icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

luna22
10. apr 2013

Ja kočík by som nepredala, nekúpila len takto cez inzerát. Vždy môžú nastať problémy. Kupujte a predávajte z okolia, ja by som nemala nervy na toto riešiť. Ja sa bojím aj jedalenskú stoličku takto predať.Nie, že by niečo bolo zlé, ale takto to tu riešiť. Nie, ďakujem.

mima1983
10. apr 2013

@traktor dakujem ale ja ho tam uz nemam... ale nasla som ho v Historii, len tam sa uz neda pridat hodnotenie... :-/

mima1983
10. apr 2013

@luna22 uz som sa poucila..... :-/ nikdy viac

traktor
10. apr 2013

@slavica76 ak sa neozve pridaj negatko + tu v teme jej nick , vtedy sa zvyknu ozvat 😉 ..hadam sa to skoro poriesi k tvojej spokojnosti

luna22
10. apr 2013

@mima1983 lebo tú stále tie isté problémy, raz za mesiac sa rieši kočík ☹

mima1983
10. apr 2013

@traktor
@286

Este by som chcela vediet ako moze clovek reagovat na odpoved predavajucej typu: "Mne uz je to jedno, robte si s nim co chcete, dajte ho aj ciganom...." alebo "ked sa vam nepaci tak ho predajte" .... PROSIIIIM???? Predat takyto kocik niekomu dalsiemu???? Co som? paneboze, sak ma svedomie dohryzlo! :-/
JAK AJ TOTO NIEKTO MOZE NAPISAT?!?!?! Nechapem, fakt nechapem...

traktor
10. apr 2013

@mima1983 aj v historii, pokial tam mas ten inzerat sa da pridat hodnotenie, /teda pokial si uz hodnotenie nedala/ ..nemas tam pod tym taky zeleny krizik ohodnotit predavajuceho?skus popozerat

mima1983
10. apr 2013

@traktor nepridala som.... a nemam ho tam veru..... ja si dost vecicie kupujem odtialto, aj predavam, viem kde sa pisu hodnotenia, ale tuto ho fakt nemam... :-/

traktor
10. apr 2013

@mima1983 tak skus poziadat admina / mariosmykal, martinjasen/ o pomoc, ..kde je chyba, ze nemôzes pridat hodnotenie

lenka311
10. apr 2013

Mám problém. Kúpila som novú súpravu Adidas od predávajúcej lulud - zaplatené to bolo v nedeľu cez internetbanking, tvrdí mi že z peňazí jej nabehlo o 10EUR menej, namiesto 26,80EUR 16,80EUR, žiadala som od nej telefón že jej prepošlem správu z banky, odmietla mi dať tel. číslo, tak som jej prekopírovala správu z banky, prestala so mnou komunikovať úplne... Peniaze nikde, súpravu má ďalej v bazári, nie je ani inzerát pozastavený, napísala som jej tam upozornenie pre ostatných ľudí nakoľko sú tam 4záujemcovia 😒 😒 😒 😠 😠 😠 Čo ďalej???????????????????

traktor
10. apr 2013

@lenka311 v prvom rade ju oznac, aby videla, ze o nej pises 😉 @lulud ..ak si jej pisala pod inzerat a neozvala sa skus este ip..negatko si jej dala, môzes ju pridat este na ciernu listinu a môzes poziadat o pomoc martinjasen / pis mu ip, je tu, on ti povie, ci sa tu prihlasuje a co dalej/

286
10. apr 2013

@mima1983 takze jedine vam prajem aby sa to stalo aj vam zby ste posielali svoj v poriadku a dosiel by zniceny a dostali by ste este vynadano nepravom ako sa budete vy citit to vam prajem z mojej starny som skoncila

sisaha
10. apr 2013

@286 je smutne, ze miesto riesenia problemu napises, ze ho ma dat ciganom a robit si s nim co sa jej zachce.. uz tu v minulosti tiez bolo riesene krive predne koleso...a kurierom sa to nestalo... Ako preukazes, ze koleso bolo rovne, ked tvoje fotky ani jedna neukazuju odfoteny kocik zpredu? Mozme si mysliet, ze to bolo cieľom...

nice202
10. apr 2013

@mima1983 sa ti cudujem, preco ta pani este nema od teba hodnotenie. som teraz pozrela a nic si jej nenapisala. mne keby dosiel taky kocik, tak by ma trafil slak. A este k pani predavajucej. riesi sa to minimalne zlavou z kocika, ak to chce vyriesit aspon trosku.

alecia
10. apr 2013

chcela by som upozorniť na predávajucu s nickom "krasnetopanky" tovar som zaplatila a nič neprišlo ... chvíľú somnou komunikovala a potom prestala.... riešim to aj z adminom a že sa im nemôže ani dovolať a ani jej neodpovedajú na mail.... takže bacha na nu....

