Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@sanym no veď práve,čítaj čo som písala ďalej garzonke
@marka54321 jasná podvodníčka, pracovala som na pošte a nemôže sa stať, aby sa nedali posielať doporučené zásielky. Určite trvaj na vrátení peňazí.
@marka54321 Ak si si ty sama ziadala poslat doporucene, tak sa ona nema co urazat, ona urobila chybu, ze to slo obycajne. Takze ju vyzvi aby ti vratila peniaze, kedze kabelka ti neprisla, tak ako bolo dohodnute. Peniaze ziadaj poslat naraz, ty si jej tiez neposielala po splatkach.........Zaroven napis oficialnu ziadost adminovi https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... (tu spravu dostane admin a ona)
A nezabudni na hodnotenie.
@sanym
@garzonka no dala mi tú adresu,som aj volala na jej poštu,poznajú ju tam až pridobre,poštárka tam sa za ňu zaručila,vraj je to milá osoba,áno,nemali tie nálepky,aj teraz s tým majú problémy,tej pani balíky vraj vždy každému prišli...akoby boli z rodiny,no neviem...ešte overím na našej pošte,ale tak ja balík nemám a to či ona poslala alebo nie je jej vec,keď to šlo obyčajne a nie ako som žiadal,však?
@marka54321 ty si si zaplatila tovar a tovar ti od @blondina2011 nedosiel, cize mas narok na vratenie plnej sumy, to , ze ti ona ponuka nahradny - iny tovar je ok, ale ty to prijat nemusis..cize ak trvas na vrateni peniazkov, tak ti ich ma predavajuca poslat, kedze ty zato , ze sa balicek stratil nemôzes, tym , ze ona ho poslala obycajne, nedodrzala cast dohody medzi vami / a nech je dôvod aky chce..ak bol problem na poste mala ta o tom informovat a radsej ste sa mali dohodnut na inom termine odoslania.../..a za tovar v plnej miere zodpoveda..ak to nebude riesit, napis admin + jej pridaj hodnotenie
@marka54321 Ziadala si si poslat doporucene a za to si si aj zaplatila. A tovar nedosiel, lebo to slo obycajne. Takze chyba je na jej strane.
Inak, ja keby som mala problem s doporucenym odoslanim, tak neodoslem, radsej pockam par dni, kym sa uz bude dat, alebo zariadim odoslanie z inej posty...ale bez upozornenia poslat obycajne by som nesla.
Ona ti dala cislo na postu? ci si si ho vyhladala sama?
uzivatelka @marka54321 je @sny a taktiez lia2233
Ma niekto z vas skusenost s tymito uzivatelkami, ze balik sa statil na poste, pripadne iny problem s obchodom. Infromacie mi prosim posielajte do IP. dakujem.
@marka54321 napísala som ti čo máš robiť, som zvedavá ako zareaguje, potom napíš ako si dopadla, aj ja som zvedavá. Maminy, prečo sa necháme okrádať nejakými PRO? teraz vraj PRO predajcovia musia byť len tí, čo majú IČO, no ale aj tak vám 90% z nich nepošle do balíčka doklad o kúpe, čiže účel, ktorý chce dosiahnuť admin aby platilo právo na vrátenie tovaru do 7 dní bez udania dôvodu, záruka a tak, aby sme my maminy neboli okrádané, sa aj tak nedosiahne. Mne jedna PRO včera na drzovku napísala, že mi faktúru nedá. A toto sme kde? Tak potom nechápem, načo majú byť PRO podnikatelia keď aj tak nám tovar posielajú bez faktúry a žiadne záruky tam neplatia vtedy.
@ivett1 jj však to nechám tak, nechcem niekomu písať zlé hodnotenie, však obchodík sa vlastne neuskutočnil, ale však nie sme z Marsu, mohla aspoň napísať, že napr. nemá peniažky alebo si kúpu rozmyselala, no nie? A nie čušať. Ozaj baby, chcem sa opýtať, keď tam pri inzeráte máte záujemcu a ten vec nakoniec neberie tak ho mažete či nie? Či mi to nejako znižuje predajnosť veci, ak tam ostatní vidia toho panáčika.
