemozem!a mam male dieta takze do banky neskacem kazdy den na overenie poslania oenazi.doteraz kazdej mamicke vsetko prislo a ja ked si tovar rezervujem,tak ho aj kupim.inak by som nemala vsetky hodnotka a je ich vyse 100 kladne! Do 24 h nabiehaju platby z tej istej banky,inak to trva 3 dnimked je vikend tak dlhie.a ked sa posiela ce ib tak dokazom je jedine sms,nic ine.tak vdaka za ukazku riesenia problemu inycg typov mamiciek.
Ja - Dnes o 08:27
hodnotenie okamzite zmazte, ja som v tom nevinne, peniaze na ucte namam, neviem, akym sposobom a to, ze mate kopu kladnych hodnoteni, este nic neznamena, o dovolenke ste nic v nasej konverzacii nevraveli, ak to hodnotenie dnes nezmizne, kontaktujem admina
baby pozor na zule666, robi vymeny a posiela poskodeny tovar
@vierkasteffi ja by som to poslala kurierom slov. posty 😉 zabalit do bublinkovej folie, resp. do stretch folie poriadne a pri posielani "zaskrtnut" este poistenie 🙂 (do nejakej sumy cca 800eur sa mi zda, ze je v cene... len to treba mat na listku zaskrtnute... posielala som kocik, do 20kg, na dobierku a min. rok to vyslo okolo 10eur) vyhoda je, ze ti to pridu zobrat rovno domov 🙂
@sisaha negatko som jej napísala aj oficiálnu žiadosť. Ozvala sa mi ,napísala že topánky som chcela, tak že mi ich poslala a že som jej napísala neoprávnene negatívne hodnotenie, že môžem čakať. Tak že sa nič nevyriešilo.To že mi poslala deravé topánky o tom sa ani nezmienila .To ju neštve, asi to bol zámer sa ich zbaviť a ešte za ne dostať peniaze. admin sa mi doteraz neozval.
@fukylove ale ako to funguje zanesiem to na poštu a poviem že to chcem poslať kurierom alebo ja mám zavolať nejaku kuriersku službu čo to zoberie odo mna z domu 😕
@beatkab25 typická klamárka 😠 samé chalupy,dovolenky a nakoniec môžeš ty za to,že má malé dieťa a nemá kedy skákať na poštu 😎 😎 klasika modrokonikovská 😵
@miskakyska ten rozhovor ma aj pokracovanie, takze 21.1 uhradila, mne dodnes nic neprislo a ked som jej dala negatko, udajne zavolala do banky a rychlo prevod zrusila. Uz nema zaujem o moj tovar, ked mam taky pristup. No to fakt nema chybu. Si mysli, ze niektore sme tu asi vcera narodene.
zuzi1:
Ako prosim?kontaktujem admina jq a to hned!moja mila ja nemusim nikomu hlasit sukromne dovolenky s rodinou a to qko vy riesite problemy a vyhrazate sa,tak to vam estelen hodnotenie dam!
Ja - Dnes o 09:22
sa Vam nezda neseriozne zavdzat ma mesiac? Ved ked si nieco rezervujem, tak sa to snazim co najskor zaplatit, ak mam seriozny zaujem, či?
zaz1 - Dnes o 09:29
Vy ste nechapava ze problem bol v banke?ja mesacne prevadzam cez 250 eur cez internet banking na detske potreby,cize dost vela prikazov!a ked I'm padne system,alebo maju upravu serveru,zato ja nemozem,do banky som volala tam mi to potvrdili.platbu som zrusila nakolko vidim reakcie z vasej strany.nisom odkazana na teplomer otialto,zdala sa mi to fer cena.ja si mesacne oplieskam penazi kolko chcem a zo ziadnou mamickou problem neboll.a nebudem sa s vami uz vybavovat,ked sa vam ieco podobne stane v banke,si spomente na tuto situaciu.zbohom
Ahojte dievčatá. Nick zverejním až keď dovolí admin , už sa to rieši.
@babusinka ... teraz už predávajúca nemá topánky v ponuke ...asi to riešite .. dúfam, že áno...
aj keď sú to podľa nej "výrobné vady", na fotkách vidieť neboli a ani v opise, takže podľa pravidiel v tomto bazáriku ti musí vrátiť peniaze a ešte aj poštovné (keď jej budeš topánky posielať späť)... dúfam, že sa tak dohodnete... a pošli jej ich, až keď budeš mať peniaze od nej - to je zaužívaná prax tu na mk pri "reklamácii" ... a v budúcnosti, aj keď sa ti niečo bude vééééľmi páčiť, počkaj na odpoveď na tvoju otázku ... 😉 ... ak by nechcela nič riešiť, tak samozrejme zverejni jej nick v skúsenostiach a na čiernej listine a kontaktuj admina+negatko do hodnotenia ... ale to ti už tuším kočky radili, tak veľa šťastia ...
PS:... ešte ju vyzvi, aby sa sem zapojila aj ona... niekde som si uložila aj jej nick, len ho neviem nájsť...
Áno, už sa to rieši s adminom. Topánky asi vymazala, ale ja ich mám stiahnuté v PC . Môžem ich sem znovu hodiť, (ak mate záujem sa pozrieť) myslím to čo som pofotila ja , aké mi poslala. A tiež tie čo mala v upútavke.
Ja som sa snažila, ale pani na moje výzvy nereagovala, neodpisovala. Nevedela som ako ďalej, keď sa vôbec neozývala.
@babusinka treba sem,napísať jej nick.tu sa to skôr pohne...len smelo..zapoj ju do debaty
@beatkab25 jednoznačne Ťa zavádza. Veď keď tovar chcem, tak predsa uhradím. Keď peniažky z nejakého dôvodu nemám, tak požiadam o rezerváciu a napíšem, dokedy tovar zaplatím. Keď mi niečo do toho príde a obchod musím zrušiť, tak to slušne napíšem, veď každá vieme pochopiť, že nás môže niečo zaskočiť a peniaze treba použiť inde. Ale nebudem z nikoho robiť hlupáka.... Ja mám sporitelňu, tak často nám systém nevypadáva, ak robia úpravy systému, vždy je upozornenie na prednej strane a viac ako niekoľko hodín /nie dní/ to netrvá. Negatko by som dala tiež.
@matik1 aj ja mám slsp a nikdy som nemala žiadny problém,či už s vkladaním alebo pripisovaním cez IB.
@nelinka0401 ale samozrejme, žiadna banka nebude čistiť systémy niekoľko dní, aby klienti nemohli robiť úhrady. Veď by sme im ušli ku konkurencii. Nemám rada, keď si niekto myslí, že sme tu všetky mentálne retardované. 😠

@babusinka nie, ak je problemova, admin jej stopne IP adresu a ficat tu nebude...A ver, ze ked niekto bude stale zacinat hoci aj z ineho pc, stale bude zaciatocnik bez hodnoteni a vela ludi to odradi...