Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@babusinka k tomu chcem dodat ze som sa jej pytala na poskodenia a hlavne na to ci do nich tecie..pretoze otrhnute bombrlce mi nevadia....a vsetci viete co mi na to odpisala...nie ziadne a hlavne su 100percent nepremokave...ja som sa len tak pre nudenie na to nepytala...prve co ma na topankach zaujima je ci do nich tecie kedze je taketo pocasie ake je...nepotrebujem aby dcerka bola potom v skole cely den s mokrymi nohami....
pozdravujte odomna vasu kamaratku vlad3331 a odkazte jej ze slova ktore napisala bude velmi lutovat ked jej pride predvolanie za verejne urazanie.
@erikkk002 nehanbite sa tu hrat obet?! Ved su tu jasne dokazy poskodenia. Vy by ste co robila na jej mieste.vam by sa to pacilo tak nakupit? ved sa tesili na tie topanky preco by ich ona rozleptala.
Zdravim.... Akoze nic v zlom,,, ale posledne stranky sa vymykaju podstate tejto temy... Ok, su tu poskodene,, ale niektore prispevky su az moc... Zvlast od niektorych,,, co iba "radia", alebo chceli poradit, no zvrtlo sa to na same utoky a osocovanie .... Zleeeee ☹
@missy97231 tak nam porad ako riesit neriesitelnu situaciu.ked kazdy ma svoju pravdu?
@erikkk002 to, ze nie si si vedoma, ze topanky sa rozliepaju, alebo su rozlepene ako argument neobstoji. Ta vada tam je. je na mieste ich vziat späť a kupujucej vratit peniaze aj za spätne postovne.. Ak chces dalej tu obchodovat, tak si myslim, ze serioznost sa meria charakterom osoby.. Dobre si to zvaz., pretoze admin fotky uvidi, takisto vasu konverzaciu...Kupujuca ma naozaj narok na vratenie penazi..
@erikkk002 Ale veď ste to teraz hore napísala, to je jasne vyhrážanie a zastrašovanie.
Mladá pani, videla som tie fotky a nehovoria vo váš prospech.Tie topánky sú fakt strašné. Prečo sa k tomu nepostavíte ako sa patrí. Vráťte jej peniaze a bude pokoj na obidvoch stranách. Načo tieto naťahovačky. Aj tak to skôr, alebo neskôr urobíte. Vráťte jej peniaze a nerobte si hanbu ešte viac a odíďte zo cťou.
@zanika1983 skor som narazala na prispevky, co su mimo diania... Skus precitat 3-4strany dozadu 😉
@missy97231 hej citala som.mas pravdu. Ale myslim ze s takymi to nejde nijak ani po dobrom. Ja som sa snazila byt slusna.ale ked je dotycna bez charakteru a tvrdi svoju pravdu.neviem ako dokazat opak. Som tiez znechutena.
@zanika1983 ty aj ostatne co su, ci boli oklamane sa obhajuj,,, a jasne ze ked nie po dobrom, tak treba pritvrdit... Ale vyroky ze dotycna prala s ciernym,,, a ine,, a je tu vela podobnych utocnych - su od veci...
@missy97231 heh tak su ale co ti poviem mam doma stare veci aj niekolko rokov a tak nevyzera ani jedno tricko a este ona ma tu urazala. Nemam slov na take spekulantky. Vzdy sa da dohodnut ked sa chce. Ale ked vie aky tovar predala....
Baby, písal vám už na bazár takýto vtípalek? 😀
danyi.greti@citromail.hu - greta danyiova (neregistrovaná/ý) - Dnes o 12:00
Dobry den.chcela by som opitat za tie ciapku ci to mate este??prosim vas pekne zavolajte mi na moje telefone cisla09xxxxxxx.do predu vam velmi pekne dakujem.
Číslo tam bolo riadne, ja som ho vymazala....