Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@babusinka ja som napovedala ze nechcem vratit peniaze !! Napidala som ze nam problem vratit penoaze ktore sa tykaju mikiny!!! Ale postowne nikomu jradit nebudem mne to tak isto neplati nikto!!! Dievcence ja som neni na toto odkazana rusim cely bazar a vy sa tu dotahujte kolko chcete! Nrma to tu vyznam nikfy sa mi noc taketo neatalo akurat teraz som natrafila na pani s vysokou inteligenciu !!! Len tolko... nikdy som nemala s nikym problem !!!! Estr ja charakter som pri kupe dvoch veci platila ppstovne pribalovala darceky kazdej ktora chcela som vyhovrla a teraz zato mam toto!!!
@monika17012012 ak raz je na obrazku uvedene GAP, adidas, Nike tak kupujuci nema dovod zistovat ci ide o fake. Naopak predavajuci je povinny! uviest, ze ide o falzifikat znacky. Pre mna neobstoji argumentacia, ci sa niekto pytal, alebo nie. Ja mam doma original mikinu, ale 10 eur by som si za nu nepytala, lebo sa mi to zda vela. Darmo sa jedujes, ze nebudes platit 2x postovne...Zamlcala si podstatnu skutocnost, tak teraz za to nes dôsledky...
@monika17012012 mozno si doteraz nemala problem, lebo si mozno narazila na ludi, ktorí tomu nerozumeju a stacia im aj faky. A takisto ten cerveny pulovrik vydavany za original je podvod z tvojej strany..
@olinkaw no na tvojom mieste by som žiadala preplatiť i poštovne,prečo by si ty mala za jej umyselne zavadzanie platiť spätnu poštu?
@monika17012012 admin vie aka tam bola značka,ked ste tovar predali,čiže ak ste značku rychlo zmenili vie to zistiť 😠 😠 😠 a presne tak stači sa pozrieť na ten svetrik a je vidno že to nie je podla štitku original a vy ho napriek tomu pod značkou gap predavate 😠 😠 je prisne zakazane predavať fake tovar pod znamymi značkami 😠
@monika17012012 fuuu tak nie je o čom ☹ ale taketo podvodničky tu nemaju čo robiť,lepšie spraviš ked ten bazar ozaj zrušiš a tvoj činsky fake zostane pekne u teba doma v skrini 😉
ja sa za podvodnicku nepovazujem a vyprosim si takýto komentar!!!ja som ho kupila tu na konikovi!!!a neriesila som to ako uzasna mamicka ktora to odomna kupila ja som zanu dala 19,90!!!!!...a bolo to od zaciatku hodene v vo vreci s veci !!!@nikolca
@monika17012012 juj pozeram že si si bazarik celkom zrušila,hlavne nezabudni poslať peniažky kupujucej nazad a je tvojou povinnosťou jej preplatiť aj spätnu poštu kedže si umyselne klamala a pokial by si sa znovu registrovala pod inym nikom to vie tiež admin zistiť 🙂
@monika17012012 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
OMG... nejak sa tento MK zaplnuje vulgárnymi ženskými ktore stale odkazuju ostatnym aby sa nad sebou zamysleli ale samé to neurobia.... Bože kam to spejeme...... ☹
@olinkaw /https://www.modrykonik.sk/fotoblog/monika170120... v kratkych spravach to ma vyfotene ako supravu,zrejme to tak kupila,na jednej fofotke je dhgate-je to činsky eshop
@monika17012012 stracas nervy? to je dobre 😝. Je nacase si vstupit do svedomia a neokradat ludi...to, ze ty si sa nechala oklamat a okradnut niekym inym, neznamena, ze to budes robit aj ty...Btw. ja by som ani 15 eur nedala za tu mikinu...
@nikolca co kopirujes moj fotoblog??.
@sisaha ja nervy nestracam mna nerozhadzu zakomplexovane zeby ja mam tazsie sutuacie zivotne zasebou a nie tu riesit 10EUR a banality:D::Dpekny den
@monika17012012 to je fajn, ak to jej pre teba banalita, tak sa tu nerozculuj a vrat jej to od teba pozaduje a budes mat pokoj...
@sisaha ja som jej napisala ak chce dam jej 10 eur co je hodnota ale posatu platit nebudxdem to nieje pre mna!!!! ale sp!!!!!!
@nikolca tak ries si to tam a nie tu!
@monika17012012 Monika, ale ona uz raz mala naklady s postou a teraz bude mat znova, lebo musi tvoju nekvalitu opäť posielať. Keby si hned napisala, ze ide o fake, tak si to nekupi a teda SP ani neplati...chapeme sa? preto jej to musis zaplatit...Tak ci tak ta k tomu vyzve admin..

@lejla77 vcera okolo obeda ...