Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
prosim Vas ako je mozne ze sa tu zverejni toto .... a ako to ze takychto uzivatelov okamzite nezablokuju
@martinjasen prosim o urgentne vymazanie uzivatela z linku vyssie, ktory zneuziva udaje a foto dvoch maloletych.
https://www.modrykonik.sk/bazar/ine-detske/z5j0...
preverte aj tuto osobu zjavne su prepojene
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/lucka45/
@maznacik007 pretoze nie je mozne pozriet kazdy inzerat, kazdy fotoblog pri takomto pocte uzivatelov 😉 ..ale je fajn, ze si toto nasla a upozornila na to, admin sa o to uz postara aj vdaka tebe 🙂
@maznacik007 čítam, pozerám a nechápem...to je čo chorú osobu? 😕
baby potrebujem poradit. daju sa sem vlozit aj fotky? ak ano, ako? videla som tu na MK diskusie, kde boli vlozene fotky napriklad jedla co baby varili. prosim poradte.
@ingama pod oknom, do ktoreho pises, mas zelene plusko "pridaj foto"
@luciferova dakujem. normalne som to prehliadla a pritom som to zamerne pozerala.
@traktor no ale teda ja by som ocakavala ze sa admin skor postara a nie ze to necha tak su to fotky a meno a priezvisko dietata a lahko sa da dohladat odkial je aj aku skolu a triedu navstevuje.... taketo veci maju zmazavat promptne a nie ze su tu niekolko hodin po oznaceni ... moje dieta to nie je ale byt jeho matka som riadne nastvana ze sa to okamzite nevymaze...
je zaujimave ze nazvy tem a aj tie ktore su k veci dokazu menit v priebehu par dni ale ked tu strasil gatter so zanetou a jeho zensko muzske obdoby tak sa nedal zablokovat a dobre dlho tu svietila aj jeho tema nazvana k....a sice uzamknuta ale nevymazana.... to co je ...
nazvy tem menia v priebehu par minut som myslela
ako kontrolujete elektronický hárok? Od kedy sa to dá? Stále mi to vyhadzuje, že nie je v požadovanom tvare
baby čo si myslieť o tomto,som posielala dobierku lebo tak chcela zaslať,kupujuca nepisala a ja že si idem preveriť na stranke pošty či zasielku prebrala a vyhodilo mi toto,no som nasranaaaaa a pritom ma dobre hodnotenia 😠 😠 😠 16.04.2013
08:35Zásielka podaná na pošte Trenčín 1, Mierové nám. 21, 91101 Trenčín
18.04.2013
08:29Zásielka prevzatá na doručenie
18.04.2013
12:24Zásielka bude uložená na pošte - na žiadosť adresáta---už aj jej idem pisať že čo to ma znamenať
@sisaha napisala som jej akurat toto:dobry den,prosim vas prišla vam dobierka?dakujem za odpoved........tak som zvedava či mi napiše,lebo v poslednom čase s dobierkami mam dobre skusenosti aj ked kupuju neregistrovane aj teraz som posielala balik veci neregistrovanej maminke na dobierku za 50euro a bali prebrala hned v ten den ked jej došiel 🙂 😉
dievčata prave sa mi ozvala mamina -neregistr. edita holanova , mam tam niekolko veci čo darujem a rada by som bola keby tie veci prišli tomu kto ich ozaj potrebuje.....namate niektora s nou skusenosti? a ešte niečo ..može do skupiny prispievat neregistr.....asi blbost čo sa pytam 😝
baby co mozem viac urobit?
anna98 mi predala deravy overal☹
dala som negat. hodnotenie
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/som-nespokojna-s-nakupom-cez-bazarik/
nasa komunikacia:
Ja - 12. apríla o 17:42
ahoj ake/kde ma cvoky? aj medzi nozkami?
fotoportrét
Predajca (anna98) - 12. apríla o 19:28
Dobry, ano, aj medzi nozkami, su az po krk, pridavam este jedno foto. paPA
fotoportrét
Ja - 12. apríla o 19:51
ok tak si prosim modry. najlacnejsie postovne, II trieda, nie doporucene, list
fotoportrét
Predajca (anna98) - 12. apríla o 20:46
Ok, 1148659156/0200, 4,6 € s postou, adresu, dakujem pekne.
fotoportrét
Ja - 13. apríla o 07:45
este kontrolna otazka - neni vyblednuty? neni su n a nom zmolky?
