icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

traktor
19. apr 2013

@ivuuus pohlo sa to niekam?predavajuca to uz riesi?

ala76
19. apr 2013

@nikolca suhlasim s garsonkou,aj vela ludi je prespekulovanych.

ala76
19. apr 2013

@nikolca suhlasim s garsonkou,aj vela ludi je prespekulovanych.
@pastalkaa toto sa aj mne stalo,ja som mala zarezervovane do isteho datumu a aze tovar podrzi.po 10 som sa ozvala ako som jej napisala a ked som isla pytat cislo uctu zistila som ze tovar predala a ani buuuuuuuuuuuuu nepovedala.napisla som jej sms ale nereagovala.na hodnotenie som zabudla.ale napisala by som ale pre mna je uz premlcana doba.u vas asi nie.kazda si zasluzi hodnotenie ked uz inac sa branit nemozme.ja pri kupe s inou nemozem napisat hodnotko kedze vec od nej som kupovala cez jej znamu.a preto pisem tu o nej.SRANDA ALE SI TO CITA TA MUSI MAT BEZCHRBTOVU KOST.

pastalkaa
19. apr 2013

@traktor ano islo o dobierku ale ja som jej chcela poslat peniazky na ucet ale mamicka nema svoj ucet takze posiela len dobierkou....prejavila som zaujem 7 aprila napisala som jej aj adresu ona mi potvrdila ze balicek posle a nic po tyzdni sa zas ozvala ci mam este zaujem lebo bola hospitalizovana a ze ma vela dalsich zaujemcov.. napisala som jej ze ano ze ja stale balicek cakam .. tak mi zas napisala ze odosiela a vobec nic mi neprislo tak som jej chcela napisat spravu ci uz teda poslala a zistila som ze inzerat zmazany ..napisala som jej teda IP ci mi ich poslala a nic ziadna odozva 😒 zda sa mi to dost nefer kedze som bola prva zaujemkyna a aj som mala vazny zaujem....dakujem ...presne v tom zmysle som chcela hodnotenie napisat ..

pastalkaa
19. apr 2013

@ala76 aj mne to pride dost nefer..keby aspon napisala ze nehnevajte sa predala som ich inej mamicke...tak sa nic nedeje..skor to pochopim ako ma nechat v tom ze mi balicek pride vyckavam ho kazdy den a nic... je to dost blbe 😒

pastalkaa
19. apr 2013

@ewwe ahoj nie malo to byt na dobierku ..ale dobierku navrhla predavajuca nakolko nema zalozeny ucet takze posiela len dobierkou ...

ivuuus
19. apr 2013

@traktor ako to dopadlo ??? Mám migrénu od poobedia čo mi tá šikovná podvodníčka predala s jasným zámerom omnoho väčšie tenisky ako uviedla !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aké podmienky mi tam vysolila ...ved idem skopčiť a čítajte neviem možno sa budete smiať možno krútiť hlavou ja som dostala taku migrénu ja neviem čo je to pekelnú ženskú takéto choré jednanie @drobcek24

ivuuus
19. apr 2013

@traktor tot čítajte že POZOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozrite sa vezmem tie tenisky naspat ale za postovne vam peniaze urcite nevratim navyse balicek mal viac ako 0,5kg a platila som viac za postovne ako ste mi poslali 1,50 platila som 2,05eur takze vezmem ich s tym ze vam vratim len cisto sumu za tenisky nakolko svoje pochybenie neuznavam lebo tvrdim stale to co tvrdim ze maju 16cm podla mojho metra....to je vsetko co vam mozem ponuknut, nespravila som chybu tovar nie je chybny nemam dovod vam preplacat postovne !!!! ja nie som komercny predajca nemam zivnost ani kamenny obchod na mna sa reklamacny poriadok nevztahuje toto je bazarik a nie klasicky kamenny obchod kde mozete tovar vratiti kedy sa vam zachce....ponukam tuto mozno ktoru som navrhla ak nemate zaujem zial uz nemam co riesit, teniskam nic nie je a pisala som aj v inzerate ze sa to tazko meria a metre ako aj vsetko vyrabaju v cine 😉 pp

