icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

ivuuus
18. apr 2013

@kikulienka19 takéto milučké reakcie poznám....tiež "prskám" na všetky strany 😀 😀 😀

ivuuus
18. apr 2013

@elka74 ja to riešim tiež ale opačne - udaný rozmer bol menší ako skutočnosť...takže dcerke budu tenisky minimalne o rok aj pol....a to ja nepotrebujem teraz sme ich chceli nosiť...vyzvala som dotyčnú nemá záujem sa dohodnuť...napísala som adminovi + dala jej negatívne hodnotenie a ešte touto formou na ňu upozornila!!! Platba bola s poštou 21,50 takže nemám daľších 20€ na dalšie menšie ktoré už budu podla udaných rozmerov aj sedieť....kontaktujte predavajucu a podla jej reakcie uznáte či vyriešite medzi sebou alebo to postupite adminovi....veľa šťastia 🙂

elka74
18. apr 2013

@ivuuus my sme sa s predávajúcou dohodli, vrátila mi peniaze a ja jej posielam topánočky. držím palce, nech sa to vyrieši aj vo vašom prípade.

ivuuus
18. apr 2013

@elka74 no tak vy ste mali stastie na zlatu predavajucu!!!
Vam teda netvrdi ako mne ze jej meter nameral taku mieru ako udala ☹ ☹ ☹

elka74
18. apr 2013

@ivuuus na topánočkách bola veľkosť 24 ale v skutočnosti zodpovedali asi veľkosti 22, aj sme namerali rôzne cm, ale tak mamička bola ochotná a ustretová a dohodli sme sa. a to je dôležité 🙂

speedygon
18. apr 2013

@ivuuus ona to měřila víceméně správně...velikost botky nesmí být shodná s velikostí nožky, která potřebuje místo 8-12mm, takže ona měřila délku nožky, nikoliv délku botky-šlo o nedorozumění, ne o špatné měření...akorát tedy mohla přistoupit na vrácení botiček, když nevyhovují...já když kupuji něco takového přes net, tak kdž si nejsem jistá, požaduji měření od švu ke švu(je li šev vidět). Pokud toto možné není, je zapotřebí změřit dítku nožku, aby bylo vidět, jaký rozměr koupit, ale opravdu mají být botky o těch 8-12mm větší, aby netlačily...

speedygon
18. apr 2013

@elka74 něco takového se nám stalo u sandálek...kupovala jsem tuším vel.24(nebo 25, už je to dlouho,tak už nevím) a ve skutečnosti byla velikost tak o 2 čísla menší...s paní(šlo o koupi na MMB) jsem se dohodla. Nabídla mi vrácení peněz s tím, že botky si můžu ponechat nebo je prodat. nechala jsem si je, tak je užiju, jsou jinak pěkné...takže opravdu raději beru botky větší o tu velikost a neberu tu, co nosíme....Ale i tak je to sázka do loterie...

ivuuus
18. apr 2013

@speedygon co meriala?aku dlzku nozicky?koho preboha?Ona uvadza miery topanky nie nohy!!!

ivuuus
18. apr 2013

@speedygon moja dcerka ma dlzku nozicky 15,5 cm tak mala uvedene vnutro chcela som na okamzite nosenie.Ale toto co prislo je o 2cm vacsie!!!Nema ziadny zaujem aby sme to vyriesili chcem naspat platbu aby som mohla kupit dcerke mensie taku uk6 mozno uk7.Kazdy kto nakupuje next mi dal za pravdu ze KLAMALA S ROZMEROM!Jej rozmer sedi na uk6 cca.

speedygon
18. apr 2013

@ivuuus Tak to sa naozaj ospravedlňujem a prepáč, že som písala(mala som riadne čítat)....inač pozerám, že tvoj chlapček sa volá Luboško....tak isto, ako moj priatel a jeho syn....keby si bola z Prahy, mohla by si pozriet botky, čo tu mám ja, možno by sa niektoré páčily....je zlé, že peniaze Ti nikto nevráti, ak naozaj predávajúca nemieni komunikovat. je sprosté, že stále sú ludia, ktorý zarábajú na mamičkách a ich radostiach ☹

kikulienka19
18. apr 2013

@ivuuus Pokiaľ sa nedá dohodnúť s predávajúcou, tak už jedine cestou adminov, tí jej pohrozia bloknutím účtu. Bohužiaľ, sú aj také baby medzi nami, ktorým to je jedno, založia si nový účet a ty nezmôžeš nič. Jedine sadnúť do auta a ísť jej ich oplieskať o hlavu :( Už mám jednu podobnú skúsenosť tu a jednu cez český MMB :(

ivuuus
18. apr 2013

super @ kikulienka19 ☹
ja by som ani spavat nemohla keby som takto chrapunsky jednala ☹

kikuska2407
18. apr 2013

@ala76 bohuzial, ale peniazky neprisli tym padom mi este vy mozte byt vdacna, ze som vam poslala mikinu zadarmo. !

