Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Neodporúčam shaula21,ani jej druhý nick summer777 .Tak aby som začala na poriadku, kúpila som si tielko značky Gaudi od shaula21, kde mi dotyčná mamička tvrdila, že tričko je nenosené. Tak som jej zaplatila 16,2 eura. Tielko mi dnes prišlo a ostala som v šoku, tielko bolo nosené, nebolo biele,ale zadubené a stuchnuté.To by som ešte prežila.Ale našla som tam aj prežraté dierky a fľak,žmolky na prešívaní.Napísala som jej,že ako mohla dať, že tielko je nenosené,nové keď vyzerá ako vyzerá.Slušne som ju poprosila, že by som rada mala späť svoje peniaze a ja jej na vlastné náklady vratim tielko.Milá predávajúca ma obvinila,že vraj tie dierky som tam narobila ja(čo teda nechápem)a ona ho už nepredá za takú sumu.Spýtala som sa jej nech sa nehnevá, ale, že to asi nemyslí vážne?Prikladám sem foto predávajúcej a moje čo som dnes spravila,posúďte sami prosím či mi šibehttps://www.modrykonik.sk/fotoblog/hewletta/alb...
Ahojte, chcem sa spytat, stalo sa vam uz niekedy, ze vam prisla nieco uplne inej farby ako na obrazku? Kupovala som bundicku, kt mala na foto krasnu tyrkysovo modru farbu, a prisla mi tmavo siva. Predavajuca mi napisala len to, ze ja mam zle nastavenie PC, a ze som sa mala spytat na farbu. Ja si myslim, ze ona mala vopred upozornit, ak je farba uplne ina ako na foto, mamicka so mnou odvtedy vobec nekomunikuje. Ako by ste to riesili?
@mafia102 ahoj ziadala by som o vratenie penazi pretoze neupozornila na pravu farbu... aj mne sa stava obcas ze mi na foto vyde trochu ina farba ale vzdy na to upozornim..
@michelleuk toto nebola trochu ina farba, toto bola uplne ina farba, ja takisto upozrnim, ak sa farba co i len trosicku lisi, pretoze, viem ze inac sa foti pri zapalenom svetle a inac pri dennom. Ja by som sa s nou rada dohodla, ale nereaguje na IP.
@mafia102 hm hra mrtveho chrobaka si je vedoma chyby....mozno tu teraz neni pockaj do vecera,ak sa neozve daj zle hodnotenie s tym ze zmazes az po tom ako sa uraci komunikovat...
@michelleuk bola tu vcera, kedze zmazala inzerat, a aktualizovala inzeraty, IP som jej posielala predvcerom a nic, dnes som zas posielala, tak som zvedava.
@mafia102 no to je tiez bohovsky pristup 🙄 tak si je vedoma a este ignoruje...a chces naspet peniaze nie?
@michelleuk dala som jej negatko, tak som zvedava, ci sa ozve, rada by som spat peniaze, alebo sa dohodnut nejako inac.
@mafia102 no to som aj ja zvedava ak bude dalej ignorovat napis adminom a potom cierna listina mozno sa uvedomi
@mafia102
mala by vam vratit peniaze a zobrat bundu naspat. ja som raz dostala vec, co bola v inom stave ako bolo uvedene v inzerate a nastastie mi to pani zobrala naspat a vratila mi vsetky peniaze, este aj postovne, lebo si priznala chybu, ze to zle opisala. ale tak takych je asi v dnesnej dobe malo.
