icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

sisaha
25. mar 2013

@sny tak ked vyjednava za tricko penazenku a vobec ju netrapi, ze ty tovar nemas, jasne, ze spekuluje. Daj negatko a neobchoduj s nou uz.

sisaha
25. mar 2013

@kilian daj fotky

sny
25. mar 2013

@sisaha no teraz som pozerala,lebo som tričko aj obliekla,ale ona písala,že je jej malé,až potom,že je tam dierka,tričko bolo úplne nové,ja som dierku nezbadala,až ona mi dala fotku,je pri rukáve úplne mini,ako keď som ho teraz obliekla som nezbadala,len ona tu špekuluje ďalej a tovar mi poškodila,....písala,že balík poslala,ale teraz píše,že poslala ale potom preň išla naspoäť na poštu,lebo ona potrhané tričko nechce,ale chce peňaženku.tak ti skopírujem,čo mi "inteligentka"píše,keď som jej napísala,že mi poškodila tovar,vrátila a teraz žiadam preplatiť,jedná sa o 4,50eur

sny
Odpoveď bola odstránená
tobinusko
Odpoveď bola odstránená
sisaha
25. mar 2013

@tobinusko krásny slovník..., len čo je pravda 🙄 A len tak mimochodom.., ma pravdu, ty si tovar neposlala a spekuluješ!

tobinusko
25. mar 2013

a my sme si kedy potikali ha???nieje to vas problem co sa do toho starate tam sa staraj o svoje veci a nie o cudzie ok??

sisaha
25. mar 2013

@tobinusko na internetovom fore je zvykom tykanie...A v tejto teme je to problem nas vsetkych... 😉

tobinusko
25. mar 2013

tak mozno u teba nie umna pa

sisaha
25. mar 2013

@sny preposli vasu konverzaciu adminovi a potom
@tobinusko mozno pochopi koho je to vec..

tobinusko
25. mar 2013

ja komunikovat budem z sny a z adminom a nie stebou tak sa do tojo nestaraj laskavo nepchaj nos do coho ta nieje

sny
25. mar 2013

@sisaha no vidíš,slovník vhodný do krčmi 🙂také tu mám najradšej 🙂si zlatá,díky moc za podporu 😉

sisaha
25. mar 2013

@tobinusko 😀 😀 😀 dakujem ti za odporucanie... 😀

sisaha
25. mar 2013

@sny aspon uz vies, s kym urcite obchodovat nebudes a myslim, ze pochopia aj tie, ktore by nahodou chceli.. 😉

sny
25. mar 2013

@sisaha no veď na takéto si tu treba dať pozor,keby toto robil každý tak by tu bol iný chaos,ale tak ona aspoň skúsila,mne by to za tú hanbu nestálo 🙂

tobinusko
25. mar 2013

ste trapne hahaha🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂papiiik🙂

andyka144
25. mar 2013

@sisaha hlavna vec, ze ty predas !!!

sisaha
25. mar 2013

@andyka144 ano, ja predam, mojim cielom totiz nie je nikoho okradat..

andyka144
Odpoveď bola odstránená
andyka144
25. mar 2013

@sisaha fantasticke drzim palce.

macamac
25. mar 2013

@martinjasen

prosím ťa, viem,že máš toho veľa,
ale nájdi si minútku a poď sem - a prečítaj si tieto aspoň 3 stránky dozadu 😉
a vyjadri sa
sa mi zdá, že to tu treba poriešiť 😉

@martinjasen díky 🙂

andyka144
25. mar 2013

Presne tak som toho isteho nazoru, nech to poriesi admin najvyssi cas !!!!

ankaba
25. mar 2013

@andyka144 Tie vykricniky pisete sebe? Pravdepodobne neviete nic o informatike a pravach admina, takze je to Vas dalsi vykrik do tmy. Topiaci sa aj slamky chyta.... Admin (ak chce) pozrie si celu komunikaciu - komu ste tovar predali, kolkym ste ten isty tovar predali atd. atd. atd. Jedine, co Vam nevie dokazat je to, ci Vam prisli peniaze na ucet. Ale to zasa vedia dokazat kupujuci. A ak nieco vymazete, neznamena to, ze to uz nikto nevidi. Ak to raz prejde serverom - mozete si mazat kolko chcete.A ked sme uz pri tom. To, ze ste uz tovar niekomu predali a ten Vam za tovar riadne zaplatil a neobdrzal ho nemusi byt admin na to, aby videl, ze ten ten isty tovar nadalej ponukate vo Vasom bazariku ....

peterva
25. mar 2013

@andyka144 Nechapem ako si dovolite urazat ine mamicky 😠
nechcem sa tu do nikoho starat,ale nepaci sa mi to ako si dovolite urazat @halit13 ved toto je uz noses ,aby jedna dospela zena mamicka urazala tu druhu a este brala aj jej deticky do vasich ust 😠 ved vy ste ju tu verejne urazila a aj jej deti 😠 Vy ani nikto nema pravo urazat toho druheho a hlavne nie jeho deti 😠 😠 😠 nechapem vas 😖

matik1
25. mar 2013

@andyka144 Naozaj to s tou Vašou konverzáciou preháňate. To Vás tu niekto uráža? Veď Vy ste urobila chybu, miesto toho, aby ste sa to snažila dať do poriadku tak tu ešte oplzlo nadávate? Takto sa chová jedna dospelá žena? Ste si vedomá toho, že Vám môžu zablokovať bazár a prídete o kšeft? Už sme tu čítali kadečo, ale v týchto vulgarizmoch ste naozaj jedinečná...

andyka144
25. mar 2013

@ankaba Ale same zaujimavosti pisete na smiech. Co podla vas co som uz predala stale ponukam, jednu vec mi napiste ??? Vymyslate same sprostosti uz ma to prestava pomaly bavit.

andyka144
25. mar 2013

@matik1 Aj vy vsetci co sa tu domna obuvate to poriadne prehanate. Nikoho som neokradla, nebola by som toho schopna

andyka144
25. mar 2013

@matik1 Ja som tovar poslala kazdemu, zaujimave je kazdemu vsetko prislo len niektore mamicky co nemaju nic ine na robote ako cele dni vysedavat pri pocitaci a riesit MK a ktore by asi potrebovali par € navyse mi vypisuju, ze im nedosiel tovar. Zaujimave je, ze su to vzdy tie iste 😉 🙂 Ja posielam tovar z roznych post podla toho ako stiham. Fantasticky vymyslene ja mam povracat peniaze a mne kto vrati tovar co som poslala ? Ja som neni mile zienky na hlavu padnuta !!! Pani Anke 4€ poslem, ked ma take velke financne tazkosti ale to je vsetko!

kilian
25. mar 2013

@sisaha tu je fotka mojej ciernej a originalna fotka hnedej.