Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@vyhodnynakup Smutne to je ,ale tak uz musime len cakat ako to vsetko dopadne 😖
snehulienka321...absolutne nezodpovedna nakupujuca...najskor zjedna cenu...uplne ako sa da...dokonca este z jednanej stahuje...balik zabaleny..a platba nikde...hra mrtveho chrobaka...maminky dajte si na nu pozor... 😝 nikdy viac s nou neobchodujem..nekorektna osoba!
@noemka2006 aj mne sa už toto stalo, že som zabalila baliček a platba nikde. odvtedy už balim až keď mi nabehnu peniažky.... 😒
@sofokleska ale je to smutne..kolko jedna o cenu...proste podvolis sa..a este ta na koniec s prepacením..odrbka 😒
@vyhodnynakup
@peterva tu sa spravodlivosti nedočkáte 😖 ..vo výhode tu boli aj vždy budú drzé,arogantné klamárky 😠 neviem čím to je,ale je to tak 🙄 😕
@miskakyska suhlasim s tebou ☹
absolutne neodporucam kupujucu macik662.. zavazna rezervacia tovaru, balik zabaleny, platba po dohodnutom termine nikde, na moje otazky vyhovorky a nasledna ignoracia mojich sprav, hoci sa tu veselo prihlasovala a aktualizovala inzeraty! ceresnicka na torte - ked som napisala ze preco neodpise ked inzeraty aktualizuje, mi napisal jej manzel, ze manzelka je v nemocnici a inzeraty aktualizuje on!! a vraj tenisky mam predat, lebo - aka to nahoda - on prave kupil ine!! nemam slov... urobte si obraz...
mna oklamala predavajuca mamicka..kupila som dve veci od nej..jedna nebola suca ani na utieranie prachu a to druhe som si neobiednala..obiednala som si tricko a poslala mi tielko..to tricko vraj predala a zabudla na to 😠 vsetko skoncilo v kosi..skoda 12 eur..nikdy viac uz tu nic nekupim..radsej doplatim v obchode..aspon viem co som kupila
@martina364 nenechaj to len tak,žiadaj si peniaze naspäť....dala si jej hodnotenie?Chce to riešiť??
@martina364 presne tak.., pekne to z koša vyber a pošli jej to naspäť...daj jej negatko, napis sem jej nick
bolo to koncom februara..chcela som jej to vratit,ale nechcela o tom ani pocut..tak som to vyhodila ,nahnevana sama na seba..tak to ale je..cez tieto bazare kupujes stale macku vo vreci..uz som sa poucila a nekupim nic..hodnotenie som nedala a citala som jej hodnotenia predtym..su viac menej pozitivne..chcela som len povedat ,ze nielen nakupujuce su nespolahlive..aj na vasej strane ..medzi predavajucimi sa najdu dobre svine
@martina364 Ak tie veci uz nejde vratit, tak predavajuca si zasluzi aspon to negatko , ...plnym pravom, pretoze ti predala veci ktore nezodpovedali opisanemu stavu a naviac poslala to, za co si si nezaplatila a ani sa neunuvala ta o tom informovat ze ti zasiela tielko namiesto uz predaneho tricka 😒
Ak sa kazdy bude bat dat negatko, tak takyto predavajuci budu so samymi pozitivnymi hodnoteniami posobit seriozne a pritom maju aj nespokojne kupujuce, ktore vsak svoje negativne hodnotenie z akehokolvek dovodu nenapisali..... mozno nie si jedina, ktora ma s nou zlu skusenost ale tym ze jej nikto zle hodnotenie nenapisal, tak sa nemusel mat na pozore. Tie hodnotenia su pre ostatnych, aby vedeli , ake su s dotycnymi skusenosti. Na co si dat pozor.
P.S. ak by ti ona hodnotenie vratila, "ty si dala zle mne, tak aj ja dam zle tebe", tak admin by ti ho vymazal, pretoze oplacat sa nesmie !!
