icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

elka74
17. apr 2013

ahojte. idem si po radu. kúpila som na bazáriku topánočky. je na nich veľkosť 24. predávajúca mi napísala, že vnútorná dlžka je cca 14,5 cm. ja som žial nenamerala ani 14 cm, takže sú mojej dcére malé. môžem žiadať vrátenie peňazí?

garzonka
17. apr 2013

@greta86 ries tento problem poslanim oficialnej ziadosti o vyrieseniw problem cez internu postu pdla vzoru ako je to tu napisane. spravu ktoru takto posles, dostane aj ona aj admin
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/...

@elka74 Ak rozmer nesedi, mas pravo ziadat peniaze spat + spatnu postu

garzonka
17. apr 2013
elka74
17. apr 2013

@garzonka požiadala som o vrátenie peňazí, zatial sa mi pani predávajúca neozvala 😒

garzonka
17. apr 2013

@elka74 ak sa nebude dlhsie ozyvat, alebo to nebude chciet riesit , napis tu ziadost . zatial este pockaj co ti odpise, mozno ti topanky vezme spat a vyriesi sa to k spokojnosti aj bez admina

elka74
17. apr 2013

@garzonka dakujem, bola by som rada ak by sa to vyriešilo. už tu nakupujem dlho, ale ešte sa mi nestalo, že by som žiadala vrátenie peňazí.

janakjk
17. apr 2013

ja by som poprosila všetky neregistované užívatelky, ktoré nemajú prehľad o cene poštovného a o rozdiele medzi dobierkou a obyčajným poštovným, že by si v tom urobili jasno....
Píše mi jedna, že chce za 80 centov obyčajné poštovné, tak som jej poslala č.u, a ona mi naspäť s hnevom, že ked to teda nejde poštou, tak nemá záujem... tak ešte nakoniec som ja tá zlá 😖 😖 😖

nikolca
17. apr 2013

@janakjk v tej dobierke som ani ja nemala dnes jasno 🙂 😉 po dlhom čase som posielala dobierky a to hned päť baličkov 😀 som ani netušila že sa to pomenilo,už sa to inak vypisuje,ja som to klasicky vypisala podaci listok+šek kedže som chcela platbu na učet,teraz po novom sa vypisuje už len podaci listok kde sa zaškrkne platba na učet/pokial chcete peniažky poslať na učet/,na podaci listok je kolonka kde sa uvadza č.učtu,šeky sa už nevypisuju 😕 a dokonca na baliček sa musi napisať Dobierka platba na učet!! 😕 😨 čiže ja som to pri okienku musela všetko prepisovať,zamnou kopec ludi v rade ako keby zadarmo davali 😀 😀 a pani čo bola za prekažkou zahlasila že aby si prestupili k vedlajšiemu okienku lebo že toto je na dlho 😠 😠

sanym
17. apr 2013

@sny veď sa vyjadri, kto je lia2233. Žeby ďalšia sestra? 😕

janakjk
17. apr 2013

@nikolca ano teraz sa to trocha zmenilo, ale niektorí nemajú jasno ani v tom čo je dobierka a čo obyčajné poštovné... Inak, takto bez šekov to už asi bude lepšie, netreba toľko vypisovať...

nikolca
17. apr 2013

@janakjk no niektore v tom nemaju jasno 😀 určite bez tych šekov to bude lepšie 🙂 len som chcela na pošte aby mi dala viac tych podacich listkov aspon desať aby som si to v pohodli domova vypisovala 🙂 😉 a povedala mi že tolko mi dať nemôže lebo že ich maju malo 😕 😨 dala mi len jeden 😀 😀

ivka289
17. apr 2013

ahojte, poznate slecnu predavaju Babyemoda? objednala som veci, zaplatila a nic... nemam ani veci ani peniaze, je nas viac?? zatial viem o 5

trnka77
17. apr 2013

@nikolca nahoď si doma ,epodací hárok a máš to aj o 10 centov lacnejšie 😀 😀

amandalear
17. apr 2013

@sanym ved stále píše len o mara54321 a o lia2233 nič nepíše, ale ja som poslala na toto číslo účtu uvedené adminom peniaze, tak koho ešte chce klamat? tak krásne mailíky vie písat ale stále klame

amandalear
17. apr 2013

Podozrenie na podvod - lia2233

Preverili sme predaj loginu lia2233 a ukázalo sa, že všetky obchody skončili tým, že zásielka sa stratila na pošte. Toto už nepovažuje za náhodu, je tu podozrenie na podvod.

Z toho dôvodu vyzývam všetky poškodené, aby zvážili ďalšie kroky voči tejto osobe.

Informácie o osobe (z podozrivých obchodov)

Adresa osoby:
Mária Oroszlányová, Szondyho 11, 936 01 Šahy (meno bolo použité aj pod loginom marka54321)

Čislo účtu:

0223122435/0900 (toto číslo účtu je použivané aj pod loginmi sny a marka54321)

Podozrenia duplicit: podľa prihlasovania, čísla účtu a adresy považujeme za duplicitné loginy: sny, marka54321. Z toho dôvodu im bolo zakázané obchodovanie v bazári.

Osoba/y za týmito loginmi si navzájom pridávali pozitívne hodnotenia bez toho, aby došlo k obchodu.

Ak máte skúsenosť s touto uživateľkou aj pod iným loginom ako sú hore spomenuté, prosím informujte ma o tom, informácie následne doplním do článku.

