Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
ja som vám poslala nepoškodené top. vid.foto čo ste snimi vy robili alebo váš pes ako ste to pomenovali to je vaš problém o okrem toho ozvali ste sa po 13dňoch 😠
@traktor ja som uviedla ze bolo flakate!neviem co ma tu rozoberate,len chudaci rozoberaju tu taketo veci!ja som dokonca aj ten flak odfotila,ta pani mala zaujem,aj som uviedla,ze flak skuim oprat v save perex,aj som to oprala a ja som tam ziadny flak nevidela..ja veci neberiem spet ak sa niekomu nieco nepaci,tak nech u mna nenakupuje!mam vela dobrych hodnoteniiii a nemam sa za co hambit!zato ze ona tam neviem co nasla to je jej problem,ja som ho poslala ciste a poradila jej,nech to operie etse raz,ak by tam ostalo nieco z toho sava,co sa stat moze..ona to ani neoprala ani neskusila ahned dala negatko..je to jej problem a ja nikoho nepotrebujem rozoberat,lebo ja to ubohe,myslela som ze je normalna a ze sme si to vysvetlili,ale vidim,ze je to chuda zena,ked rozobera fliacik,ktory tam vidi iba ona..je to ubohe co to tu rozoberate,bola upozornena,ja som to aj oprala aj ozehlila,pekne zabalila a poslala..keby bolo rotrhane,alebo nejak poskodene,v pohode uznavam,zobrala by som ho naspet,ale vedela ze bolo nosene,ze nebude nove a ked ho chela,tak ho zobrala!to tricko bolo biele a flak som naozaj nevidela,lebo keb som jej poslala aj s flakom,tak by som ho tam videla,ved to bolo aj odfotene,ako vizeralo s flakom,a potom bez flaku,a to bol poriadny rozdiel..takze,tie ktore to nevideli,tak sa laskavo nevyadrujte,lebo sa nemate k comu! nikdy som nemala problem,keby ano,tak by som nemala tolko dobrych hodnoteniiii!tak sa laskavo do mna nenavazajte,lebo to len svedci o vas,,ake ste vy dokonale!viac sa k tejto teme nebudem vyadrovat!
@zanika1983 ano neberiem a ani brat nebudem..ak sa niekomu nepaci,tak nech nenakupuje..vam prislo oprate a ozehlene!Nemate sa naco stazovat a sama ste priznala ze flak zisiel,ja som vam povedala,ze to mate oprat a potom pisat negatko!Mohlo sa stat,ze tam ostali stopy po save,ale budem sa opakovat,vsetko bolo v inzerate napisane a odfotene,nebolo nove,ale pouzivane,ked ste uz vteda videla,ze nieje biele podla vasich predstav,nemala ste ho kupovat!!Ja beriem tovar spet mila pani,pokial by ste tam nasla virazne poskodenia,alebo diery ktore by som si ja necsimla,ale to by som musela byt asi slepa,lebo vzdy pozeram kazdu vec dvokladne a pisem,ked je nieco na danej veci..Tak ma prosim vas nabuduce nerozoberajte!radsej ten cas venujte svojmu synovy,to urobite lepsie,lebo ja som nic zle neurobila..vsetko bolo napisane v inzerate,sama ste sa rozhodla,ze to kupite.Ja som tam nic take nevidela.l
@momusa na mna sa nemusis zlostit...neodsudila som ta a ani nic podobne..precitaj si este raz, co som jej napisala 😉 😉 ... *pokial ma flaky a nebolo na ne upozornene, mas narok na vratenie peniazkov..ak to nechce riesit, tak jej môzes dat negatko...môzes ju tu cez @ vyzvat, nech sa k tomu vyjadri..* to bola moja prva rada.....kedze ja som ten inzerat nevidela a ani som nevedela, ake bolo jeho znenie...a odporucila som aj @ aby si sa mohla k tomu tiez vyjadrit,kedze si myslim, ze obe strany by k tomu mali nieco povedat...
Ja som si to precitala,ale nemienim sa k nicomu vyadrovat,pretoze som si myslela,ze sme si to s doticnou vydiskutovali cez spravy a zrazu sa pozriem na konik a svieti mi upozornenie,tak ma to nastvalo,ze ked nieco ukoncim v debate,neriesim sprostosti este so sto ludmi!keby to bolo neviem co,ze by tie veci boli neviem ako poskodene,tak to beriem,ale to co riesi ona je doslova jesitnost!
