icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

matik1
23. feb 2013

@jana1056 nekúp a hotovo. Aj ja som tu raz mala takú skúsenosť, že mikina pre syna ADIDAS bola za 6€, rýchlo som napísala ohľadom rozmerov a na druhý deň už bola mikina drahšia. Keď som sa pani pýtala, čo to má znamenať, tak mi povedala, že ju známi vyhrešili, vraj značkovú mikinu predáva tak lacno. Mikinu som nekúpila, nesedeli rozmery, ale ani od predávajúcej mi to neprišlo veľmi férové... Veď mohla zdvihnúť cenu, ak naozaj mikina bola pravá, ale neurobím to vtedy, keď už o ňu niekto prejaví záujem...

lea_denisa
23. feb 2013

4_veve_4 mladá kočka ,-klame klame klame. napísala som jej na inzerát. ihneď odpovedala,- vravím ok,-beriem ,-nech pošle číslo účtu. za nula sekund poslala. poslala som peniaze ,-a potom prestala komunikovať. prosila som ju slušne nech mi pošle spať peniaze.neposlala ani moje peniaze. sú tu už dva týždne a nemám ani peniaze a ani tovar.

nikolca
23. feb 2013

@lea_denisa ona tu už na pretrase par stran dozadu bola,že sa nehambi
@4_veve_4 takto odrbavať,fuj,ked nema čas chodiť na poštu tak načo predava? 😠 😠 😠 😠

sisaha
23. feb 2013

@lea_denisa peniaze vie prijat okamzite, na postu uz nema cas ist..., napis adminovi, toto je jej tretie negatko v kratkej dobe...Ja by som ju nechala uplne bloknut...

matik1
24. feb 2013

@lea_denisa v čase, keď mala Tvoje peniaze,cca 2 týždne dozadu, sa tu s ňou riešil problém, že mala na účte peniaze od nana88 a neposielala jej balík. Pod tým, ako ju tu začala bombardovať a ostatné baby tiež, poslala tričko nana88. Asi okolo 19.02.2013. Takže keď vedela ísť na poštu s jedným tričkom, mohla zobrať aj Tvoj tovar, keďže bol zaplatený. Kontaktuj admina s oficiálnou žiadosťou o pomoc. Už je najvyšší čas, aby jej zablokovali bazár. Ináč, sa nájdu ďalšie, ktoré oberie o peniaze.
@4_veve_4 vyjadríš sa, alebo sú to pre Teba p......, ktoré nebudeš riešiť, ako si napísala predtým?

nana88
24. feb 2013

@lea_denisa aj ja som s nou tak bola..ale potom mi poslala tričko na umyvanie okien🙂))) po 3tyždnoch tak vela stastia s nou

lea_denisa
24. feb 2013

@sisaha písala som nech ju bloknu

ivetka1981
24. feb 2013

poznáte niektorá tohto pána,resp.predávajúcu s touto adresou?? Milan Markovič Lánska 945/71 Považská Bystrica 01701 ..nick: monulik32

macamac
24. feb 2013

@4_veve_4 fúúúha dievča,tebe sa darí 😝
ja len čítam-a zíram 😅
sa vyjadríš sa k p....? 😅 😀 😝

macamac
24. feb 2013

@ivetka1981 a čo sa deje?

ivetka1981
24. feb 2013

@macamac zatiaľ nič..len si ju chcem overiť..má záujem o nejaký tovar z bazariku...najprv nemá problém cez banku,potom chce dobierku a taaak

matik1
24. feb 2013

@macamac nemá čas sa vyjadrovať, lebo určite zasa pracuje. Ja by som strašne chcela vedieť, kde dievčina robí, keď je tak pracovne vyťažená, že nič nestíha, len odpísať vtedy, keď máte o danú vec záujem.

macamac
24. feb 2013

@ivetka1981 aha...no tak moja rada- dobierka nie. dá sa vložiť aj priamo v banke alebo cez poštu šekom 😉

macamac
24. feb 2013

@matik1 😅
tak ale píše, že hovoria o nej,že je celkom milá baba, tak dúfam,že sa tak zachová 😅 😉

ivetka1981
24. feb 2013

@macamac ja na dobierku nepredávam...ale dík... 😉 😅

luna22
24. feb 2013

Ja nič nehovorím , može sa stať, že niekedy nestihnem ísť na poštu. Alebo ochorieme, ale mám pokazený PC. Dnes sú pošty aj v obchodoch a balíčky aj tam zoberú. Len vždy treba napísať,že čo sa stalo a keď normálne napíšem, že som chorá každý pochopí.Ale nemám čas, to nie. Tak môžeš niekoho poslať.

matik1
24. feb 2013

@luna22 presne ako píšeš. Ale s ňou sa tu riešil problém, stále sa vyhovára na prácu, že nestíha. Ale nemáš čas ísť na poštu, iba raz za dva týždne? To má teraz upravené v podmienkach. Veď má hádam nejakú rodinu, kto jej to pošle. Ja som zainteresovala syna, svokru, priateľ. Keď nestíham ja, idú oni.

luna22
24. feb 2013

@matik1 veď aj ja mám poštu ďaleko, tiež muža pošlem hoci neskáče od radosti. Len ak by som niekomu poslala peniaze a on nič 2 týždne , tak by ma to štvalo.

pastalkaa
25. feb 2013

@babusinka,@vlad3331 chcem len podakovat vsetkym maminkam ktore tu na tejto stranke pomahaju ostatnym mamickam 😉 velke dakujem 😉

missy97231
25. feb 2013

@pastalkaa uz sa tvoj problem vyriesil, a predavajuca sa umudrila ? 🙂

pastalkaa
25. feb 2013

@missy97231 ahoj..nie pisal mi admin ze je povinna mi vratit peniaze a zobrat si spat svoje topanky..ci uz tak spravi to este neviem...uvidim ako sa ona ku tomu vyjadri..

missy97231
25. feb 2013

@pastalkaa tak aspon admin sa konecne vyjadril 😉

pastalkaa
25. feb 2013

@missy97231 ja sa tesim a dakujem aj jemu 😉

babusinka
25. feb 2013

@pastalkaa Jéééj , To ma teší, hovorila som ti že admin je spravodlivý. Je to zlatý človek. Teší ma že konečne budeš mať pokoj.Nezabudni , máš nárok aj na spätne preplatenie poštovného.

pastalkaa
25. feb 2013

@babusinka no ja som vdacna vsetkym ..aj mamickam a aj adminovi.. uvidim ako sa ona k tomu postavi..uz som jej pisala ze si prosim adresu zatial nic nereaguje...

babusinka
25. feb 2013

@pastalkaa Pošli jej to na dobierku .Veď keď ti posielala ona balíček, tak tam musel biť aj 🙂 odosielateľ

pastalkaa
25. feb 2013

@babusinka no praveze mi poslala balicek bez spatnej adresy ..

babusinka
25. feb 2013

Tak to je smola. A ako bol posielaný ? Obyčajne ?

pastalkaa
25. feb 2013

@babusinka 1 triedou...my sme mali dohodu obycajne ale mamicka asi na mna zabudla pretoze som jej vtedy po tyzdni pisala ci mi uz balicek odoslala a na druhy den som ho mala prvou triedou doma..len zial komunikacia ziadna ani vtedy ani teraz ....

babusinka
25. feb 2013

@pastalkaa Ja na každý odoslaný list alebo nech to je čokolvek píšem vždy aj spiatočnú adresu.Ako keby to už vtedy mala dopredu premyslené. Keď tam tu adresu nenapísala.