icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

argyro
25. apr 2013

@nelinka0401 dakujem, pridala som si k oblubenym do buducna... nateraz to asi necham tak

zanetamatej
25. apr 2013

Prosím poraďte, kreslila som mamine DIVAKA -MARCELA VAJSOVA- dva portréty dcér poslala som jej to pred 2 mesiacmi, v deň ked som jej to posielala mi mala poslať peniaze, sľubovala že pošle len som nechcela čakať kým mi nabehnú- verila som jej - portréty prišli - bola spokojná a odvtedy mi nezaplatila, vraví že má problémy a bla bla, ešte sa jej nepáči že vypisujem, je to moja chyba že som jej to poslala skôr no ale asi nezaplatí a mňa to trápi lebo mám dieťa a celý týždeň som jej to kreslila pomaly pri malom čo som sa mohla radšej jemu venovať a ešte som jej znížila sumu a nič...občas odpíše ale nič k platbe, nepochopí aj iných, ja nie som milionár a tiež takto len pár eur si privirobím občas a takéto jednanie
Keď napíšem adminovi čo môžu spraviť? Ďakujem za radu ☹

zanetamatej
25. apr 2013

@elka74 ahoj, ja som kupovala od jednej pani kočík ale mal asi 12 kg a poslala to kuriérskou spoločnosťou a platila som okolo 10 eur dodanie, neviem koľko by to bolo cez poštu, a zabalené to bolo len v celofáne a fólii ale takej pevnejšej

elka74
25. apr 2013

@zanetamatej dík. volala som na poštu a kurier by ma vyšiel na 8,60 Eur. to je do 10 kg

zuzkahraskovie
25. apr 2013

@elka74 na poste berú kočík /balík/ do 15 kg. tak to vobec netreba kuriérom zbytočne navýšené poštovne! pozri si cenník SP na nete a podla toho budeš vedieť.. www.posta.sk a stači kočik zabaliť do velkého čierneho igelitového vreca a poriadne oblepiť páskou ,teda ja som tak predávala kočík..🙂

elka74
25. apr 2013

@zuzkahraskovie áno, už som si zistila viac. kurier je drahý. posielam to prvý krát, tak som nevedela čo a ako. dík.

nelinka0401
25. apr 2013

@argyro a čo sa stalo?aký si mala problém?prečo to nechceš riešiť?

zuzkahraskovie
25. apr 2013

@elka74 s poistenim ta to bude / teda dotycnú/ stat postovne 5.40€

elka74
25. apr 2013

@zuzkahraskovie je dobré to dať poistiť? pre aký prípad sa to poisťuje?

zuzkahraskovie
25. apr 2013

poistit to davas koli tomu kebyze sa balik strati.to je na tebe ci das,len tam sa doplaca ,ale to uz neviem kolko je presne €..opytaj sa na poste 🙂

stanislavao
Odpoveď bola odstránená
haramiova
25. apr 2013

@stanislavao no to je krasa take niečo predavať 😀 😀 tie derave patria už do koša a tie druhe ked sa tej pani nechcelo už oprať ich tak take špinave mala dať zadarmo...... a nie za 2,50 🤐

stanislavao
25. apr 2013

@haramiova ale ved keby ich zriadila, tak ich preda mozno aj za 5e. ale taketo nieco fotit. no fuj, to je hnus.

kucminka
25. apr 2013

tak dotyčná @macinka92,ako sľúbila ,peniaze samozrejme neposlala,už ma to nebaví,idem napísať adminovi,nech ju stopne,nech si pozrie jej hodnotenia.Nie sme tu na to,aby sme sa okrádali, 😠 😠 😠 😠

sisaha
25. apr 2013

@stanislavao to je neuveritelne co sa ludia snazia predat.. 😀.

zanika1983
25. apr 2013

@stanislavao humussss

gubcikova
25. apr 2013

pozor na kupujúcu neregistrovanú Veronika Neumann <wewa.neumann@gmail.com nechala si poslať na dobierku.pletené bolerko.nebola si schopná prebrať dobierku a na moju otázku prečo odpovedala,lebo sa oteplilo.ešte mi napísala,ked som jej ja napísala,že nevie čo je slušnosť aspoň sa ozvať celých 18dní že ho neprevezme,že ja asi nie som slušná ked sa urážam a neviem pochopiť ju,že už je teplo 😠 😠 😠 prefackať

gubcikova
25. apr 2013

@pimpulienka ja mám napr.v podmienkach napísané že ak sa niekto 3dni neozve predávam dalej.jedna mi tiež teraz písala že na capačky,že odmerá malej nohu a dá mi vedieť,medzi tým mi napísali dve.jedna písala celý deň.a tá prvá nič 3dni.potom napísala no aj ked budú veľké vezmem ich.a ja už som ich predala dalej.ona len tiež že hmmm

argyro
25. apr 2013

@nelinka0401 ale nie je to nic vazne, len kupujuca si navymyslala kopec chyb o tovare ktore neboli pravda, len aby ho mohla vratit... ja nemam problem vziat vec spat kedykolvek /samozrejme postovne si hradi kupujuca/ ale nepaci sa mi ak niekto vyslovene klame.. ale kedze to nepovazujem za vazne (napokon sme sa dohodli, kedze fakt nemam probelm tovar vziat spat aj bez udania dovodu) tak ju nateraz oznacovat nebudem.