aha bo hore je pisane od staford ved čitajte...to asi boli tie biele čižmičky...ja som čiltala od jednej maminky čo kupila červene hrozne a druha kupila biele tiež hrozne..čo už su tu aj take klamarky...aj mna jedna obvinila,že som neprebrala balik tak to riešim adminom...ale nemala som čo prevzat bo sem dotyčna dala fotky a jasne bolo vidno,že zadala zlu adresu tak sa sama zosmiešnila hehe
@vlad3331 no mne tvrdi ze nic na tych topankach nebolo ze ona si nic nevsimla....ja mam foto tych bielych s ruzovou ...a ze sa somnou uz nebude viac bavit a to som ju vyzvala aj sem ...poslala som ziadost cez admina tak uvidim ako to bude pokracovat ..ak ma chce ignorovat nech ignoruje ...vyriesi to hadam admin...pisala som jej hned ake topanky mi poslala...ale chce to tiez obratit ...ked jej chcem dat hodnotenie vyhraza sa mi jej ...ale ja som nic neurobila zle za topanky som riadne zaplatila este skor nez som slubila..ale nemozem to tak nechat ...naco su mi derave topanky...v inzerate uvadzala ze su nosene a zachovale a ked som sa jej opytala na stav ake maju poskodenie napisala mi ze ziadne ....je to strasne ked nemozeme hodnotit pravdivo len preto ze sa bojime ako sa nam odplati druha strana ☹
@pastalkaa nemožeš mat strach a ist si za svoju pravdu...ja som pisala adminovi za zle ohodnotenie prešetri a vymaže ale ja ju mam nahaku fotky potvrdily že urobila ona chybu ved sa jej aj maminky vysmialy....viem o ktore sa jedna videla som ich a je my to luto držim palčeky...nevyjadruje sa bo nema čiste svedomie!!!!aj ja čakam kym sa my jedna maminka ozve bo som jej za tenisky zaplatila už 8.2...a tenisiek nikde...a to som jej vkladala priamo na učet a to je už dost dni...ale bolo to len 2,40eur ale aj to je peniaz...
@momusa mila pani. To skor ja som sa zdesila ked som otvorila balilk:/ taka zabudena biela no otras.aspon ste mala nato upozornit.vy ste napisala ze bolo nosene vasim synom a ma bezne znaky nosenia.ale asi vy nosite take zazrate biele tricka tak sorry.tak tu nehrajte obet!!!ja som sa pytala na stav a vy ze flak zisiel a prisiel s flakom a ja ho mam prat?!
@momusa a podla nasej komunikacie ako som sem dala.sme to nedoriesili.vy ste uz radcej neodpovedala a pytala som si detailnejsie foto a ste mi ho radcej ani nedala ale ste napisala ze ste ho oprala a je bez flaku...a do mojho syna sa neobuvajte je onho postarane🙂
@vlad3331 tak ako tricko nesmrdelo ani nebolo vyslovene spinave...ale ma zarazila farba.ktora je naozaj brrrrr -dala som sem na porovnanie a pani mi naposala ze pravdaze vidiet rozdiel ked ho porovnam s novym.lenze to bolo stare dve sezony. A flak naco som sa vyslovene pytala......tak potom nech sa nikto nestazuje ked kupi vydlednute tricko!asi tolko
@zanika1983 aha vydela som fotky ale poviem to bolo ozaj ako prane v čiernom....
Podla niekoho je to ale normalme :/ mala som ho hodinu namocene v arieli ale tak uz s nim nic nenarobim.hamba je mat take biele veci.
Ako citam.taketo tahy su tu asi bezneeeee :(
co robit dalej ked mamicka ma presvieca ze mi poslala topanky v dobrom stave...ona ma vraj len pozitivne hodnotenie..a ja vymyslam.... ☹ akoze ja tiez mam len pozitivne hodnotenie a teraz zacnem predavat znicene veci na komplet nebudem na to upozornovat a bude vsetko v poriadku......potom o com to je ...predavajme znicene veci dalej neupozornujme na to a bude sa mat dobre a budeme zarabat na druhych ...vsak to je choreeeeeeee ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@pastalkaa vies aky je tvoj problem? stale to tu riesis s nou slusne a bojazlivo...uz ma od teba negativne hodnotenie? skopiruj sem celu vasu komunikaciu ako prebiehala a kedy si jej topanky reklamovala. Potom napis oficialnu staznost cez admina...a trochu asertivity dievca! A po dorieseni nech ta ani nenapadne negatko mazať..
@sisahaja som tu oficialnu ziadost napisala...a odpoved mi prisla taka ze ona si stoji za tym ze ona predava len kvalitne oblecenie a ze jej hodnotenia svedcia o tom.....takze ja som ich znicila schvalne aby som to tu mohla vypisovat ...keby to tak bolo tak uz davno tu sem dam jej meno ...ale to som nedala aby som jej neposkodila....chcela som to s nou v dobrom vyriesit....ja mam tiez hodnotenia a nevravela som tu o tom nic....ja uz neviem ...ako dalej ked nesuhlasi s mojou ziadostou oficialnou.....prosim o radu dalej...nerobim to casto tak neviem..
