Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
Prosim pozor vyzívam predávajúcu @lenka_rk, ktora mi poslal tovar na vymenu jedna sa o kabelku... aby mi vratila moj tovar....jej kabelka je nepouzitelna a cela roztrhana zavadzala a klamala o stave tovaru... moja tovar bol top tenisky adidas nechce mi vsak zaplatit ani za tovar a ani mi ho vratit uz mam toho dost....ete ma tu drzost ziadat ma o to aby som ja najskor poslala jej spat kabelku....ved ona oklamala mna...nechapem ze niekto moze byt takyto a nedokaze sa spravat ako dospely clovek velky pozor v zivote by som si od nej uz nic nekupila ani nezobrala.. pridavam foto ktore mala ona na inzerate a skutocny stav, ktory mi prisiel domov....kedze sa s vami neda dohodnut cez spravy a riesim to uz niekeolko tyzdnov ziadam vas verejne , aby ste mi vratili tovar ( prve dve foto moje skutocny potrhany stav, druhe jej v inzerate)
takto toto je už čerešňa na torte dnešného dňa,
len pre zaujmavosť to malo akože akú hodnotu?
kokooooooooos to by som hodila do kosa nie nekomu vymenila!!!!!!!!! hANBA TEJ DOTYCNEJ FUUUUUUUUUUUUJ iba co cloveka vie vytocit i ked sa o mna nejedna 🙄 🙄 🙄 🙄
admin mi pisal, uz ju riesi 😵 😵 😵
@andyka144 este raz a naposledy, ak ti to nedochadza...To, akym sposobom sa prezentujes na nete je tvoja vec...Ze aspirujes na fotky do Playboya 😀 zasmiala som sa...Vsade, kde nieco zverejnis, tak musis pocitat s tym, ze to zistia aj tí, ktorym by si svoje klamstvá rada tlacila do hlavy.. K ostatnym invektivam sa vyjadrovat nebudem... 😉 😉
Kokosss...je mi luto tej pani...inak ta fotka aj mna pobavila...to brucho už viac vdýchnut do seba nemohla?? 😀 😀 Kebyže aspon vypracované telo,ale toto...ani nedýchala....júúj
ty kokos, nechce sa mi vsetko citat, trochu som vcera a trochu som dneska, ale co je moc to je moc. To som tu este nevidela. Takto sa vyjadrovat a spinavo nadavat a urazat a klamat. Nechapem ze ju admin este neblokol. Nielen bazar, ale cely profil. To co je za osobu???

@tobinusko viete, ale musíte brať ohľad aj na to, či ona s tým súhlasí. Nemôžete jej vnútiť niečo čo nechce. Samozrejme, že nie každému vyhovieme, a vec sa nemusí páčiť, ale vždy sa dá dohodnúť. Možno by ste to ešte mohla skúsiť. Keď nie tu, tak cez IP...ja myslím, že by sa s ňou dalo.