argyro
25. apr 2013

@gubcikova nuz, ja po skusenostiach mam v podmienkach ze na poradi v akom sa kupujuce ozvali mi nezalezi, ak sa mi ozve prva, ktora chce odmerat, a ma milion dalsich otazok a druha, ktora si hned ziada podklady k platbe - niet nad cim vahat - vyberam si okamzite druhu. Rovnako ako kupujuca si vyberie tu predavajucu, ktora jej najskôr odpovie, najskôr pošle rozmery a pod. tak majú aj predávajúce právo vybrať si, prečo by čakali na odpoved prvej ked maju obchod istý 😉

gebeente77
25. apr 2013

Ahojte babule, idem sa len vykecat, lebo mam pocit, ze ma raz svihne... 90% maminiek su zlate, inteligentne osoby, ale niekedy ma dviha zo stolicky.. pred par dnami som si nemohla pomoct - mam jarnu bundicku, peknu normal nositelnu, akurat chyba kapucka za 2,50€ - maminka mi napise, ci viem ist s cenou dolu 🙄 ako ja uz neviem, pochopim ak mam vec drahsiu, nemam problem dat zlavu, samozrejme ak to nie je poziadavka typu /mam vec za 12 eur bez posty/ a maminka mi napise, za 7 s postou beriem - ja uz som drza, ale pisem, za 7 s postou nedam! rozculuju ma tieto poziadavky, ktore su doslova drze - pomaly budu chciet, aby som dala zadarmo /to som aj prave predvcerom urobila, ale maminke v nudzi/ a este im to aj priniesla pred dvere 😠

gebeente77
25. apr 2013

@kucminka no ta ma teda naaaaaaaadherne hodnotka, ja sa cudujem inak tym maminam, ze s nou nieco riesili vobec, ked tam uz nejake negatka mala... ja osobne si uz pozeram hodnotka mamin a podla toho sa zariadim, lebo je jasne, ze ak tam ma niekolko negatiek po sebe, asi to ideal nebude.... 😠

kucminka
25. apr 2013

@gebeente77 ja som nepozerala,lebo nemám na to čas,všetkým pozerať na hodnotká,ale asi budem musieť,ešte sa mi to nestalo.Práve mi poslala 5správ,len aby som ju nenahlasovala adminovi,že mi peniaze poslala,ale ja žiadne nemám,ani jej neverím.Prosila ma,aby som zmazala ju z čiernej listiny,ja pokiaľ nebudem mať peniaze na účete,nič mazať nebudem.Sme tu prevaha mamičiek na materskej a každá korunka je nám dobrá,a je smutné,že sa nájdu medzi nami aj takéto ☹

gebeente77
25. apr 2013

@kucminka mna by mohla aj na kolenach prosit, a just ju dam tomu adminovi, nakolko ked vidim tie arogantne odpovede, ako su vsetky tie maminy klamarky a hlupane a ona je neposkvrnena, tak tu nema co hladat...

macinka92
25. apr 2013

@gebeente77 kucminka ma peniazkna ucteODPAVEDLNILA SOM SA JEJ a niesom arogantna ani drza bodynko sa tesim malickemu na rocik nedavala by som to len tak maminke kucminke malovat niesom krava prepac kucminka verejne sa osprevedlnujem ze som sa omeskala

gubcikova
Odpoveď bola odstránená
macinka92
25. apr 2013

@kucminka penaskyza boynko11e plus1,2e doporucena pota je na ucte u teba

sailes
25. apr 2013

@gubcikova tieto sú pekné 😀 len zlé je foto 😖

kucminka
25. apr 2013

@macinka92 len škoda,že až skoro po mesiaci a toľkých výzvach☹

macinka92
25. apr 2013

odlone som mala na 15 ked dojde materska omeskanie bolo dva tyzdne prepacccccccccccc mi ale konecne su peniazky u teba aaaaaaaaaaaaaaaaa prajem vela vela zakaznikov si velmi SIKOVNA MAMINA MAMINKY DAJTE SI MALOVAT TATO MAMINA JE INAK SIKOVNA CO SI VYMYSLITE TO DA NA TEXTIL SIKULA