icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

lejla77
9. apr 2013

@sny prepac, ved sa mi to hned nezdalo, ked mas take hodnotka. 😔

sny
9. apr 2013

@lejla77 v pohode,len som trochu vytočená,ale to sa asi dá chápať,nie?

lejla77
9. apr 2013

@sny je to cele nejake zamotane.

sny
9. apr 2013

@lejla77 ak to som si všimla,naozaj nemám o niečo takéto záujem,tak nech sa to vyrieši čím skôr.Som seriozna kupujúca,peniaze som vždy každému poslala,aj môj tovar,nikto sa nesťažoval,tak neviem,kde je pes zakopaný...

lejla77
9. apr 2013

@sny a sestry si sa nepytala, ci nema problem s nedorucenymi balikmi? Muselo ich byt viac, ked to admin riesi, nie?

sny
9. apr 2013

@lejla77 áno,nedoručené čo neprišli jej,nie iným....jedna pani nechcem menovať urobila so sestrou výmenu,sestra jej poslala dva balíky....jeden jej vraj prišiel,druhý nie,to bolo na zváženie...v jednom topánky,v druhom detské veci...no na oplátku výmeny sestre neprišlo vôbec nič.sestra si po dohode dala poslať obyčajne,aj jej tak išlo.no sestra nemala nič,pani vraj len jeden balík.ale bolo to poistené tak,že balíček si na pošte fotíme,keď ide obyčajne,aby bol aspoň aký taký dôkaz....o inom fakt neviem...

lejla77
9. apr 2013

@sny fotite? 😀 to som este nepocula. Asi mate divnu postu, ked sa vam tam tolko balickov straca... Aj tebe sa stracaju alebo len sestre?

sny
9. apr 2013

@lejla77 mne sa ešte našťastie nič nestratilo,aj keď to často išlo na moju adresu,je to to isté...no ale nemusí byť chyba tu,balíky a zásielky sa počas prepravy niekoľkokrát prekladajú,chyba môže byť niekde uprostred.ja som už ale povedala,že majú "deravé"autá,keď sa to takto stráca...no nie sme jediné,je tu mnoho takých prípadov...Dnes mi došli dva balíky podané len včera obyčajne,to je zaujímavé,ani 1.tr.netrebala...

sny
9. apr 2013

@sny to fotenie poradila sestre neaká pani,je to aspoň aká taká forma dôkazu pri toľkých stratách.veď obyčajnú poštu si nikto nevezme na seba.Ale jej kabelka bola drahá,kvôli tomu ju chcela doporučene a teraz toto...

sny
9. apr 2013

@lejla77 to fotenie poradila sestre neaká pani,je to aspoň aká taká forma dôkazu pri toľkých stratách.veď obyčajnú poštu si nikto nevezme na seba.Ale jej kabelka bola drahá,kvôli tomu ju chcela doporučene a teraz toto...

lejla77
9. apr 2013

@sny no tak snad sa to vsetko vyriesi. 😔

pastalkaa
9. apr 2013

teraz naozaj nechapem ako to tu na MK funguje ..neseriozne mamicky nezablokuju nechaju ich tu nadalej predavat aj napriek xxxxxx zlym hodnoteniam potom s nimi este admini vyjednavaju co nechapem preco a naco..raz ked podvadzaju a svedcia o tom hodnotenia maju byt zablokovane okamzite a nie na jeden mesiac ale navzdy..vsak myslim ze jeden mesiac s nimi napravu neurobi..ked klamu a podvadzaju pred tym budu aj potom ....a mamicku ktora nemala ani len jedno zle hodnotenie zablokuju z minuty na minutu a to bez akehokolvek vysvetlenia ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ vobec netusi ze preco ☹ cele je to tu postavene na hlavu 😒

sisaha
9. apr 2013

@pastalkaa mozno to admin objasní.

patchworknitra
10. apr 2013

zaujimave citanie.

zaz1
10. apr 2013

Dalsia dotyčna s nickom na MK - dovetattoo,adresa- Jana Šimuneková,1.mája 7,Bánov 94101- dohaduje vymeny,ńakoniec svoj balik neposle a po tyzdni mi balik vratila s tym ze sa jej tovar nepaci lebo je jej velky a s svoj ani neposlala!!!!! teraz mi vypisuje spravy a obhajuje sa ze to nieje pravda,taketo reakcie uz pozname,tak maminy davajte si pozor ! taketo jednanie je tu nepripustne,pri vymenach ide o doveru a v stanovenom termine zaslat balik,v podmienkach a pri dohadovani si prečitat ze tovar -maly,velky-sa nevracia nazad,kazda mame inu postavu!!!