ala76
18. apr 2013

@kikuska2407 A KDE JE MIKINA.?KEBY SOM JU MALA NEMAM ZA POTREBY TU VYPISOVAT O VAS A MOJEJ NESPOKOJNOSTI.DAJTE MI ADRESU JA SA SPYTAM NA POSTE U NAS ABY SOM VEDELA POVEDAT ADRESATA. PRE KIKUSKU 2407 MAM LEN MIKINU OD VASEJ KAMARATKY TAKU ISTU LEN VELKOSTI 122 ATO MI ONA SAMA PONUKLA ZE MI JU DA ZADARA LEBO SA MI PACILA TAK OD VAS VELKOTI 104..PRECO MI NEDATE ADRESU KED VAM CHCEM POSLAT POTRVRDENIE O PREVODE NA VAS UCET.?PRECO STE MI NEODPOVEDALI KED SOM VAM NAPISALA SMS NA TELEFON CISLO UCTU CI JE VASE?PRECO NEODPOVEDATE NA OTAZKY AKOU POSTOU STE TO POSLALI KED SOM POSTOVNE DALA PRE DOPORUCENU POSTU.ESTE MATE TU DRZOST MI TOTO NAPISAT?CITALA STE VOBEC MOJE HODNOTENIA?KEBY TO BOLO DOPORUCENE TAK TO TU URCITE MAM.A VY MATE TAK JEDO HODNOTENIE NEGATIVNE.JA SOM V ZIVOTE NIKOHO NEOKLAMAM ZA PENIAZE!!!!§SME MAMICKY A DOBA JE TAZKA TAKZE SI TAKTO POMAHAME A NIE SA OKRADAT.ZMOZETE SA LEN NA TOTO?VSETKO SVEDCI PROTI VAM,KEBY STE CHCELI TAK SPOLUPRACUJETE ,ZDVIHLI BY STE AJ TELEFON ALEBO BY STE VY ZAVOLALI.MAM DOST.

nikolca
18. apr 2013

@ala76 no zrejme to treba riešiť cez admina,prevod mu môžeš zoskenovať že si platbu poslala,kontaktuj admina martinjasen
@kikuska2407 dalej bude s vami problem už on riešiť,nemyslite si že tu budete odrbavať večne,mikinu ste neposlali,platbu budete musieť vratiť!!!!!!!!!!!! 😠 😠 😠 😠

nikolca
18. apr 2013

@ala76 napiš
@kikuska2407 negativne hodnotenie aby si varovala i ine kupujuce aby nedopadli takto,verim že po prečitani hodnotenia každa kupujuca si obchod s touto neserioznou predavajucom velmi rychlo rozmysli 😔 😔 😔

nikolca
19. apr 2013

baby ako by ste riešili toto?v prvom rade chcem napisať že mi nejde o nejakych par centov ale o princip kedže som robila objednavku u jednej predavajucej z pro shopu a celkova cena je niečo aj s poštov cez 60 euro,ide o to že som si u nej zakupila tričko,ked som reagovala na innzerat cena bola 9,50eura,na dalši den cenu za tričko dvihla na 10 euro-tričko bolo hned k odberu ale chcela som aby mi to zaslala v jednom baliku nakolko som brala viac veci z toho jednu vec mi objednavala,poslala mi podklady k platbe a samozrejme za tričko mi zaratala už tu vyššiu cenu, 😠 uhradiť?myslela som si že zrejme tričiek ma viac a pre dalšieho zaujemcu bude aktualna vyššia cena,

garzonka
19. apr 2013

@nikolca Ja napisem za seba: napisala by som jej, ze celkova cena, ktoru napisala je o 0,50 € vyysia, pretoze si reagovala na inzerat este pred zdvihnutim ceny . Ona si musela vsimnut ze ma dalsieho zaujemcu a pritom zdvihla cenu, navrhni jej ze teda mas zaujem ale ze by si jej poslala cenu pred zdrazenim..... ak s tym bude suhlasit, tak posles peniaze, a bude to OK
ak by sa jej to nepacilo, mozes sa rozhodnut sama, ci to vezmes alebo nie, ale principu uplne rozumiem ...ak by bola seriozna (len si to skratka nevsimla, mohlo sa stat) , tak ti to rata samozrejme este pred zdrazenim.....Ak by si to VELMI chcela aj napriek tomu ze neustupi a bude pozadovat taku cenu aku napisala , tak to mozes zobrat ale daj jej na vedomie, ze to zohladnis v hodnoteni.... lebo toto by mi seriozne neprislo 😒

kikulienka19
19. apr 2013

@ivuuus No niektorým babám to je asi jedno. :( hlavne že zarobili.

nikolca
19. apr 2013

@garzonka na tom tričku som zaujemca len ja,viac ich zatial nemala,ja som reagovala na inzerat sedemnasteho a ona osemnasteho tu cenu dvihla,a dnes mi poslala celkovu cenu k uhrade a vlastne každu položku aj zvlašť rozpisanu,teraz to je dobre ked sa klikne zobraz historiu tak tam vidim kedy bola cena zdvihnuta a kolko je aktualna,brala som od nej mikinu,to tričko a na botasky som čakala tie bolli na objednavku a vlastne dnes mi pisala,že botasky su už na ceste na slovensko a hned mi poslala sumu ktoru mam uhradiť

sisaha
19. apr 2013

@ivuuus mas narok na vratenie tovaru a vratenie peňazi + spätneho poštovneho..