mima1983
10. apr 2013

@nice202 ja som si na hodnotenie fakt ani nezmyslela, lebo som od od prichodu kocika riesila len kocik :-/ a mas pravdu s tou zlavou..... len ak niekto nema ani štipku serioznosti, tak potom asi mozem cakat :-/

mima1983
10. apr 2013

@286 stale sa budete vyhovarat na kuriera, ze???? desiatky ludi aj tu, aj v mojom okoli mi povedalo ze to nemohlo byt sposobene kurierom!!!!! Takze vas prosim o vratenie nejakej sumy - zlavy z kocika, lebo ten kocik je hodny tak polovice sumy, za aku ste ho vy zinkasovala..... nechcela som pisat adminovi, ale asi mi nic ine nezostava, ak clovek nie je ochotny sa dohodnut... :-/

mima1983
10. apr 2013

@286 a ak ja raz budem predavat kocik, tak ho najskor minimalne velmi starostlivo zabalim, vopred upozornim na vsetky mozne chyby, vady, co i len maly skrabancek na kociku a vsetko pofotim, nech sa nikto odo mna nemusi nonstop pytat fotky z takej a takej strany kocika... :-/ Lebo takto sa dana vec predava, nie ze utajim vsetko mozne co sa len dá a tvarim sa jak "kamoska" :-/

A este mozete byt radi, ze som nespomenula vsetko. Co tak dorhana taška???? o tej nebola ani zmienka.... ste kludne mohli napisat, ze original taska sice ku kociku je ale je dotrhana, pripadne pofotit, a napisat ze nie je problem zasit a je.... vsetko by bolo v pohode.... ja som si tu tasku zasila, ale ide o princip a o ferove jednanie a komunikovanie, co teda u vas JEDNOZNACNE NEBOLO! :-/

garonka
10. apr 2013

@mima1983 ako predavajuca zabalila kočík? iba tak do folie? ja osobne kebyže posielam taku drahu vec starostlivo zabalim aspoň do krabice, take veľke krabice sa daju v pohode zohnať v obchode su radi ak sa ich zbavia.
Mne sa to tiež nezda aby pri prevoze kurierom sa koleso vykrivilo. Jedine ak by s tymi balíkmi hadzali zo 100 metrovej výšky 🙄
ja by som netrvala na zľave, veď si sa jasne pytala na všetky vady a poškodenia a predavajuca tvrdila, že je všetko ok 🙄 trvala by som na plnej sume peňazí.

zanika1983
10. apr 2013

Ahojte.... Vedeli ste ze je novinka ePodaci Harok...na nete si to vyplnite a zevraj je to lacnejsie.je to namiesto klasickeho podacieho listka.teraz mi to povedala pani na poste. www.eph.posta.sk

liliandax
10. apr 2013

@mima1983 a v inzerate na ten kocik bolo napisane, ze na poziadanie zasle aj ine fotky.. to ti poslala? lebo na tych fotkach, co boli v inzerate nie je vidno to koleso, ani cely kocik, co je dost nezvycajne 😒

liliandax
10. apr 2013

@zanika1983 ja postu len tak posielam 😉 mam prehlad o zasielkach, vsetko ti pride mailom

zanika1983
10. apr 2013

@liliandax ja som to nevedela a to chodim na postu skoro kazdy den 🙂))a takto kolko vyjde doporuc.list?

mima1983
10. apr 2013

@garonka kocik bol zabaleny LEN V POTRAVINOVEJ FOLII, pricom sme sa dohodli ze aspon do bublinkovej folie a potom do potravinovej folie to pani zabalí... ked uz sa vsemohuco tvarila ze taky karton-krabicu nema :-/ ale obal nebol nijako poskodeny ked to prišlo...
A uplne s vami suhlasim..... ale co s takymi ludmi, s ktorymi sa normalne jednat nedá???

zuzla2
10. apr 2013

@zanika1983 ano funguje to od noveho roka...len co ja mam info,tak pri doporucenej zasielke je cena rovnaka, pri balikoch o 0,10,- 😉

garonka
10. apr 2013

@mima1983 môžme si tykať v pohode aspoň tu si baby tykaju lebo ja sa potom citim staro 😅
ja som napriklad posielala pred mesiacom autosedačku zabalila som ju do folie ale nedalo mi to tak som ešte zohnala krabicu a mala som dušu na pokoji vedela som, že sa nijak nepoškodí.
A kočík keď už zabalila do folie aspoň do bublinkovej mohla. Neviem nezda sa mi to aby na pošte poškodili tovar takto, že koleso je vykrivené 🙄
tlač na ňu nedaj jej pokoj ak nie posuň to naďalej adminom.

mima1983
10. apr 2013

@liliandax nie, poslala mi tasku, o ktoru som tiez musela prosíkat.... vsetky fotky mam v pc ulozene

mima1983
10. apr 2013

@garonka dakujem, si zlatá..... chystam sa uz poziadat o pomoc admina..... i ked taketo natahovacky nemam rada, ale ked to inak nejde

garonka
10. apr 2013

@mima1983 každopadne držím prsty nech sa to vyrieši zaplatila si za kočík nemalu sumu 🙄

sisaha
10. apr 2013

@mima1983 tak sem vsetky fotky pridaj... ja by som jej ho vratila a nech ti vrati kompletnu sumu