icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

matik1
26. mar 2013

@tobinusko viete, ale musíte brať ohľad aj na to, či ona s tým súhlasí. Nemôžete jej vnútiť niečo čo nechce. Samozrejme, že nie každému vyhovieme, a vec sa nemusí páčiť, ale vždy sa dá dohodnúť. Možno by ste to ešte mohla skúsiť. Keď nie tu, tak cez IP...ja myslím, že by sa s ňou dalo.

lelec
26. mar 2013

Prosim pozor vyzívam predávajúcu @lenka_rk, ktora mi poslal tovar na vymenu jedna sa o kabelku... aby mi vratila moj tovar....jej kabelka je nepouzitelna a cela roztrhana zavadzala a klamala o stave tovaru... moja tovar bol top tenisky adidas nechce mi vsak zaplatit ani za tovar a ani mi ho vratit uz mam toho dost....ete ma tu drzost ziadat ma o to aby som ja najskor poslala jej spat kabelku....ved ona oklamala mna...nechapem ze niekto moze byt takyto a nedokaze sa spravat ako dospely clovek velky pozor v zivote by som si od nej uz nic nekupila ani nezobrala.. pridavam foto ktore mala ona na inzerate a skutocny stav, ktory mi prisiel domov....kedze sa s vami neda dohodnut cez spravy a riesim to uz niekeolko tyzdnov ziadam vas verejne , aby ste mi vratili tovar ( prve dve foto moje skutocny potrhany stav, druhe jej v inzerate)

luna22
26. mar 2013

takto toto je už čerešňa na torte dnešného dňa,
len pre zaujmavosť to malo akože akú hodnotu?

nice202
26. mar 2013

@ankaba citam problem od zaciatku, ale tie fotky v novom case. muhahaha. Je to psychicky narusena osoba a treba ju jednoznacne zablokovat. neda sa to citat a len sa vytacam.

matik1
26. mar 2013

@lelec bože, to čo je? Ako toto môže niekto ponúkať??? Ak sa Ti neozve, ty hneď kontaktuj admina.

lelec
26. mar 2013

@luna22 no predavala to za 8 euro

majinka85
26. mar 2013

LTak dnes tu je veselo.akoby sa s podvodnickami vrece roztrhlo. @lelec ta kabelka je ozaj otras.ako ti mohla toto poslať.taku by som rovno zahodila do smetí a nie ju ešte predavať.

luna22
26. mar 2013

@lelec pozerala som ju, prečo si jej nedala hodnotko? Kebyže je tam niečo malé, čo prehliadla mohlo sa stať. Ale sorry, takuto kabelu som v živote ani nemala, lebo už dávno by bola v koši. Dávnooooooooooooooooo

lelec
26. mar 2013

@luna22 nedala som jej hodnotko nakolko mi napisala ze ju to mrzi a ze ci jej tie tenisky nepredam a ze mi posle pebniaze lenze peniaze nechodili a ked sa mi konecne po tyzdnoch ozvala napisala ze tak ona mi ich vrati ale stale nic

andyka144
Odpoveď bola odstránená
vybuska
26. mar 2013

kokooooooooos to by som hodila do kosa nie nekomu vymenila!!!!!!!!! hANBA TEJ DOTYCNEJ FUUUUUUUUUUUUJ iba co cloveka vie vytocit i ked sa o mna nejedna 🙄 🙄 🙄 🙄

luna22
26. mar 2013

@lelec ale toto musela vidieť keď to balila. Normalne takúto ani bezdomvkyňa by si nedala

andyka144
Odpoveď bola odstránená
lelec
26. mar 2013

@andyka144 to co sem prosim vas pisete a komu?

zuzka1.
Odpoveď bola odstránená
zuzka1.
26. mar 2013

admin mi pisal, uz ju riesi 😵 😵 😵

andyka144
Odpoveď bola odstránená
sisaha
26. mar 2013

@andyka144 este raz a naposledy, ak ti to nedochadza...To, akym sposobom sa prezentujes na nete je tvoja vec...Ze aspirujes na fotky do Playboya 😀 zasmiala som sa...Vsade, kde nieco zverejnis, tak musis pocitat s tym, ze to zistia aj tí, ktorym by si svoje klamstvá rada tlacila do hlavy.. K ostatnym invektivam sa vyjadrovat nebudem... 😉 😉

peterva
Odpoveď bola odstránená
sisaha
Odpoveď bola odstránená
andyka144
Odpoveď bola odstránená
sisaha
26. mar 2013

@lelec ta kabelka je čistý odpad. Hneď jej napíš riadne negatko!!! na peniaze predsa nebudes čakať mesiace. Ak ti to nezaplati, kontaktuj admina, aby ju zablokoval do času kedy to dorieši k tvojej spokojnosti..
@lenka_rk tato kabelka je vhodná do koša. Buď zaplať tie tenisky, alebo jej ich vráť..

andyka144
26. mar 2013

@sisaha keby si mala taku skolu ako ja mohla by si si tri krat zatlieskat, .

sisaha
26. mar 2013

@andyka144 diky, neviem co by som si počala s pomocnou školou... 😉 Asi len prosikať, aby ma do Playboya fotili 😀

jonathana1
26. mar 2013

Kokosss...je mi luto tej pani...inak ta fotka aj mna pobavila...to brucho už viac vdýchnut do seba nemohla?? 😀 😀 Kebyže aspon vypracované telo,ale toto...ani nedýchala....júúj

elisskah
26. mar 2013

ty kokos, nechce sa mi vsetko citat, trochu som vcera a trochu som dneska, ale co je moc to je moc. To som tu este nevidela. Takto sa vyjadrovat a spinavo nadavat a urazat a klamat. Nechapem ze ju admin este neblokol. Nielen bazar, ale cely profil. To co je za osobu???

matik1
26. mar 2013

@sisaha jáj, toto bolo výstižné. Super žena so super postavou a super oblečkom, čo má super školu.

sisaha
26. mar 2013

@matik1 to bola hodena rukavica...nedalo sa nezodvihnut 😀

peterva
26. mar 2013

@andyka144 a spina si ty a nie my .Tak sa uz ukludni ,lebo Senica je kusok.

sisaha
26. mar 2013

@peterva Senec..ten je este blizsie 😉