Konverzácia s predávajúcou
Si 1. záujemca Nemáš žiadne nové správy
fotoportrét
Ja - 5. februára o 16:29
dobry vecer aka je prosim vas vnutorna dlzka dakujem
fotoportrét
Predajca - 5. februára o 16:31
dobry 21cm
fotoportrét
Ja - 5. februára o 16:33
este by som chcela vediet ake maju poskodenia..ci do nich tecie dakujem
fotoportrét
Predajca - 5. februára o 16:34
poskodenia ziadne akurat nemaju brmbolceky na snurkach a su 100percent nepremokave
fotoportrét
Ja - 5. februára o 16:39
to mi nevadi..boli by ste mi ochotna pockat do vyplaty..mozno aj skor maju mi este prist nejake peniazky na ucet ...a este sa chcem opytat kolko vychadza postovne ...dakujem
fotoportrét
Predajca - 5. februára o 16:40
0,80centov obycajne ak vam staci a jasne ze pockam ak chcete len mi dajte vediet oki
fotoportrét
Ja - 5. februára o 16:41
dobre tak by som ich na isto od vas kupila ..dakujem ste zlata ja sa vam ozvem 🙂
fotoportrét
Ja - 6. februára o 09:42
dobry den prosim vas poslite mi pre istotu uz vase cislo uctu aby som hned ked sa mi bude dat vam poslala na ucet peniazky..dakujem pekny den monika
fotoportrét
Predajca - 6. februára o 11:32
oki, 044 822 14 77-0900 potom vasu adresku pekny den
fotoportrét
Ja - 6. februára o 13:16
tak peniazky som previedla mam tiez slsp tak by mali kazdu chvilu naskocit..moja adresa je monika stefanovie,skolska 615-1,97662,brusno potom poprosim info ked budete posielat aby som vedela kedy mam priblizne cakat dakujem pekny den monika
fotoportrét
Predajca - 6. februára o 13:20
oki,dakujem zajtra urcite pekny den
fotoportrét
Ja - 13. februára o 12:34
dobry den chcem sa len opytat ze ktory den ste mi poslali balicek.dakujem pekny den monika
fotoportrét
Ja - Včera o 12:21
dobry den...tak topanocky mi dneska prisli..len zial pytala som sa vas ci nemaju nejake poskodenia a na to ste mi napisali ze ziadne ze len chybaju bombrlce...a ze su 100 percent nepremokave...co zial asi pravda nieje kedze na jednej topanke je odlepena podrazka..a na druhej sa rozliepa...poprosila by som vas o to aby som vam mohla topanocky vratit a vy by ste mi vratili peniaze...dakujem monika
fotoportrét
Ja - Dnes o 09:56
dobry den este raz sa vas chcem opytat ci mi vratite peniaze..myslim ze ste ma oklamali ked ste tvrdili ze su bez poskodenia a poslete mi take topanky..keby ste mi napisali ze sa rozliepaju urcite ich nekupim...ak mi neodpisete davam hodnotenie..pekny den monika
fotoportrét
Predajca ) - Dnes o 10:06
pozrite sa sem,to ze sa rozliepaju si niesom vedoma lebo ani na fotkach nieje vidni a vobec som si to nevsimla ak by to tak bolo tak to urcite napisem,a to ze som vam pisala ze su v 100percentnom stave nieje prevda precitejte si poriadne to co sme si pisali pytala ste sa ci nepremakaju a ja som vam napisala ze stopercent nie,s takou kupujucou som sa este nestretla nechapem co cakate za 10eur,to ze ste sa rozhodla ze sa vam uz nepacia,fakt s takou som este za ten cas co preedavam sa nestretla ak chcete dat hodnotenie kludne ale budem vam nutena vam ho dat tiez ja viem ze tie cizmicky su krasne a zachovale na tu cenu pekny den
fotoportrét
Ja - Dnes o 10:41
podla mna ste klamarka a idem ich vyfotit a dat sem ..pretoze nevsimnut si ze sa rozliepaju ..hmmm...ja som sa pytala na ich poskodenie a napisali ste mi ze nemaju ZIADNE a za 10 eur urcite necakam derave topanky..pekny den
fotoportrét
Ja - Dnes o 10:58
tak ak mi nevratite peniaze davam hodnotenie .mozete sa mi vyhrazat ..ja sa vam nezlaknem aspon viem preco mate len dobre hodnotenie..na kazdeho vyhrazanie neplati...ja som nepovedala ze sa mi nepacia ale naco su mi derave topanky...si ich zoberte spat a predajte ich inej mamicke co vam na to povie ona.. ..a to ze ste ich schvalne vyfotili aby ste bola kryta..ja som si ich vyfotila tiez ..pekny den monika.
fotoportrét
Ja - Dnes o 12:02
dobry den chcem sa vas opytat ci ste ochotna ist do diskusie somnou...a riesit tento problem otvorene aj pred druhymi...pekny den monika
fotoportrét
Predajca - Dnes o 18:30
nemam dovod sa s vami na tuto temu rozpravat , ja viem ze cizmy boli v dobrom stave a cena 10 eur je primerana , nebudem sa viacej na tuto temu bavit, pekny vecer ....
fotoportrét
Ja - Dnes o 19:10
nemusite vyriesi to admin..pekny vecer monika
fotoportrét
Predajca ( - Dnes o 19:48
ste jedina ktora doteraz spekulovala s mojimi vecami ale nevadi , trvajte na svojom a ja na svojom uvidime ktorej ludia uveria , ale nenecham to tak a budem branit svoje meno zubami nechtami a nedovolim aby niekto kto chce spekulovat bral moje meno do ust. este som nemala taku mamicku ktora by takto vymislala,

@lejla77 poslala som jej teda tu ziadost uvidim ako bude reagovat 😉