traktor
10. apr 2013

@zaz1 oznacit ju treba @ aby videla, ze o nej pises a mohla sa k tomu vyjadrit 😉 ..takto @dovetattoo

zaz1
10. apr 2013

@traktor ja mam jej cele citanie v IP a rada preposlem adminovi

mima1983
10. apr 2013

Ahojte, tak aj ja som sa uz stretla s neskutocne skaredym pristupom jednej predavajucej... jej nick je @286
Kupila som si od nej kocik, coletto austin 3. Pisali sme si neskutocne dlho, lebo ja som sa na vsetko 500x pytala aby som si bola ista, bala som sa kupit kocik takto cez bazar, kym ho dopredu nevidim a neodskusam. Predavajuca ale byva v Bardejove, tak bolo jasne ze prist sa nan pozriet nebolo mozne. Ako pisem, na vsetko som sa jej dopredu milion krat pytala, ci je kocik bez zavad, chyb a poskodení... ze ano! ..... Peniaze som nechcela posielat vopred na ucet, nakolko predavajuca nemala (a nema) ziadne hodnotenia, tak reku to isto ne! Dohodli sme sa ze dam peniaze kurierovi ked ho prinesie. Kocik prisiel, obal bol neposkodeny, tak som ho prebrala. Ak by bol poskodeny urcite by som ho neprebrala. Ale i tak mohol byt kocik lepsie zabaleny, ale to je starost predavajuceho, upozornovala som ju na to.
Kocik prisiel s krivym prednym kolieskom a s nefunkcnym polohovaním sportovej casti!!! Kontaktovala som predavajucu, odfotila jej vsetko a jej reakcia???? Ze to ona take nemala, ze to sa muselo stat prevozom a podobne a na to polohovanie ze ono to funguje ze na to si musim zvyknut ☹ Noooo, jasne, ako si mam na to zvyknut, ked to jednoducho NEFUNGUJE?!?!?!? :-/ ooooch..... Takze nakoniec to uzavrela tym, ze je na vine kurier, ze bohvie co na to pritlacili, ze ona takyto kocik neposielala a ani by taky nepredavala :-! NEVERIM NEVERIM NEVERIM!!!! Riesila som to s mnohymi ludmi, ktory tento kocik mali alebo este maju, a vsetci sa zhodli na tom, ze to koliesko muselo byt krive davnejsie, najskor neopatrnym zaobchadzaním, alebo tym ze kocik nebol pouzivany minimalne, ako predavajuca uvadzala, ale min. 3 roky :-/ rozhegany jak fras!!! ☹ a to polohovanie??? kamoska mala taky isty, vozila v tom takmer 2,5rocneho chlapceka a vzdy jej to polohovanie islo krasne preklikavat....... Takze moje velke sklamanie!!! ☹ a este som nakoniec na vine ja, ze som si to nepoistila.... a to je moja starost???? Podla mna, povinnostou akejkolvek predavajucej je tovar RIADNE ZABALIT, tak aby nebolo mozne dojst k jeho poskodeniu a TOVAR AJ POISTIT!!! Ja som sa jej pytala na postovne, a nie na to aby to poslala co najlacnejsie :-/ a ak sa ohradzuje aj na SP na kuriera, tak mohla kludne zvolit inu donaskovu sluzbu, mame ich dost.
Takze som sa pekne krasne poucila, ze uz nikdy viac takuto vec cez bazar..... Neviem co s tym teraz spravim ☹ esteze som stary kocik nepredala 🙂
Pridavam aj fotky.... Zhodnotte sami...
Nech mi nikto nehovorí, ze toto tak ma byt, ze je to v poriadku.... ☹ PREDAVAJUCA @286 JE NESPOLAHLIVA, NESERIOZNA, KLAME A ZAVADZA!!! NIKDY VIAC!
Pridavam foto kolieska, foto inzeratu a foto konverzacie kde predavajuca uvadzala ze "nie nema ziadne vady, budete s nim spokojna" ☹ vysmech asi.... NECHAPEM AKO SA TAKTO MOZE SPRAVAT NEJAKA MAMINA????? NEPOCHOPIM!