fotoportrét
Predajca (anna98) - 13. apríla o 08:57
butete spokojna.
fotoportrét
Ja - 13. apríla o 10:13
ok zaplatene: zuzana srncova gajdosova, rovinka 988, 90041 rovinka dakujem
fotoportrét
Predajca (anna98) - 16. apríla o 19:24
Dobry,platba dnes nabehla, zajtra poslem. Dakujem
fotoportrét
Ja - 20. apríla o 08:13
vcera dosiel overal, na zadku je dierka - pustene ocko, takze veru spokojna nie som tu ej foto http://ulozto.sk/xNTPMCU8/dierka-jpg heslo> pocitace
fotoportrét
Ja - 20. apríla o 14:07
ahoj, nasla som dierku aj na manzete rukava a nozicke. prosim si vratit peniaze
fotoportrét
Predajca (anna98) - Včera o 21:10
Dobry, neviem o dierke, je mozne ze som to odzmolkovacom, snazila som sa tie minim. zmolky odstranit, nedavno som nakupovala na tejto stranke a nebola som spokojna, zial, tovar mi naspat nechceli zobrat, vecicky nie su nove...papa.
fotoportrét
Ja - Dnes o 06:50
Dobry den, dierky su tri. napisali ste, ze budem spokojna. spokojna veru nie som. kupila som od vas deravy NENOSITELNY overal za 4 EUR. /vy by ste dali dietatu nosit overal, na ktorom viditelne vidno dierky? / naviac podla pravidiel tohoto portalu treba hodnoverne popisat tovar - t.j. vratane zmolkov a dierok. btw. su na nom aj zmolky - prisom ste pisali, ze nie su. argument, ze vy ste kupili nieco, s cim ste neboli spokojna, ma nezaujima a nesuvisi s mojim obchodom. cakam info, ci mi vratite peniaze. ak nedostanem info, ze mi vratite peniaze do zajtra 23.4.2013, 6:00 a.m., davam negativne hodnotenie, kde skopirujem celu tuto komunikaciu a pridam aj foto. tolko z mojej strany. zuzana
fotoportrét
Predajca (anna98) - Dnes o 11:37
Je mi luto, overal bol noseny, nove stali 8 €, myslim, ze cena zodpovedala a o dierkach som neveddela, podla mna je uplne v poriadku, pokial chcete tovar reklamovat nakupujte v obchodoch, to je z mojej strany vsetko, pekny den.
fotoportrét
Ja - Dnes o 11:40
to ze ste o dierkach vedeli alebo nevedeli, to je jedno. ak ste nevedeli, ja som vas na tie dierky upozornila a ziadala vratit peniaze. nakolko nesuhlasite, davam negativne hodnotenie a vstupte si do svedomia. ja som prisla o 4 EUR + postovne, nakolko deravy overal dietatu na nosenie nebudem a vy dufam ste spokojna, ako ste so mnou vybabrala. pekny den
fotoportrét
Predajca (anna98) - Dnes o 11:50
Ak aj su dierky, urcite je overal nositelny a nevybabrala som s vami, overal je krasny, ako novy a myslite si co chcete, este raz...viacere maminy tu predavaju nosene vecicky. A z Vašim pristupom nesuhlasim, skuste si trosku Vy vstupit do svedomia, ja nemam preco.
fotoportrét
Ja - Dnes o 12:37
ale nepredavaju derave! a ak ste o dierach nevedeli, tak som vam to napisala a mohli ste sa rozhodnut a) byt korektna a peniaze vratit, alebo b) byt nekorektna a peniaze nevratit. ja neviem, ci ste o tych dierach vedeli alebo nie, ale teraz uz viete a mozete sa zachovat aj korektne. kaslem na vas, 4 EUR ma nezabiju. ale som nauzaj velmi nahnevana. sak ono sa Vam to vrati od niekoho ineho. ponaucenie pre mna - nekupovat od ludi, ktori nemaju hodnotenie.
fotoportrét
Ja - Dnes o 12:38
btw ja vam ten overal kludne vrattim, ak mi vratite peniaze - samozrejme postovne spat hradite vy, ale ratam, ze placem na nespravnom hrobe. peace. howk.
fotoportrét
Predajca (anna98) - Dnes o 12:44
Moja zlata...nemam na vas slov...a to som Vam este poslala za 1,4 €, aby to prislo v poriadku a Vy tu na mna budete pisat taketo hluposti, ak si aj niekto vsimol tu dierocku ako ste pofotili...preboha ziveho ste trapna, to ste museli hladat asi lupov, vsak? A vratit sa vrati Vam, to ako tu na mna trepete nezmysli. Tam si nakupujete v Ba, mate to kusok, tam sa urcite nedoplatite. A uz mi dajte pokoj, tu sa veci nevracaju.