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DObré nie? Však sa našlo riešenie dáma zoberie tenisky späť ale poštovné 2x moja chyba že predala s umyslom podvodu zavádzať a klamať !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! s @drobcek24

ivuuus
19. apr 2013

@ivuuus mieša sem poštovné ved ona suhlasila na pošte 1,50 čo to sem mieša to je jej probkém že platila 2,05....
a to že budem teraz posielať? Si mám zaplatiť hadam ona @drobcek24 nebude čo sme všetci na hlavu ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

traktor
20. apr 2013

@ivuuus kedze chyba je na strane @drobcek24 , kedze aj podla fotiek , ktore si poskytla je jasne, ze su tenisky ineho rozmeru, ako uviedla ona, mas narok na vratenie plnej sumy+ obe postovne, za to jedno postovne jej balicek vratis spät...ty nemas preco doplacat na poste..kedze tenisky ides vratit preto, ze bola zle poskytnuta velkost, nie preto, ze sa ti nepacia...a to, ze ona platila na poste za balik viac, tak to nie je tvoj problem..ja ako predavajuca zodpovedam za tovar, tak zodpovedam aj za udanie sumy, cize pred odoslanim balika si mala tovar zvazit, zistit cenu postovneho a tak ju uviest ..tebe udala cenu, ty si ju vyplatila, s tvojej strany prebehlo vsetko tak, ako chcela....myslim, ze by bolo nacase to riesit a mala by ako ferova predavajuca tovar vziat spät...a nezaradit sa tymto jednanym medzi xy dalsich bab, ktore tu nekonaju ferovo

andrejka1983
20. apr 2013

už ma unavujú ludia čo si niečo záväzne objednaju, vyžiadaju číslo učtu , inzerát mam pozastavený vyše 2týždnov....čakam na platbu a....viac ani obraz ani zvuk, na výzvy neodpovedajú.....to je taký problém napísať, že nehnevajte sa, ale som si to rozmyslela, alebo stalo sa to a to tak ruším obchodík????? 🙄 😕 .....ty kks, čo si myslia že ich z druhej strany počítača pohryziem alebo čo???? 😎 ..........trocha slušnosti by fakt niektorým neuškodilo.... 😉 🙂 🙂

kvetinqa
20. apr 2013

Ahojte. Prosim vas o radu. Kupila som tu svojej dcere mikinku. Velkost bola udana 68, znacka H&M a inzerat znel : "predam mikinku dlzka 29cm" . Kedze velkosti H&M su vacsie a mikinu nemam ziadnu, tak som nemala s cim porovnat , tak som ju zobrala. Dosla mi mikina velkost 62. Kontaktovala som predavajucu, ktora mi sice ponukla vratenie penazi, ale bez postovneho nakolko mam na tom vraj podiel viny aj ja. Okrem toho, ze svoj podiel viny neuznavam, nakolko keby to bola velkost 68 a je nam mala, nepoviem ani slovo a priznam chybu- ale tu bola v inzerate uvedena uplne ina velkost, nepaci sa mi tiez arogantny pristup danej predavajucej... Poradite ako dalej? Dakujem

sisaha
20. apr 2013

@kvetinqa pridaj jej negatko, a tu v diskusii ju oznac,aby sa k tomu vyjadrila a opätovne ju požiadaj o vratenie peňazi

kvetinqa
20. apr 2013

Pridavam aj nasu komunikaciu @ema2907

pana boha m,ali ste tam miery treba dakedy kukat aj popis z nikim som nemala doteraz problem .....treba trochu citat gu bay za krasny pristup ak nemate podiel viny tak ani ja krasny den!!!!!!!!!!!!!!!!
kvetinqa 2013-04-19 21:40:13 píše:

Nepravom? Neobvinujem vas, ale svoj podiel viny neuznavam. Keby to bola 68ka a bola by mala, nepoviem ani pol slova. Ale vy ste v inzerate neuviedli pravdive udaje. Poprosim preto vratit plnu sumu aj s postovnym, ktore som zaplatila a ktore este zaplatim, nakolko popis tovaru bol nespravny na c.uctu xxx/0200. A poprosim adresu
ema2907 2013-04-19 21:34:24 píše:
no prepacte ze vam chcem vyjst v ustrety prosim vas neobvinujte mas ked sme obe zrobili chybu...nechapem jak sa mam este ospravedlnit neznasam ludi co ma obvinuju nepravonm!!!!!!!!!!!!
kvetinqa 2013-04-19 21:19:40 píše:
No tak ale pride mi cudne, ze uvediete , ze je to 68ka, tak mi ani nenapadne riesit, ci je to naozaj 68ka.. Poprosim adresu
ema2907 2013-04-19 21:05:03 píše:
hmm no ved to ze cloveka niekedy nenapadne .....mojja mala ma 2.5 roka takze nepametam si presne cilovanie alebo kedy to nosila preto radsej odmeiam...no nic tak posielate spat
kvetinqa 2013-04-19 21:01:13 píše:
ja som sa pozrela na cislo, ktore ste uviedli a nie na rozmery. Nikde ste nenapisali, ze je to 62ka. A brala som to tak, ze ked je to 68ka a H&M, tak bude vacsia, tak som neriesila, ze uz zacina vyrastat zo 68ciek. Mikinku nema ani jednu, tak som to nemala ani s cim proovnat a priznam sa, ani by mi to nenapadlo, kedze bola velkost udana 68
ema2907 2013-04-19 20:59:21 píše:
vazne ja som pozerala potom ze mate 5 mes.dcerku mi neslo do hlavy ale ved som mala rozmery ste ju merala??
kvetinqa 2013-04-19 19:33:48 píše:
Dobry den, mikinka prisla, ale zial. Je to 62 a nie 68, takze vam ju budem musiet vratit.

traktor
20. apr 2013

@kvetinqa @ema2907 .. pokial bola udana velkost v inzerate 68 a prisla ti velkost 62, ktora bola uvedena aj na stitku oblecenia, mas narok na vratenie plnej sumy + obe postovne, lebo bola velkost zle udana...vzdy sa ma uvadzat velkost, aka je na obleceni, môze dodat v inzerate ,ze je mensia / väcsia , môze pridat mieru, ale musi uviest to, co je na stitku..a tu to nesedi, kedze je to 62 predavana pod velkostou 68.. cize pokial ti predavajuca nechce vratit plnu sumu + obe postovne,môzes ju vyzvat tu v teme, nech sa vyjadri /co si prave urobila/, ak ani tak nic, môzes jej dat negatko, môzes ju dat na ciernu listinu + môzes poziadat admina o pomoc / najskôr v pondelok, kedze cez vikend taketo veci nezvyknu riesit/

kvetinqa
20. apr 2013

@traktor
@sisaha dakujem za nazor, pani odmieta vratit uz aj sumu za mikinu, vraj mi vysla v ustrety tym, ze mi chcela aspon za mikinu peniaze vratit, ked som jej odpisala, ze svoju vinu nevidim a ze ziadam vratit aj postovne a ze ju prosim, aby sa ku mne spravala slusne, napisala mi, ze kvoli takym ako ja funguje MK tak ako funguje a nevrati mi nic... V pondelok budem kontaktovat admina.

traktor
20. apr 2013

@kvetinqa skôr by som to brala naopak..prave vdaka aj takymto predajcom bazar na koniku upada a mnoho ludi mu prestava dôverovat..staci si pozriet posledne pripady tu v teme a clovek hned strati chut nakupovat 😖 .a uz to nie je len o babach, ktore maju malinko alebo ziadne hodnotenie..ale su to baby, ktore tych dobrych hodnoteni maju kopu, co cloveka fakt udivuje, ze reaguju takto...ak to inak nejde, pridaj negatko, daj na ciernu listinu a v pondelok ries cez admina

ema2907
20. apr 2013

@traktor na mikine nebola udana velkost preto som nevedela a radsej uviedla miery...pre 4 eura si nebudem robit hanbu pani ich ma vratene...mam najradsej tych co nevideli komunikaciu od zaciatku a toboz nie inzerat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§krasny den zienky