... na poslednej foto som len začiernila moje udaje, ako meno, adresu, telefon...

slavica76
10. apr 2013

Ahojte, poradi mi niekto ako postupovat? 2.4.2013 som poslala predavajucej na ucet peniaze (15 eur, co uz nie je malo penazi), odvtedy neraguje na moje spravy a tovar samozrejme nikde... mam kontaktovat admina? ako? alebo pockat? dakujem za vase rady

traktor
10. apr 2013

@zaz1 ty si uz urobila co si mohla, admin s tym viacej neurobi, kedze aspon svoje veci mas doma.....neferovo jednanala..., ty si mohla dat negatko, dat ju na ciernu listinu + jej nick dat tu ako vystrahu, ze nekona ferovo.co si aj urobila...viac sa urobit neda, ale aspon to posluzi ako upozornenie pre ostatne baby, ze vymena u nej môze prebehnut aj takto...

dovetattoo
10. apr 2013

@zaz1 ja nie som necestny clovek!!! toto je spinenie mena! suhlasim s tym, ze som mohla pockat a dohodnut sa s tebou , kym som ti balik vratila spät. ale nie som ziadna podvodnicka! neslo mi o vyskusanie tovaru ako pises. 😠 nereagovala si na moje spravy v inzerate. takze sa budem opakovat, ja som ti povedala, ze svoj balik poslem v piatok ak stihnem alebo v pondelok. nenamietala si. do toho mi ochorela dcerka, cize som s nou v pondelok behala po lekaroch a nemala cas ist na postu. to je snad pochopitelne. na dalsi den som ti chcela poslat balik, prisiel mi prave ten od teba. ako som rozbalila, zistila som, ze svetrik mi je velky. napisala som ti aj do bazaru ale nereagovala si. ano, mozno som sa unahlila, ze som ti balik vratila hned spät. ale vratila som ti aj za postovne!! uznavam, ze som urobila chybu a nepockala som. zial stalo sa...ale nie som podvodnicka, taketo nieco sa mi stalo prvy krat!! co mam akoze teraz urobit?

traktor
10. apr 2013

@mima1983 mohla si ju dat tu, na ciernu listinu co si aj urobila + jej môzes pridat do bazarika hodnotenie..za mna ti odpoviem...podla mna mas narok na vratenie plnej sumy , kocik ma poskodenie..to koleso je viditelne krive / pozrela som foto, nebolo ono opravovane?na lavej strane hore ako konci ta cierna cast vyzera akoby bolo zvarovane?/ + sa môzes obratit na admina ak to mamina nechce riesit ...pripadne, ak obe strany suhlasia sa môzte dohodnut na zlave

traktor
10. apr 2013

@slavica76 pozri jej bazar ci aktualizovala inzeraty + pozri jej fotoblog ci nepridala daku kratku spravu..ak nic, skus jej napisat hodnotenie / to vies vzdy vymazat a upravit/ a napis jej este raz pod inzerat + ip..ak sa ti neozve napr. do 2 dni, obratila by som sa na admina, on ti presne povie, ci sa tu prihlasuje

mima1983
10. apr 2013

@traktor do bazara mi hodnotenie nejde pridat, nakolko sa tam uz inzerat s kocikom nenachadza... Ja fakt neviem ci bolo zvarovane, uz mi to tu viac ludí povedalo..... Ja nie som typ, ktory riesi takto, nepotrebujem sa tu tahat s adminom a neviem co, ak su ludia slusní dohodnu sa :-/ Ja som sa predavajucej opytala, ze co teda teraz s tym, a ona len ze, ona ziande peniaze vracat nebude, ze ona takyto kocik neposlala :-/
Ja sa viem dohodnut aj na zlave, i ked kocik je NEPOUZITELNY... a to som neodfotila este vaničku v akom stave je tá - zležaná, pokrčená.... mne sa jednalo len o športiak, ten potrebujeme...

traktor
10. apr 2013

@dovetattoo stalo sa co sa stalo..ale myslim, ze je fajn, ze si jej preplatila aspon to postovne 😉

dovetattoo
10. apr 2013

@traktor je mi do placu ☹ urcite som nejednala cielene, nezavadzala som, proste stala sa chyba, uznavam si ju, este nikdy sa mi nieco taketo nestalo. ani na mna nereaguje...

traktor
10. apr 2013

@mima1983 pozri si hore *moje nakupy* tam mas co si nakupila a môzes pridat aj hodnotenie 😉

traktor
10. apr 2013

@dovetattoo myslim, ze viac urobit nemôzes, kazdy vidi snahu..preplatila si postovne.. 😉 ..stalo sa

slavica76
10. apr 2013

@traktor dakujem, vcera pridala inzerat, takze si moje spravy musela precitat. poslala som jej dalsiu spravu a pohrozila adminom, tak sa dufam ozve... vdaka

mima1983
10. apr 2013

@286 - navrhujem dohodnut sa na vyrovnaní, na zlave..... ak nie, budem nutena to posunut dalej... ☹