ivuuus
19. apr 2013

@sisaha no uvidime dotycna sa odmlcala ved prasulky ma ze @drobcek24
tak nevie neviem

sladkasue
19. apr 2013

moje skusenosti za posledny tyzden:
@monika502 - Bozena malikova, nadrazna 36, 90901 skalica. neseriozna... vyse tyzdna neodpovedala na IP a vyzvy k platbe. Boli to pouzivane veci, ktore som davala za smiesne peniaze. Vzdy si spravu iba precitala, ale vobec nereagovala. Prejavila zaujem, ale vobec nereagovala... Hodnotenie jej nemozem pridat, nakolko ma kontaktovala len cez IP.

@patka001 - Patricia Marcinova, Gen.Svobodu 22, Prešov 08001, patricia.marcinova@azet.sk neseriozna... vyse tyzdna neodpovedala na IP a vyzvy k platbe. Objednala som tovar len kvoli nej - na jej zelanie (nemala som ho doma skladom) a po tyzdni sa mi ospravedlnila, ze uz ju nechce, lebo manzel kupil inu... Pri komente na situaciu sa zmohla len na klamstva(asi chcela oklamat sama seba), ze som jej neposlala podklady k platbe a pod. Hodnotenie jej nemozem pridat, nakolko reagovala len na moj fotoblog :(

nikolca
19. apr 2013

@sladkasue k tym hodnoteniam,no neviem ☹ na niektore kupujuce škoda nervov,už len mavnem rukou 😝 ja som kolko razy potvrdeny obchod aj mala,čiže ja som poslala udaje k platbe ona adresu a normalne pod inzerat,nie ip spravou a podobne,balik som nachystala,platba neprišla,na spravy nereagovala a najviac ma teda vytočilo,ked som sa pytala admina či hodnotenie môžem dať,poslala som aj celu komunikaciu a čo mi admin odpisal ma teda prekvapilo,že či mi to zato stoji aby som to hodnotenie dala,že či to bude stať za tie naťahovačky a vraj nevie posudiť,že kde je pravda/tak neviem či tu komunikaciu vôbec čital alebo mal na očiach belmo/, 😀 ,že on by na mojom mieste hodnotenie nedal a najviac ma teda vytočila jedna kupujuca ktora tvrdila aj po mojom upozorneni že platbu poslala,že dufam že mi pride,platba neprišla ani po mesiaci zrejme ma okružny let okolo slovenska 😀 😀 tej som veru za taketo ciganenie aj hodnotenie dala 😠 😠

nikolca
19. apr 2013

@sladkasue no a teraz som kupovala veci z pro shopu,celkova cena cez 60euro,reagovala som na tričko kde bola cena taka a taka už som pisala o tom vyššie,predavajucej som pisala že beriem,dve veci ktore som chcela boli hned k odberu a jednu vec mi objednavala,no na tričku si zdvihla cenu a teraz ked mi psala že tenisky su na ceste,poslala podklady k platbe,na tričku mi naratala už tu vyššiu cenu,a ked som napisala ip adminovi a pytala sa na nazor,že či si môže predavajuca dvihnuť cenu ked ja som na inzerat reagovala bola cena nižšia,aaaaa admin mi napisal že minevie poradiť 😒 😒 😒 😒 😒 😒 lebo že niektore veci su medzi predavajucou a kupujucou,nooooo reku ti si teraz lavou rukou buchol dobre klinec po hlavičke 😀 😀

garzonka
19. apr 2013

@nikolca ktory admin ma taketo super rady? 😅

pastalkaa
19. apr 2013

ahojte chcem sa opytat ci by ste dali hodnotenie mamicke u ktorej prejavite zaujem o vec dohodnete sa ze vam ju posle date adresu a vsetko prebehne tak ako pri obchode...a potom cakate cakate pretoze povedala ze odosle a nakoniec zistite ze tovar predala niekomu inemu a vam o tom neda ani vediet 😒 ja si myslim ze je to dost neferove jednanie mamicky 😒

sailes
19. apr 2013

@pastalkaa presne takto som dopadla ja, včara som zistila, že je tovar predaný :( nedala som hodnotenie, ale malo by sa, nakolko bol obchod dohodnutý

ewwe
19. apr 2013

@pastalkaa a dala ti cislo uctu a ty si zaplatila?

traktor
19. apr 2013

@pastalkaa napisala by som jej akoby neutral..napr. takto...*cakala som na slubeny balicek a mamicka ho bez upozornenia predala inemu...nefer jednanie* ..pretoze ak ste sa dohodli a ty si uz poslala adresu a cakala si na balicek obchod ste akoby uzavreli..zrejme islo o dobierku?ale ono je to v podstate jedno, pokial ste sa dohodli, mala ho odoslat..alebo aspon napisat, ze si to rozmyslela, boji sa poslat na dobierku..skratka hlavne komunikovat..