icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

nikolca
22. apr 2013

@kucminka tieto 🙂 😉

kucminka
22. apr 2013

@nikolca jej,to je nahoda🙂ja som zalohu nebravala,ale asi budem musiet.Je registrovana a aj aktivna

macinka92
Odpoveď bola odstránená
macinka92
22. apr 2013

maminky idem sa vas opytat co mam robit posielala som maminke z nikom zuzka444 cumliky za 2eura prosila si obycajne poslelala som to vo stvrtok este aj prvou tredov z posty podvysoka ak to pozna niekto a maminka na mna vytatuje dava mi negativne hodnotenia ze som ju okradla aleee ja som cumliky odoslala boze neviem co mam robit prosim o raduuu

macinka92
22. apr 2013

@nikolca ahoj uz sme to z maminkou vyriesili prepacte za meskanie

sante81
22. apr 2013

@macinka92 no nejako sa ti tam kotia tie zlé hodnotenia. tak sa mamičke ani nečudujem ze neverí.

simisi
22. apr 2013

@macinka92 fuuuu,ale tie vase hodnotenia 😒

tatiana1983
Odpoveď bola odstránená
tatiana1983
Odpoveď bola odstránená
kucminka
22. apr 2013

@simisi no dotycna slubila,ze peniaze posle,ak nie,urcite ju tu zahanbim pred vsetkymi a spravim taku reklamu,ze uz nikdy nic nepreda 😠 😠 😎
@sante81

jaaja111
23. apr 2013

a som natrafila na pimpulienku, Mala som záujem o tovar, čo som jej aj hneď napísala.
Ona tovar predala a napísala mi, že mala pocit, že mi nevyhovuje poštovné, myslím, že v konverzácii to vidíte, že o takom ničom nebola reč.
Keďže bol víkend a ja som sa ešte aj k tomu vrátila z pôrodnice s novorodeniatkom, v nedeľu som nemala čas na PC, ale aj tak prevod v banke je možný len v pracovný deň, tak som sa ozvala hneď v pondelok, kedy mi predávajúca oznámila, že tovar je predaný. keďže som sa neozvala, že to má uvedené v podmienkach.
1. V jej podmienkach, nie je presne stanovené, že koľko čaká na odpoveď.
2. Napísala som, že tovar beriem, takže som jej napísala, že to považujem za neseriózne.
Ona mi napísala 4, zlé hodnotenia, aj keď neviem z akého dôvodu a na fóre ma ohovára a zavádza písaním len jej vyhovujúcim faktov a nie úplnej pravdy.
Komunikáciu som uviedla na str: https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/upozornite-na-nespolahlivych-kupujucich-z-bazaru/

sisaha
23. apr 2013

@jaaja111 nemozes sa na nu hnevat, lebo komunikovala si s nou stale v ramci jedneho dna a potom si sa na dva dni odmlcala...Ja by som tiez posunula tovar inemu zaujemcovi.. Ona nemohla vediet, ze si v porodnici. A takisto ani nemusi mat v podmienkach uvedene kolko caka na odpoved. Ja cakam 24 hodin.

zanika1983
23. apr 2013

@jaaja111 pani ma od vas neopravnene negativne hodnotenie...

ewwe
23. apr 2013

@jaaja111 podla mna predavajuca nechybila, odmlcali ste sa na dva dni, ja by som v pripade dalsieho zaujemcu tovar predala dalej, lebo niektore zaujemkyne sa len nieco poytaju a potom ani obraz ani zvuk, 🙂 vymazte si navzajom hodnotenia a hotovo 😉

ala76
23. apr 2013

NOOOO zienky stalo toto vsetko zato?kikuska 2407 mi mikinu poslala ale nie ako tvrdila ze uz davnejsie ale teraz,bol tam datum peciatky 20.4 2013.tak je vsetko v poriadku ale bola by som rada keby mi kikuska dala adresu ja by som jej poslala to potvrdenie ze som uhradila sumu.

traktor
23. apr 2013

@jaaja111 @pimpulienka obe navzajom by ste si mali hodnotenie vymazat. / staci prejst kurzorom po hodnoteni a vymazat/...nemate ho mat ani jedna a ani druha , ..kedze nakupujuca neurobila zaväznu objednavku a neozvala sa, tak predavajuca mala pravo posunut tovar dalej..cize hodnotenie nepatri ani jednej + by som poziadala admina o vymazanie hodnotenia aj na ciernej listine..

pimpulienka
23. apr 2013

Takze aj tu som už pretriasana ☹ ach nechápem čím som sa previnila tovar som posunula ďalej, lebo sa pani odmlcala a s týmto nemám dobru skúsenosť ja som jej opísala ihneď a myslela som že aj ona mi odpíšte a nič ani druhý cely deň ☹ a to že na novorodenca to mi vykricala až potom. Už som čakala aj týždeň aj dva , ale bola som informovana

pimpulienka
23. apr 2013

A ďakujem maminky že má chápete ostatne 🙂

pimpulienka
23. apr 2013

A napísať mi že som neseriozna, myslím si že som seriózna až až a aj spoľahliva ttakze to má včera úplne nemilo prekvapilo ☹

traktor
23. apr 2013

@pimpulienka pockala by som 24 hodin..ak to nebude riesit, myslim tym , neodstrani ti negatko + nepoziada admina o vymaz s ciernej listiny/, môzes to urobit aj ty sama/..pis admin..a ty jej tak isto odstran negatko..ani jedna a ani druha ho nemate mat.. 😉

nikolca
23. apr 2013

@pimpulienka ja by som tovar tiež posunula 🙂 😉 pani sa odmlčala a ty si nemala ako vedieť či vec zoberie alebo nie,takže si určite nepochybila 🙂 😉

pimpulienka
23. apr 2013

Jemine teraz citam, ze ju vraj ja ohovaram. tak to uz je sila ☹ Este aj zverejnila cely nas rozhovor.. ale to ze mi neodpisovala to tam uz neriesi.

pimpulienka
23. apr 2013

Adminovi som problem vcera 2x pisala neodpisali..

sisaha
23. apr 2013

@pimpulienka uz to neries, vymaz jej hodnotko a napis IP, aby urobila to iste @jaaja111

traktor
23. apr 2013

@pimpulienka cez vikend sa nezvykne riesit, ak sa ti dnes neozve a negatko ti nevymaze ,skus sa admin pripomenut zajtra / okolo 10tej a neskôr..pis martinjasen/ 😉

pimpulienka
23. apr 2013

Ach ona to spustila cele..mna by to ani nenapadlo ☹

kucminka
24. apr 2013

hm,dnes je streda,dotyčná @macinka 92,ako slúbila že do stredy mi korunky pošle,samozrejme neprišli 😠 😠 😠

elka74
25. apr 2013

ahojte. vy mi určite budete vedieť poradiť. ako poslať poštou kočík? a kolko by ma vyšlo poštovné? kočík má 7 kg

argyro
25. apr 2013

zdravím vospolok, existuje niekde aj čierna listina kupujúcich? 😀