@cicamica1980 Pokial si dala hodnotenie, a predavajuca uz nechce vec riesit, mozes este kontaktovat admina a napisat mu ofic. ziadost
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/...
Spravu dostane ona a aj admin.
Mozes vyzvat dotycnu predavajucu tu do diskusie, daj @ a hned za to jej nick. ........... moze sa k tomu vyjdrit
Tu na MK platia pravidla bazaru, ktore kazdy zaklikne ze s nimi suhlasi pri zadani inzeratu...medzi inym aj toto:
"Ak sa predaná vec ukáže ako poškodená alebo inak vadná a pritom o tom nebola v inzeráte zmienka, predavajúca sa zaväzuje vrátiť peniaze a niesť aj náklady na vrátenie tovaru od kupujúcej (napr. poštovné). "
Zial ak ma poredavajuca zle skusenosti, ze jej poskodeny tovar nikto nevzal, to je aj jej skoda a nedoslednost, (mozno aj neskusenost), ze to nedotiahla na poriadok.
Nie je pravda ze sa tu veci nevracaju . Ak ma vec poskodnie alebo vadu, o ktorej sa predavajuca nezmienila, tak sa VRACAJU.
Vynimka je ak to "len nesadlo", ale pritom vsetky info boli OK a pravdive.
Mas teda narok na vratenie tovaru a penazi + spatne postovne
@cicamica1980 pokial na chybu nebolo upozornene, mas narok na vratenie plnej sumy + preplatenie oboch postovnych ..ak to predavajuca @anna98 nechce riesit, mohla si ju pridat do tejto temy , kde sa aj ona môze vyjadrit, môzes jej dat negatko,to vies vzdy po naprave vymazat a napisat nove hodnotenie , môzes ju dat na ciernu listinu tu https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/upozornite-na-nespolahlivych-kupujucich-z-bazaru/ a môzes sa obratit o pomoc na admina... a ja len doplnim @anna98 v tom, ze sa tu veci nevracaju sa mylis..aj ked je to bazar, predavajuca je povinna riadne opisat tovar..ok , stane sa, ze si nieco nemusi vsimnut, ale ak sa tak stane, tak to ma riesit, ci uz po dohode zlavou na tovare, alebo ak nakupujuca nesuhlasi, tak vratenim plnej sumy+ obe posty..pretoze tovar sa ide vratit pre chybu predavajucej, nie preto, ze sa napr. len nepaci..aj ked je to pre niekoho *len* bazar, aj bazar ma svoje pravidla a ma sa tu konat ferovo..
kočky,chcem sa poradiť,jedna mamička si u mňa objednala bodynko,aby som jej ho namaľovala,cena bola 11eur,navymýšľala si tam nápisy a neviem čo a keď som jej napísala,že je hotové,tak ma požiadala aby som jej ho podržala do materskej,15.4.som jej písala,ale že jej ešte materská neprišla,tak som jej napísala,aby sa mi potom ozvala,keď bude mať koruny na účte.Odvtedy som jej písala asi 3krát,ale vôbec sa mi neozýva.Neviem čo mám teraz robiť 😠 😠 😠
@kucminka a je registrovana?si mala od nej vopred zobrať aspon zalohu 😔 taraz som si pozrela to malovanie na textil a ja som u teba vyhrala na aukciach tričko s namalovanou myškou minie a take modre rifliky tiež s myškou minie včera sme ich mali na sebe prvykrat maš ich tam aj odfotene 😉 dufam že som sa nepomylila a tu aukciu mam od teba 😉 tak klobuk dole velmi pekna pracička 🙂 😉
@ivuuus Nechápem ako si tu niektoré dámy robia byznis a neboja sa živnosťáku, daňovákov, sociálky a zdravotky? :D :D :D Tak to je dobrá. Stačí jeden e-mail na príslušnú inšitúciu a má zarobené ;) a ešte sa bude vyhrážať, to je už vrchol :D (teda, aspoň som to pochopila tak, že robí niečo ako "proshopáčku")

@traktor jasne, to mi potom docvaklo, ze ked to nie je "ošedene", tak to nebude patrit k inzeratu 😉