Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@akab Teraz som skúsila a dalo sa mi, tak som jej napísala negatívne hodnotenie,ale myslím že to aj tak nemá žiaden význam lebo určite si zas vytvorí nový nick. Neviem či som taká naivka alebo čo, ale nechápem čo vedie niektoré ženy k tomu aby vedome klamali a zavádzali, veď ak viem že danú vec nechcem a neprevezmem ju tak načo si to dajú posielať, zrejme si takto vybíjajú nejaké komplexy alebo čo,ale čudujem sa že sa neboja že sa im to všetko raz vráti!!!
@sykorka predavala set na korculovanie pouzivany za 39 euro, nutne som zahnala a tak som poslala peniaze, nasledne som si daa do googlu tento set..... skoro som odpadla!!!!!!!!!!!! novy so zarukov 25 euro ???????????aj na vaicerych strankachstoja okolo tejto sumy!!!! pisla som ejj nech v zaidnom pripade neposiela a ze chcem spat peniaze. aj napriek tomu poslala..... som absolutne znechutena.... ccela som plnu sumu vratane postovneho spat.....ze ejj cih mam poslat a vrati mi lne minus 4 eura co ja kradnem ??? 4 od nej 4 odmna a 8 eur mam startit len preto ze neikto si dal 100% prirazku?! nesledne ma napadlo pytat kompenzaciu .... lenze panicka ma na haku ani len na internet nejde... alebo silno ignoruje.
@anitka123 o 7 dni
@annanikol Anna Nikol Linderova lavičkova 2925-12 Trenčin juh 91108 mi do 20 januara neodpoveda ..... nechala si neico poslata dodnes nemam peniaze ....smutne
Dobrý deň dievčatá. Prosím vás o radu. Ste tu skúsenejšie a možno aj dlhšie ako ja. Mala som záujemkyňu o prenosnú detskú postieľku za 30€. Pýtala sa koľko ju to vyjde aj s poštovným, tak som zavolala na poštu.Predtým som doma na osobnej váhe odvážila postieľku a povedali mi , že poštovné bude stáť váha nad 10kg 6,90€. Napísala som to pani a ona , že to je veľa , že si to nemôže dovoliť. Ona že si myslela že to bude stáť s poštou tak do 35€. Tak som jej napísala že nech mi teda prevedie tých 35e , že ostatok jej zaplatím ja.A ona že aby som jej počkala do konca týždňa, že bude mať materskú.Ja že teda OK.Medzi tým som mala ďalších dvoch záujemcov , ktorých som slušne odmietla. Prišiel koniec týždňa a pani píše, že mala nečakané výdavky, že nech jej tú postieľku podržím do pondelka. V pondelok peniaze neprišli, ani v utorok, ani do dnes. Už sa neozýva. Môžem jej v takomto prípade napísať negatívne hodnotenie a dať ju na čiernu listinu ? Prosím, poraďte mi čo robiť. 🙂
Čo hovoríte na také predávajúce, ktorým zaplatíte poštovné vo výške doporučeného listu a pošlú vám ho obyčajne? :(
@kikulienka19 ze si koleduju o to, ze raz natrafia na niekoho takeho, kto im povie, ze nic neprislo a budu pozadovat celu svoju sumu späť, pretoze nebude vediet preukazat, ze to doporucene poslala. A inak..pri takychto by som si vzdy ten rozdiel pytala späť.. 😉
@kikulienka19 vždy žiadam preplatok späť
@kikulienka19 pytam si rozdiel nazad.jedna mamina mi napisala,ze ci sa nehanbim si to pytat.a preco by som sa mala ja hanbit?ved su to moje peniaze
Zienky,predavajucej som sa pytala na material predavanej veci - dresu.predavajuca napisala " material je ako ked tričko clima cool" to je ok material,tak som kupila.ale prisiel mi 100% polyester.hnusna umelina,ktoru nemozem zo zdravotnych dovodov nosit ani ja ani manzel.ak by predavajuca napisala,ze to je 100% polyester,tak by som to nikdy nekupila.co teraz? Tento material nechcem,zle ma informovala.mam narok na vratenie penazi,nie?
@kikulienka19 môzes ziadat spät rozdiel na postovnom
@mirkave zlozenie mas aj na stitku, pise tam 100 %polyester?ak ano, môzes ziadat spät peniazky..myslim, ze ze nie je problem, pokial predavam a zakaznik sa opyta , akeho je tovar materialu, pozriet na stitok a napisat, co tam vidim..je to urcite lepsie ako hadat..
mozem dat neutralne hodnotenie predavajucej, ak som si objednala balik obycajnou postou a nedosiel mi?
@jagatko a ako by malo zniet neutralne hodnotenie predavajucej? to skor ty by si mala dostat, ze si si nechala poslat obycajnou postou. zial, pri obycajnych je to vzdy riziko a kedze som pracovala na poste, tak viem, kde vznikali chyby na poste
@traktor ano,na stitku je pisany 100% polyester. V popise nebol pisany typ materialu,tak som sa opytala na material.odpoved znela tak,ako som pisala vyssie.odpoved na moje prekvapenie,ze to neni to,co pisala som dostala odpoved " je to material dresu a nie trička na bežne nosenie..mam napisane že je to dres." Ano,je to dres,je to v popise,v nazve.ale material dresu mi bol prezentovany nie ako polyester ale nieco ako clima....ak by predavajuca napisala,ze to je klasicka umela dresovina,tak to nekupim a hladala by som dalej presne to,co potrebujem ☹ uvidim,co mi odpise.ak by mi odmietala vratit peniaze,ako mam prosim ta postupovat?