@martina364 v prvom rade ak to nechcela riesit si mala dat hodnotenie....aj ked predtym mala pozitivne,ktovie kolko mamiciek sa na to tiez vykaslalo,a pani si veselo predava dalej handry 😒
no nekup to. diery a spinu za 8,50
https://www.modrykonik.sk/bazar/detska-obuv/jo1...
@simisi ako som to mala riesit?ist kdesi na juh sk a zobrat s jej penazenky co mi patri?som tu aj cestou 3 mesiace..este stale len prichadzam na to ako to tu funguje..mozno som jej to zle hodnotenie predsa len mala napisat...no co uz
@garzonka stale len zistujem ako to tu chodi..a to ,ze mozem s tymto kontaktovat admina mi nenapadlo.. ☹ brala som to tak ,ze je to problem medzi nami tak si to mame poriesit medzi sebou
@stanislavao nevahaj...adidas takto lacno nekupis 😉
@martina364 Jasne, tomu rozumiem, si tu kratko 🙂
Ja len, ze ak je problem, a predavajuca ho odmieta riesit (to znamena, ze som sa viackrat pokusala s dotycnou dohodnut a k dohode aj napriek tomu nedoslo, predavajuca uz nekomunikuje, atd) :
1. dam negativne hodnotenie
2. tu v tejto teme zverejnim jej "nick" (prihlasovacie meno) , opisem aky mam problem (mozem dat aj fotky)
3. kontaktujem admina tejto stranky (napr. " martinjasen") - cez internu postu (klik na obalocku hore v menu), opisem mu s kym mam problem v bazari, o co ide a zaroven mu preposlem nasu konverzaciu pri inzerate
4. alebo napisem rovno oficialnu ziadost o vyriesenie problemu : https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/...
Velakrat sa to vyriesilo, ze predavajuca zobrala veci naspat a kupujucej vratila peniaze vratane spatneho postovneho.
Mas o skusenost viac, nech ta to posunie dalej. A to negatko mozes napisat aj teraz.
@garzonka ja jej nemam co vratit..vsetko je uz kdesi na smetisku..to bolo pred dvoma mesiacmi..kedze som to neriesila vtedy teraz uz mozem akurat tak viete co....je to tvdenie proti tvdeniu a to je vzdy na dlhe lakte..chcela som vam len povedat to..ze tak ako na vasej strane predavajucich..tak aj na nasej strane nakupujucich sa najdu kadejaky ludia 🙂
@martina364 Ja viem, pisala som to pre buducnost, ak raz bude opat problem, aby si vedela 😉
Prajem co najmenej takych skusenosti
@garzonka dakujem.. 🙂
tak baby naša kámoška na A neni zablokovaná.ďalej predáva a už si fešáka zmazala
@gubcikova 😠 😠 😠 tak to je fakt sila, dúfala som, že vyvodia aspoň nejaké dôsledky. Možno si teraz chvíľu dá pozor a pár vecí skutočne pošle a potom môže veselo kradnúť ďalej.
@martinjasen aspoň by ste mohli hodiť nejaký záver vyšetrovania dotyčnej s nickom andyka144
@sanym Tento pripad ma na starosti kolega @mariosmykal Viem, ze sa riesia kontretne pripady.
@martinjasen aha, tak snáď sa aj vyriešia.
@sanym V to verim aj ja.
@sanym kvôli sviatkom, dovolenkám a párdňovej nepojazdnosti bánk sa konečné riešenie tohto obchodu mierne posunulo. Znovu ho však naplno riešim a som zase v plnej zbroji 🙂
@mariosmykal tak snáď v tomto zápase zvíťazí pravda 😉
Caute potrebujem poradit. Co vtedy ked som kupila napodobeninu adidasu a predavajuca to nemala uvedene v inzerate ze to nie je original.mna ani nenapadlo sa spytat ci je lebo pri tej cene 15 eur som myslela ze je.

je to smutné, ale myslím že danému adminovi je to jedno.Ona sa obohatila, a ešte sa ide hrať ako sme pod jej uroven.To je uz co?!