Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@amandalear viete mladá pani vy ste tu ešte málo.Všimla som si , že len niečo od januára 2013 , ale keby ste tak bola oklamaná tri krát po sebe, neviem čo by ste na to povedala. Je tú veľa neserióznych mamičiek čo nerobia tak ako majú. A tie ostatné poctivé, ktorým ozaj na dobrom mene záleží, ako sa majú voči ním brániť? Pevne verím , že by ste nechcela biť v koži tej podvedenej. A ešte niečo, verím že ani vám to nie je jedno , že ste fajn baba, lebo inak by ste sa neospravedlnila 🙂
@vlad3331 ja vam za to dakujem a urcite aj kazda podvedena mamicka ze sa nam snazite pomoct a zastavate si nas 🙂 a tie vulgarizmy som sa aj ja teraz snazila najst a nic som nenasla 😉 mozno to mamicka pochopila len preto ze to tvrdila mamicka s ktorou mam ja problem..myslim ze to v jednej sprave tvrdila 😉 ale ci sa da verit takej mamicke erikkk002 ktora podvadza a nieje ferova to je uz otazne 😉
@babusinka som za ten krátky čas, čo som "členkou" mk 4x podvedená / vid niekolko strán dozadu tu na fore / , práve preto som sa ozvala. rada by som riešila a myslím si , že každá z nás, reklamácie a podnet na prešetrenie v rámci akéhosi kodexu slušnosti hodného matiek a nie krčmových štamgastov , dakujem za váš názor , pozdravujem vás
@amandalear To mi je ľúto , že za tak krátky čas ste bola toľko krát oklamaná, ale nech vás poteší aspoň to , že nie ste sama, Ja som bola tiež behom 20 dní tri krát. A presne tuto je ten priestor , kde sa to rieší. A aby som vám povedala pravdu, tiež sa my nechce dodržiavať v rýchlosti, keď niekomu odpisujem pravopisné chyby .A čo sa týka tých vulgarizmov boli tu aj horšie.Bolo tu aj vyhrážanie aj zastrašovanie.Keď sa nebudeme brániť to aký bude mať význam, a hlavne pre koho.

@amandalear v tom mate pravdu ze vulgarizmy vhodne niesu..ja som ich nepouzila ani raz a ani som nikoho neurazala...chcela som len komunikovat s mamickou ktora ku mne nebola ferova ...@erikkk002 kedze cez osobnu postu somnou tento problem riesit nechcela..sama mi napisala ze sa bude branit pred ostatnymi ze ma pravdu ona.mamicka uviedla ze je zvedava komu ludia uveria ci mne alebo jej..ja nemam co skryvat vsetko je tu ....ja niesom ziadna spekulantka ako ma mamicka nazvala...ale proste sa nerobi to co spravila ona..ja som jej dala priestor na to aby sa obhajila aj ona...vsetko co sa tykalo mna a dotycnej mamicky som dala sem kedze kazde moje slovo zacinala prekrucat..a sama som nevedela co robit.ja som .ziadnej mamicke nekazala aby sa do nej pustili..je to verejne...nech to vyriesi admin ja som ho o pomoc uz ziadala...tu som len prosila o radu kedze som nevedela co a ako robit ked nastane takyto problem ☹ pekny den 😉