@marhulka13 podla mna by ani ona nemala dost negatko,preco? ak si dala poslat obyckom a balicek jej neprisiel tak je to sice smola,Ale.. je to ponaučenie ,že radšej nech si priplatí a dá si to poslat doporucene ,balik jej urcite na budúce príde. tu by ani jedna nemala dostat negatko ,nemyslim,ze je nato dovod ,ved ani jedna neurobila chybu. či?
@zuzkahraskovie nemyslim negatko, no ak by chcela dat predavajuca nejake hodnotenie, tak nieco v tom zmysle, ze si nechala poslat obacajne a tovar neprisiel... no kazdopadne by som ani z jednej strany nic nepisala... mne sa to uz tiez stalo a povedala som si, ze moja chyba a asi po mesiaci sa mi predavajuca ozvala, ze balik sa jej vratil a poslala mi ho este raz na moje naklady
@babusinka prosim ťa nepiš mi do iP spravy že som nejaka zbehla,že by som lepšie vedela poradiť keby som videla vašu komunikaciu,držala som sa toho čo si pisala,vašu komunikaciu som nevidela,a napisala som ti len tolko ked si sa pytala či môžeš dať hodnotenie tak som ti napisala pokial si jej dala č.učtu/to si jej zrejme dala ked si jej napisala že ti ma teda previesť 35eurov/a pokial ti aj ona dala adresu kam balik zaslať/to neviem či ti adresu dala,to si neuviedla 😒 /vtedy je obchod pre obidve strany potvrdeny ale pokial si jej ty dala č.učtu a ona adresu tebe nie to potvrdeny obchod nie je čiže vtedy sa ani hodnotenie nedava,viem že ťa to štve,že ťa naťahovala ale ja nad takymi už len mavnem rukov a neriešim 😉
@babusinka podla mna jej negativne hodnotenie dat mozes. Tym, ze potvrdila zaujem, vypytala si cislo uctu, aj povedala, kedy peniaze prevedie a ty si jej potvrdila, ze postielku jej rezervujes do daneho terminu, prislo k vzajomnej dohode obchodu. A ked ona tuto dohodu porusila, mozes jej dat negativne hodnotenie
@pietra Ahoj. Aj ja si myslím , že porušila vzájomnú dohodu. ona ma vodila za nos už od 7.4. Napísala mi že na 1000% si ju zoberie v piatok, aby som jej počkala , tak som sľúbila že počkám , potom napísala že ešte nemá peniaze , aby som ešte počkala ,že v pondelok už určite sumu prevedie.potom to bol utorok ,streda a je koniec týždňa a už sa neozvala. Mala som počas tohoto čakania ďalších záujemcov, ktorých som musela odrieknúť, aby to bolo spravodlivé, lebo bola skôr ako oni. A teraz sa už neozýva.Ponúkla som sa že časť poštovného zaplatím za ňu, že jej postieľku na väčšiu časť cesty dovezieme, aby nemusela platiť poštovné. Bolo tam toho oveľa viac, ale nechcem to tu všetko písať. Zistila som , že má iba dve hodnotenia a bazár ma zrušený.Tak neviem. Ďakujem ti za radu. Neviem čo urobiť , ako sa rozhodnúť. Preto som chcela poradiť ,aby to bolo spravodlivé a neunáhlené.
@jagatko neviem, ci by som dala hodnotenie, ale zas je na uvazenie, ze co ak teraz nemyslim konkretne tu tvoju predavajucu, ale vseobecne, ze co ak predavajuca tovar neposiela, len napise ze poslala obycajne a skratka sa to stratilo na poste, ostatne sa to nedozvedia, kedze hodnotenie sa nepridava, predavajuca moze takto dalej klamat a okradat, to len tak na zamyslenie 🙂
No prave preto som chcela pridat hodnotenie, v podstate aj ako varovanie pre ostatne predavajuce, aby si radsej dali balik poslat doporucene, ja netvrdim, ze predavajuca balik neposlala, ale mohla napr. napisat zlu adresu, aj to sa mi uz stalo. Ja som si sama na vine, uz nikdy viac si obycajne nedam poslat, lebo pravdy sa nedopatram 🙂. Ale v poslednom case sa tu nejak rozrastaju pripady, kedy obycajna posta nedojde, je to nejaky sport, niektorym predavajucim sa zahadne strati vela obycajnych zasielok a naopak vela kupujucim baliky nedojdu a potom sa tu vadia

Ahoj, idem sa podeliť o moju skúsenosť s jednou kupujúcou, vystupuje tu pod nickmi "radka8734" a "alexandra012", vlastným menom Radka Kurová, Myslina 171, Humenne. Táto pani si dala poslať na dobierku, tak som aj poslala, po dvoch dňoch jej píšem či dobierku dostala a odpísala mi že áno, tak som jej hneď aj pozitívne hodnotenie hneď napísala a viac som to neriešila, a dnes sa mi po troch týždňoch dobierka vrátila ako neprevzatá. Hneď som jej písala a prosila som vysvetlenie ale neozvala sa mi. Zistila som že sa už viac mamičiek sťažuje na túto pani že nepreberá dobierky a vystupuje tu pod rôznymi nickmi. Som ale taká nahnevaná, že tá pani mala takú drzosť mi aj klamať, že dobierku prevzala a pritom ju neprevzala. Tak týmto chcem vyzvať všetkých aby si na ňu dávali pozor.