ďakujem,

Martin Ďurina

ala76
17. apr 2013

ak mi neverila PANI KIKUSKA 2407 MOHLA SI VYPYTAT KONTAKT NA MK NA MNA NIE ?TAK AKO JA NU?(KEDZE SA VEC OD NEJ PREDAVALA CEZ JEJ KAMARATKU)3tyzdne sa natahujem s pani kikuskou 2407 o mikinu.najprv ze neprisli peniaze,ja mam potvrdenie z banky este aj teraz ze sa peniaze previedli.VIE o tom ale na to nereaguje.prvy krat mi telefon zdvihla kedze nepoznala cislo,potom uz nie ani na sms nereagovala.pytala som si adresu ze jej poslem potvrdenie z banky NIC.v telefone stale tvrdila ze peniaze neprisli ale ze mi ju posle ze ona sa nebude hadat pre 5eur.stale som ju nemala. AJ NAPRIEK KONTAKTU CEZ SPRAVY NA MK SA NA VELA NEZMOHLA LEN NA TOLKO ZE TENTO PONDELOK CO BOL JU BUDEM MAT URCITE.kedze neprisla zas nereaguje na sms.aj peniazky som pytala spät a nic .PRETO TATO SPRAVA DAVAJTE SI POZOR NA PANI KIKUSKU 2407-MRZI MA TO ZE MUSIM PISAT TAKETO COSI ALE 3TYZDNE HANDRKOVANIA JE UZ VELA A SOM ZLOSTNA.NEJDEO 5 EUR AJ KED JA SOM POSLALA 7 A ZATO MAM MLIECKO PRE 8 MESACNEHO SYNCEKA-ALE IDE O PRINCIIIIIIIIIIIIIIIP.TOTO JE MOJ PRVY NEGATIVNY OBCHOD ☹

sisaha
17. apr 2013

@ala76 treba jej napisat hodnotenie - negatko

nikolca
17. apr 2013

@ala76 a prečo ešte nema negatko?ked nereaguje bolo by dobre ju vyzvať aj tu aby vec riešila 😔 čo vy na to
@kikuska2407 pošlite mikinu alebo vratte platbu!!!! 😠 😠 😠

nikolca
17. apr 2013

@ala76 neviem prečo mi to vyhodilo že neexistuje ked nick ma spravny 😒

benne
17. apr 2013

@nikolca dala si velke pismena, tak preto

kikulienka19
17. apr 2013

Baby, dnes to bola opäť sila :D
Na MK predávam kočík v top stave, pôvodná cena 320 eur, úplne ako nový. Nemám ho kde skladovať, tak som ho dala za symbolickú cenu 100 eur :D
Prišla mi správa: "dobry mala by som zaujem kocik ma aj tasku alebo nie bola by mozna dohoda za 50eu " :D :D :D
Tak som si oprskala monitor kávou, čo mi vyprskla od smiechu a napísala som, či si zo mňa robí srandu :D
Ona na to: "dufam ze som vas neurazila ak nemate zaujem ok dakujem za odp. "
:D :D :D Tak to sa radšej na ňom budem voziť sama hore dole po ceste :D :D :D

janka2307
18. apr 2013

@kikulienka19 tiez som sa vecer dobre pobavila ked sa mi jedna mila mamicka ozvala na inzerat, tolko zabavy na dobru noc zazijes asi len tu na MK xixi

elka74
18. apr 2013

@garzonka všetko sa vyriešilo, peniažky mám naspäť a topánočky posielam späť. našťastie predávajúca bola veľmi milá a férová. to mi odľahlo.. 🙂

nelinka0401
18. apr 2013

@ivka289 Ahoj,kamoška si od nej objednávala a bola spokojná.ale to bolo ešte vo februári?? myslím.ako pozerám je neaktívna.po novom musí mať na predaj vecí živnosť,čo asi nemala.skús sa spýtať admina ako pri niečom takomto postupovať.veľa profi predávajúcich je porušených

garzonka
18. apr 2013

@elka74 tak som rada, a mozes jej dat aj hodnotenie, ze bola ochotna a ustretova 🙂

elka74
18. apr 2013

@garzonka samozrejme, dala som a rada 🙂

ala76
18. apr 2013

@sisaha hodnotenie sa neda napisat lebo mikina je predavana cez kamaratku ja sno nemama rozpisany inzerat.ale som jej pisala sms a nereaguje.

ala76
18. apr 2013

@nikolca no aj mne to vyhodilo ale som skusala viac krat a potom ukazalo a pamätala som jeden inzerat a tam mi to ukazalo tiez.

ala76
18. apr 2013

@kikulienka19 ako sa vravi podaj prst a zoberu celu ruku. 😉

ivuuus
18. apr 2013

DNEŠNÁ PRVÁ NEGATÍVNA SKÚSENOSŤ !!!! s @drobcek24

Dnešná super kúpa že dokonale sedia udané rozmery ☹

Dnes mi došli od dotyčnej @drobček24 tenisky UK8 udané miery vonkajšia 16cm, vnutorná 15,5cm - riadila som sa týmito rozmermi a super 21,50€ vyhodených zbytočne po mojom zmeraní vonkajšia 17,7 tak cca vlastne do 18cm a vnutrajšok 17,2..........žiadala som vrátenie peňazí ale samozrejme v žiadnom prípade svoje peniaze nedostanem a tenisky nezoberie naspäť!!! ...Nechápem o čo dotyčnej ide - lebo mne ide o svoje peniaze, ktoré som vyhodila nadarmo!!!.....že si nevie predstaviť aký meter mám ona merala krajčírskym JA TAKISTO fotky prikladám aj tu s jej mierou 16cm akuknite kolko chýba čo odstrihnem z nich ??? Vtedy bude tá miera sedieť DOKONALE !!!