ahojte baby mne sa tiez parkrat stalo ze farba nebola taka ako na foto☹ale veci boli inak v super stave tak som to nejak neriesila🙂ale jasne ze by mala predavajuca aspon reagovat na ip a s kupujucou si celu vec vyjasnit🙂
@mafia102 u mna nakupovala,vsetko ok,komunikacia aj platba,ale bolo to este davnejsie,zaciatkom roka,no a k tej farbe,prave par dni dozadu som si vyberala u jednej mamicky nejake veci a tiez som si nebola ista vo farbe,tak som sa pytala a poriesili sme 😉 mam nejake fotky robene mobilom,tam tie farby nie su uplne realne,ak skresluje,tak upozornim,vsetko je o komunikacii,tiez nie tak davno som predavala pruzkovane tricko a maminka sa pytala na farby,nebol problem 🙂 a fotky,ktore mam robe kvalitnym fotakom,tiez nie vzdy tu farbu dobre urobia,vela zalezi ako tu bolo spominane aj na svetle
inak neviem ale niekedy sa tu rozoberaju dost banalne veci..napr ze si niekto pita rozmery a povie ze berie a potom si to rozmysli,to je si myslim uplne normalne,kazdy ma narok si vybrat vec ktora mu najviac vyhovuje ci uz v cene alebo farbe,ci stavu veci....ja ked si tu kupujem napr ryfle tak si tiez napisem predavajucim maminkam o rozmery aj sa vzdy opitam v akom je vec stave,ale napisem napr aj 5tim maminkam naras a potom sa pre jedny rozhodnem a kupim....myslim ze toto nieje dovod na negativne hodnotko☹ine to je v pripade ze rezervujete a potom vam maminka ktora chcela od vas nieco kupit neozve,vtedy by som neg.hodnotko asi dala....
@pajinka23 máš pravdu, ale napr. aj mne sa ozvala jedna mamina, pýtala sa niečo, odpoveď dostala a dosť 😒 Žiadne áno chcem, nie nechcem. Potom pri tovare svieti záujemca a odrádza vážnych záujemcov. Tak by bolo fajn každú komunikáciu dotiahnuť do konca - buď kúpiť alebo jasne povedať, že to už nechcem a ideme v pohode ďalej. Nie vypisujem ako šiši, či jej prišla správa a že by som bola rada, že by sa vyjadrila a NIČ 😠 Toto tiež nie je seriózne jednanie a dosť to o dotyčnej osobe vyjadruje 😒
@jarunka111 ano to suhlasim ja sa tiez pytam na tovar od viacerych a ked sa rozhodnem ze kupim,tak hnet pisem ostatnym ze som si vybrala a neberiem od nich,to je ferove...ja mam tiez s tyto tolko zlych skusenosti☹ras som jednej mamine rezervovala dost vela veci☹samozrejme ze som inzeraty stopla,ona sa potom neozvala tyzden,tak som jej pisala rp a ona nic☹to ma vtedy nahnevalo 😠 😠
ale zase opak,ja pisem vzdy kupujucim co odomna nakupuju aj info o nabehnuti eur na moj ucet,takisto info ked uz balicek posielam a dozadujem sa len toho aby mi napisali,ci balcek k nim dorazil v poriadku☹vetsina napise,no stava sa mi pomerne casto ze sa mi neozvu,a ja som potom v strese ci je vsetko ok☹ras sa mi stalo ze sa i maminka ozvala po mesiaci a pol a pytala spet peniaze,ze jej neprisiel balicek☹bohuzial mala smolu lebo som mala doklad o odoslani odlozeny aj po takej dobe,a ked som jej napisala ze nech ide na postu sa opytat s podacim cislom a ze jej poslem prefoteny podaci listok,tak odrazu napisala,ze balik ma a ze sa pomylila,chcela ma jednoducho obtiahnut o peniaze pritom tovar co odomna brala bol v hodnote 28eur☹takze ja si pre istotu odkladam podacie listky pre taketo pripady,a zahadzujem len tie ktore viem ze uz maminky napisali ze im dosli🙂
@pajinka23 je až neskutočné a nechutné, ako vedia byť niektoré zákerné a prešpekulované 😖 ..aký by bol život pekný bez takýchto tvorov 😠

@sisaha super, ďakujem, si šikulka 🙂