traktor
20. apr 2013

@ema2907 ..v teme sa vzdy udava aj nick druhej strany, aby sa k tomu mohla vyjadrit , kedze my tu nevieme, co a ako, citame len jednu stranu a je fajn, ked sa vyjadri aj ta druha😉 ..nevidela som inzerat, preto som pisala..ak je na stitku udana velkost...atd. ..vtedy plati, co som pisala, za tym si stojim..bola alebo nebola na stitku velkost?ak tvrdi
@kvetinqa , ze je tam pisana velkost 62, môze ju tu aj odfotit

ema2907
20. apr 2013

@traktor vies co prvykrat som tu..neriesim take veci prvy krat som sa s tym stretla a aj posledny

sisaha
20. apr 2013

@ema2907 ved sem skopiruj cely inzerat, @kvetinqa odfoti mikinu s velkostou a uvidime, kde je pravda..

ema2907
20. apr 2013

@sisaha boli tam miery v obchode ked kupis vec ta tiez nesedi vzdy velkost,vacsinou podla mier alebo skusam...to je jedno ja som jej peniaze vratila...neviem co este chces

sisaha
20. apr 2013

@ema2907 ide o tvoj styl komunikacie. Ja osobne v obchode nepremeriavam nic, ak tam dieta nemam. Riadim sa iba podla udanej velkosti. Deti totiz malokedy maju vyrazne rozdielne postavy ako dospelí (šírka bokov, zadok, pás..)

ema2907
20. apr 2013

@sisaha aky styl??,nechapem

kvetinqa
20. apr 2013

@ema2907 akoze to preco klamete??? Pripajam stitok na mikine, ktory tam JE a uvadza inu velkost. Zaroven pripajam aj inzerat. Vyprosim si IPcky o tom, ako vas ociernujem, ako sa mi zloba raz vrati a ako to nemam brutalne riesit, ze ved co su 4 eura!!! Ja som vam slusne napisala, ze vec je inej velkosti a ze vas ziadam o vratenie penazi. Ani raz som na vas nezautocila, neobvinila, beriem, ze sa to mohlo stat nahodou. Ale ako vidim, vy kludne klamete. Opatovne vas ziadam o vratenie penazi za mikinu PLUS postovneaj to, co som zaplatila aj to, co zaplatim, ked vam poslem mikinu spat.
@sisaha @traktor

traktor
20. apr 2013

@kvetinqa takze je tam velkost , mas narok nielen na tie 4 eura, ale aj na obe postovne, za to jedno postovne, jej posles balicek spät..tu vôbec nejde o sumu 4 eura, keby stal tovar aj 20 centov aj tak mas narok ho reklamovat pre zle udanu velkost..

kvetinqa
20. apr 2013

@traktor presne. mne nejde o 4 eura, ale o princip.

majkushka
20. apr 2013

@kvetinqa aj moj nazor pokial je na fotke čo pridala kvetinqa v popise čislo 68 tak to mala byt mikina 68 a nie 62 že sa vyhovara @ema2907 na to že nevie kedy mikinu nosila mala je blbost treba pisat podla danej veci a nie od oka a ked raz to ma byt 68 tak aj prist ma !!!! 68

luciferova
20. apr 2013

Ale ved je odfoteny stitok a na nom 62 😕 nechapem preto, preco kupujuca cakala mikinku cislo 68 ked mala odfoteny stitok 😕 predavajuca mohla odkliknut tu 68 aj omylom, je to na tesno, hlavne, ked sa pridava inzerat z mobilu a moze sa stat, ze odklikne vedla. Zavadzat podla mna v plane nemala, kedze velkost je vyfotena...

Jedine, ze by tie posledne dve fotky v inzerate neboli, tym padom neplati predosla moja stať 🙂

traktor
20. apr 2013

@luciferova tie , kde je odfoteny stitok neboli v inzerate,,foto inzeratu je vyssie / to kde pise inzerat neexistuje/..tie 2 foto pod tym , kde vidiet stitok dala nakupujuca ako dôkaz, ze to nie je velkost 68 ako bolo uvedene, ale velkost 62 😉