icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

sasska
Odpoveď bola odstránená
garzonka
7. feb 2013

@nana88 Z ciernej listiny sa da prispeok vymazat, pokial sa zalezitost vyriesi....to sa nemusite bat. Pre vas bude len horsie, ak sa nedohodnete, lebo tu ciernu listinu si cita vela kupujucich, dalej vam bude svietit negativne hodnotenie a to neratam aj pripad, ze si nespokojne kupujuce pisu do svojich podmienok predaja zoznam predavajucich ktore su nespolahlive :-/
Na uspinenie ste neupozornili, to je fakt a ani ste neodpovedali na dotaz, ci tam nejake je....cize ak by to kupujuca @sasska poslala na doriesenie adminovi (ked uz sa fakt neda inak), tak som si ista, ze da za pravdu jej!
V tom pripade admin zastavuje vas bazar.

Skuste to prehodnotit, emocie bokom, trochu pochopte kupujucu, ze je pravom nespokojna, aj vy by ste urcite boli, vsak biele veci su haklive, ...

stanislavao
8. feb 2013

Mile mamicky, drzost niektorych osob uz nema hranic. Predavam interakticne odrazadlo, ako nove, lebo bolo pouzivane len v byte, moja cena je 25e. zaujemkyna mi napisala:" dobry den mam zaujem o toto odrazadielko kolko je teda cena 17 Eur ako piset po zlave?" to co ma znamenat? to uz kupujuca si bude urcovat zlavu? kam sme sa to dopracovali?

gabika7706
8. feb 2013

@stanislavao toto tu je na mk bezne, aspon sa pozdravila ;)

stanislavao
8. feb 2013

@gabika7706 to ano, pozdravila sa. ale toto je podla mna vrchol drzosti. ako moze pytat o 8e nizsiu cenu? to akoze tie ceny su tam zo srandy? zostala som vazne sokovana a poriadne nastvana hned rano.

bartokami
8. feb 2013

@nana88 čitala som vašu konverzaciu s kupujucou..tak naozaj ste nenapisali nič ---ohľadom fľakov??verím tomu,že keby ste napisali či už v inzerate ,alebo v konverzacii s kupujucou,že má kabat fľaky,dalej že su rukavy troška zažrane,lebo stal dlho v skrini.+ dali realne fotky.tak nik za taku cenu vám kabat /16,50€/nekupi--to mi verte,!!!.a ako vravi vyššie @garzonka z čiernej listiny sa da vymazať..dokonca aj tu sa da vymazať všetko čo sa piše o vás,samozrejme ,ked vyriešite vzniknutu situaciu...a dohodnete sa s kupujucou ,na vrateni penazi... 😉 ale je to už na vás...

bartokami
8. feb 2013

@nana88 škoda,že ste tie rukavy nenafotili 😕 ani vy nemate ako dokazať,že boli v čiste ,v poriadku??A obviňovať tu niekoho,že tie rukavy si sama ušpinila...nieje to pekne...

mikymiky
8. feb 2013

dievcence neviete nahodou za ako dlho mi pristanu peniaze na ucte z dobierky? Bola prevzata vcera rano. Je to ako ked sa klasicky posielaju peniaze z uctu na ucet? Vopred dik za odpovede.

pipka
8. feb 2013

@stanislavao ja by som jej odpisala asi len toto: 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 a zazelala by som jej prijemne nakupovanie niekde inde 😝
ja som uz tiez mala taketo vtipne zaujemkyne 😅 😅 a teda tiez...bez pozdravu, bez podakovania..ani Mu ani Bu 😝 😝 🙄
ale ja to ignorujem s prehladom....vymazem a basta 😝 😉

trnka77
8. feb 2013

@mikymiky asi o deň neskôr

mikymiky
8. feb 2013

@trnka77 dakujem

martinka17
8. feb 2013

Ahojte, idem sa poradiť. V priebehu dvoch dní mi hneď 2 záujemkyne písali, že majú o niečo záujem, napísali rovno adresu a požiadali o číslo účtu a cenu. Odpovedala som....a tým komunikácia zhasla, už si len píšem sama so sebou. Nerada dávam negatka, ale teraz by som rada aspoň nejaké upozornenie. Ja nie som sklamaná z neuskutočneného obchodu. Len ja občas posielam veci skôr ako mám peniaze, ak mám adresu a kupujúca má dostatok hodnotení. Dávate vy v takom prípade hodnotenie alebo kývnete rukou a zmažete záujemcu?

koksatko
8. feb 2013

@martinka17 v ziadnom pripade neposielaj, ked nemas peniaze. ja som tiez mala teraz 2 zaujemkyne, hned aj adresu dali, ja som poslala ucet a nic sa nedeje, pisem ci maju zaujem o veci a ani obraz ani zvuk. mozno mame tie iste mamicky, ktore skusaju 🙂, ci posles pred uhradou. ja to neriesim, vymazem zaujemcu a basta. 🙂

martinka17
8. feb 2013

@koksatko tak zmažem aj ja a kašlem 🙂

bzuco
8. feb 2013

@martinka17
ja mám aj v podmienkach predaja, že vyžiadaním si čísla účtu považujem tovar za záväzne objednaný a v prípade neuhradenia platby píšem negatko...už som ho jednej tak dala, rozčulovala sa riadne...jej smola....ak mám o niečo záujem, nezavádzam

martinka17
8. feb 2013

@bzuco už mi to jedna aj vysvetlila, bola bez netu 😉 ja nerada dávam negatko, tak to nechám takl

bzuco
8. feb 2013

@martinka17
ja som videla podľa aktualizovaných inzerátov, že na nete bola....