@natalienka12 jasné, že mažem...😉
@martinjasen ak som dobre pochopila.niekto tu ma az 3 registracie?
@zanika1983 ja som to pochopila tak, ze marka je zaroven sny a lia2233. Ale pritom marka sa stazovala na blondinu, ze jej neposlala tovar.. nejak sa v tom stracam
Tak to chapeme rovnako 🙂
no pekne 😠
@evelin116 zabudol tam @...no ale nejak je ticho teraz .ani @marka54321 sa k tomu nevyjadrila.
@lia2233no takto?
@zanika1983
Nechapem, akoze co jej siblo? Ved mala kolko dobrych hodnotiek. 😕
a čo ak mala preto druhy nick, lebo o niektorych problemoch nechcela hovorit pod svojim starym?
Ahojte,rada by som sa vyjadrila k danej situácii,nakoľko sa ma snažíte tu rozoberať...Takže dva nicky iste nemám,ani ďalší nechystám,mám tu jeden svoj už pár rokov a myslím,že moje hodnotenia o tom svedčia...Kde vznikol problém stále neviem....Marka54321je moja sestra,býva v dedine 3km odo mňa,net doma nemá,tak chodí ku mne,aj jej zvyknem ja prezerať jej pošty.Preto ak je podozrenie za užívanie IP adresy z dvoch netov,tak to nepochopím,to som fakt nevedela,že to je zakázané.Adminom som písala,nech mi moju situáciu vysvetlia,nikoho som neokrádala,nemám nikde problém,som tu síce minule jednu pani riešila,ale tak toto je nahlavu!veď dokelu pani Andyka má milion zlých hodnotení,verejne ju rozoberajú a vôbec ju nezastavia a mňa bez dôvodne.Ani sestra nemala s nikým problémy,len dnes písala adminovi ohľadom jednej pani z pro shopu,že jej neprišiel tovar,ktorý mal byť poslaný doporučene.Lenže milá pani to poslala(ak poslala)obyčajne,lebo videla u sestry,že mala problémy už s poštou,mala to na nástenke,tak neviem,ako to chceli vyriešiť.ale chyba sa stal u pani,že to neposlala doporučene,ako sestra žiadala a zaplatila....Naozaj o iných problémoch neviem...To že neprídu jej balíky je jedna vec,ale čo ona či ja pošlem vždy príde,zaujímavé...A potom kvôli čomu ma tu idú očierňovať???Tak som naozaj zvedavá,ako ma chcú riešiť,keď neriešia to čo treba.no fakt sila....ale verím v silu spravodlivosti a že sa to vyrieši...ahojte a pekný večer
@lejla77 Prepáč mito nedá mi,ty sa ma snažíš riešiť najviac,,,,vyššie som všetko síce vysvetlila,ale na základe čoho ty usudzuješ,že som niekoho oklamala?Mám to v hodnoteniach?Alebo nebodaj sestra?Tak prosím ťa o trpezlivosť,kým sa to nevyrieši aby si ma neriešila,nakoľko teba som "neoklamala".ďakujem
@sny ak je to pravda, tak sa to urcite vyriesi... tiez som pozerala tvoje hodnotenia, mas pozitivne, hadam okrem jedneho - ale to bola posielana zasielka obycajne.. Co sa mi uz nezda celkom koser, ze ti pozitivne hodnotko dala vlastna sestra.. 😖.. Ale ok.. ja som ostala prekvapena z toho co tu martinjasen napisal, pretoze problem bol niekde inde..

@garzonka no tak písala,že nie podacie lístky,ale tie nálepky na doporučenú poštu...žiadala som od nej adesu a meno,aby som zavolala na jej poštu,vraj to vedúca jej mame potvrdila,že je to ok,je to odoslané.nedala mi to a ešte sa uráža,vraj mi vráti peniaze na 2x,nech dám účet.ale adresu dať nechce a vraj si mám kabelku užiť,lebo to šlo obyčajne,tak ju asi iste mám,no super!!!