icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

mima1983
10. apr 2013

@sisaha tu su.... aj to som o ne musela prosikat milionkrat :-/ vyhovorky typu "mam male deti" a podobne, neberiem do uvahy... ak chce niekto nieco predat musi hlavne on sám chciet!!!

mima1983
10. apr 2013

@sisaha tie detaily kolieska som chcela preto, lebo mi pani najskor poslala fotky brutalne spinaveho kolieska a zdalo sa mi ze je tam hrdza.. tak som ziadala nove fotky, tak ze ich umyje a posle... a poslala toto... to su tie dve kolieska co su pri sebe, nie to jedno vpredu...

mima1983
10. apr 2013

Foto tašky nakoniec po mojom prosikaní prišlo, ale ziadna zmienka o tom ze je dotrhana na boku a vo vnutri...... :-/ a potom bude volakto ( @286 ) tvrdit ze NIC NEBOLO ZATAJOVANÉ.... :-/ ooooooch

sisaha
10. apr 2013

@mima1983 no mna dojima ta prva fotka - vlastne ho fotila zpredu, ale schvalne cely kocik neodfotila...@286 vyzera to tak, ze si to mala velmi dobre premyslene... Dohodnite sa bud na zlave, alebo vrateni...

mima1983
10. apr 2013

@sisaha ked sa na to spatne pozeram tak ano, viacero fotiek je tak fotenych.... aj ta s nanozníkom, ze neni vidno cele predne koleso....

mima1983
10. apr 2013

@sisaha dohodnut sa?????? 😀 s niektorymi ludmi sa NEDA DOHODNUT!!! :-/

sisaha
10. apr 2013

@mima1983 no ano! trvaj na tom... Inak zverejni jej meno na ciernej listine. A to negatko pories, aby ho tam dostala.. Ale kedze je cerstvo registrovana, tak jej to asi vrasky robit nebude, ale to by si uz admin mohol odsledovat, aby sa neprihlasila pod novym nickom..

mima1983
10. apr 2013

jedna z "perličiek" z poslednej diskusie: citujem "ja sa nevyhovaram na kuriera kaslem vam na hlavu"

@286 - takto jednaju "slušní" ludia.... no comment

mima1983
10. apr 2013

@sisaha idem to vyzistit, ako tam to hodnotko dat, len ja krava som uz vymazala od jedu ten inzerat a ako pozeram, tak hodnotko sa da napisat, az ked osoby o danom produkte vedu diskusiu pri inzerate danej veci.... :-/ takze neviem

mima1983
10. apr 2013

@sisaha a v ciernej listine už je...

mima1983
10. apr 2013

Takze dotycnej pani som poslala spravu, ze ak sa dnes do vecera nerozhodne ako to vyriesime, aku sumu mi vrati, tak to posuvam hned zajtra rano adminom..... a to este moze byt rada ze nie som taká tvrdá a striktne neziadam plnu výšku kočíka!!! :-/

mima1983
10. apr 2013

Maminky, prosim vas, ako a kde napisem adminovi o probleme s predavajucou (ohladne kocika, ktory tu riesim)... dakujem vám 🙂

sisaha
10. apr 2013

@mima1983 tu je oficialny postup ako to zacat riesit - chod podla navodu https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/...

mima1983
10. apr 2013

@sisaha dakujem velmi pekne 🙂

mima1983
10. apr 2013

... aaaa, už mi išlo pridať hodnotenie predavajucej....

mima1983
10. apr 2013

Ziadost pripravená, vypísaná... ak predavajuca do dnes vecera nezareaguje na moju spravu o vyrovnani sa a dohode, ziadost rano posielam adminovi.....
Dakujem vsetkym co mi v tejto veci pomohli 🙂

skalarka
10. apr 2013

@trudka tu sú foto čo som namerala já a mám ich aj v albube. Rada by som to nejak doriešila ved stať sa može každému,já Vás neobvinujem že ste to urobila schválne. @ traktor čo na to poviete ?

skalarka
10. apr 2013

@ traktor

skalarka
10. apr 2013

@traktor ako mám postupovať ? Skopírovala som foto tak pozrite sekla sa o 10 cm v šírke ved to je asi dosť

nelinka0401
10. apr 2013

@skalarka takto @traktor 🙂

skalarka
10. apr 2013

@nelinka0401 dakujem už sa mi to podarilo 😉

nelinka0401
10. apr 2013

@skalarka podla mňa ak u nej nepochodíš,kontaktuj admina.mikinky sú veľmi pekné ale čo ked veľkosť je úplne zle nameraná.keby je to v dámskom bazare,hned to beriem 🙂

skalarka
10. apr 2013

@nelinka0401 to malo biť pre moju 7 ročnú dcéru . Sú krásne len mne to je na nič 😉

nelinka0401
10. apr 2013

@skalarka čítala som aj pozerala tvoje fotky s metrom.ešte ste sa na ničom nedohodli?

skalarka
10. apr 2013

@nelinka0401 všetko mi to už pozastavili ☹ nijak zatial bol by záujem ? 🙂

skalarka
10. apr 2013
garzonka
10. apr 2013

@skalarka Ahoj predavajucu si zle oznacila, nie trudka, ale @trudka4
Ak je to zle pomerane, tak predavajuca ma vratit plnu sumu, co si jej previedla a aj spatne postovne. Zial, na zaklade chybnych udajov to nesedi, takze reklamacia je opravnena.

skalarka
10. apr 2013

@skalarka dole som to nafotila lebo mi to už stopli v mojom albume 😒 a tu su foto a miery predávajúcej https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-mikiny-s... https://www.modrykonik.sk/bazar/detske-mikiny-s...

skalarka
10. apr 2013

@garzonka len ona mi nechce vrátiť poštovné a spetné poštovné som od nej chcela iba polovičku 😒