martinka17
8. feb 2013

@bzuco jj, to je iné 😵

sasska
9. feb 2013

@nana88 nechce vôbec nič riešiť, vraj som ju "verejne ponižovala a urážala", neviem kedy... Škoda, že som si pred kúpou nepozrela čiernu listinu, pretože som ju tam nepridávala ja, ale niekto iný. Negatko nemá, takže ma to ani nenapadlo. Admin mi už vymazal hodnotenie od nej, tak dúfam, že mi pomôže aj s riešením, lebo ochota z jej strany nie je žiadna.

macamac
9. feb 2013

@stanislavao čav. takže aby si si nemyslela, že si sa rozčúlila "sama" ja som sa zas fakt že pobavila 😅
záujemkyňa o odsávačku, ktorú predávam kamoške- veď pozri inzoš...super ponuka
a mne prišla takáto:

Ahoj, mala by som zaujem o odsavacku... ale priatel trva na manualnej, koli cene 40 €, tak sme sa dohodli ze ke zozeniem do 65 €, nech si kupim 🙂)) Tak prosim ta zváž ponuku 65 €, dakujem 🙂

nuž, sorry, nedá sa...
ja som sama prekvapená, že kamoška dala cenu,akú dala a ešte mi ju kázala znížiť...lebo tá odsávačka fakt je "nová", ešte originál zabalené kúsky, v záruke.....

tak neviem, o čo tu ide 😅

koksatko
9. feb 2013

@macamac mne sa zda, ze niektore mamicky v poslednej dobe len skusaju a skusaju, mne kopec odpoveda na inzeraty, hned daju adresu, ja poslem cislo uctu a uz sa potom neozvu. a tieto zjednavacky, no comment. 🙂

macamac
9. feb 2013

@koksatko máš pravdu,
ale toto mi prišlo také ... vieš.... to "zváž ponuku".....
minimálne divné jednanie

aslana
9. feb 2013

@marhulka13

@garzonka
a ostatne, ktore ste mi radili aby som reklamovala tovar....dakujem baby za vase rady.....reklamaciu som nakoniec prijala, peniazky som poslala a kupujuca "nedycha" - neozyva sa ....nemam ani peniaze ani tovar. tak kto je teraz "seriozny" ???

luna22
9. feb 2013

@macamac daj mi na ňu link ja mám elektrickú za 24 😀 ak tak chce
ale nie, len píšem, že ak hľadá podľa ceny má pozrieť lacnejšiu, nie?

garzonka
9. feb 2013

@aslana Vzdy pisem, ze najprv sa posiela tovar naspat a potom sa vracaju peniazky. Neviem ako ste sa dohodli, ale toto je bezny postup, mohli ste pockat kym vam posle puzzle spat.
Ako dlho uz nekomunikuje kupujuca @myska2233 ? Mozno tovar uz poslala , len vam nedala vediet......

macamac
9. feb 2013

@luna22 veď to
dám do vyhľadávača elekt. odsávačka, nastavím cenu a hľadám
tu mi to príde ako čistá špekulácia
pozriem super stav, vidím,že zlacňovala, vyskúšam "navrhnúť zváženie ceny"... 😀
kks, to je sila tu 😀 😉

a je to kamoškina, som jej hovorila, že to super cenu núka....a vidíš...niekomu sa zdá ešte veľa....

macamac
9. feb 2013

@aslana a kedy ste spolu komunikovali?
lebo dnes tu bola 😕
čudné

stanislavao
9. feb 2013

@macamac no tak toto je fakt vrchol drzosti. 20e si pyta zlavu. chora. oni su tu asi len chore zeny. co tu ja robim???

myska2233
9. feb 2013

@garzonka
@aslana dámy, nekomunikujem lebo som tu až teraz...maminka mi napísala, že mi poslala peniaze na adresu a ja to mám na svoje náklady poslať späť. za prvé žiadne peniažky nedorazili (a to je ešte otázne, že ak dorazia či sa vôbec ku mne dostanú, pretože milá predávajúca sa ma ani neunúvala na nič spýtať, ja mám žiaľ trvalý pobyt inde ako bývam)... a za druhé ja nepovažujem od predávajúcej za seriózne, že mi predala nekompletný tovar a ja mám vyhodiť peniaze za to aby som jej ho poslala späť... takže buď sa dohodneme na riešení a nie, že niekto niečo rýchlo spraví aby bol za pekného a očierni nakoniec nevinného kupujúceho...
P.S. ak posielate peniaze poštovou poukážkou tak to trvá dooosť dlho....

matik1
10. feb 2013

@myska2233 ahoj, urob to tak, ako predávajúca pred Tebou, ktorá tu hľadala pomoc. Tiež jej pani vrátila peniaze bez spätného poštovného. Tak jej tovar vrátila tak, že jej ho vrátila späť dobierkou. To zn., že ak chce svoj tovar späť, dostane ho až vtedy, keď si preberie dobierku, ale pri tom zaplatí poštovné...