icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

jarmillka
6. máj 2013

@clea333 nič ti neposlala..nevie to doložit podacím lístkom..ani jednej...a peniaze tak isto..dala ti vypis z banky ale nebolo tam napísane že bola platba zrealizovana že? Idem sa opytat dievčat ktorým peniaze vrátila, z akého účtu...uverejníme aj to aj meno...keby ju náhodou stopli a ona sa zaregistrovala pod inym nickom... Ked vám nevráti peniaze a ani admin to nevyrieši, tak sa dajte dokopy a podajte na nu trestné oznámenie..sú to dost velké sumy takže ked sa spojíte, malo by to íst...

clea333
6. máj 2013

@jarmillka mne to posielala z Tatra banky, je tam napisane, ze operacia bola zrealizovana, aj cislo potvrdenky, ale mne naozaj nic neprislo, potom pisala, ze sa jej platba vratila a znova peniaze posiela, ale zase nic neprislo

jarmillka
6. máj 2013

@clea333 a v tatra banke to nejde tak že peniažky pošleš a možeš si to stopnút? Alebo potom nemože byt že tam nema peniaze na účte a neskor jej to zamietnú? Nemaš aj ty tatra banku? Mne to posielala zo Slsp...

clea333
6. máj 2013

@jarmillka nie, ja mam praveze inu banku a neviem ako je to v Tatre, ale to druhe potvrdenie mi aj tak neposlala, iba napisala, ze ona nie je zlodej, ze bundu poslala.....vraj ta prva platba sa jej vratila pre chybu na strane prijemcu, tak som jej verila, lebo aj mne sa uz raz stalo, ze sa mi vratila platba a ja som si to nevsimla, ale ked neprisli peniaze ani na druhy pokus, uz mi bolo jasne, ze pravda je niekde inde, potom sa u nej zacali kopit negativne hodnotenia

jarmillka
6. máj 2013

@clea333 tak s tou tatrabankou niečo bude..lebo aj jednej maminke poslala z TB vypis a neposlala jej peniaze...potom jej dodatočne poslala ale tiež zo SLSP nie z TB...Neviem prečo to robí ale viem že všetko sa raz vráti..a 100 x horšie...

sisaha
6. máj 2013

@jarmillka skor si myslim, ze ma v elektronickej forme nejake potvrdenie, ktore si dokaze v pc upravovat podla toho, aku sumu a cislo uctu chce zmenit a realne tam vobec ucet nema, kedze peniaze posiela zo slsp.

jarmillka
6. máj 2013

@sisaha no vidíš...to by ma nenapadlo... booože 🙄

sisaha
6. máj 2013

@jarmillka ak to potvrdenie niekto vie sem vlozit, bolo by fajn to vidiet.

jarmillka
6. máj 2013

@sisaha tak to bude musiet
@clea333 lebo ja som žiadny vypis nedostala...

clea333
6. máj 2013

@jarmillka lenze ja tu nechcem davat svoje cislo uctu, ktore je tam uvedene 😉

clea333
6. máj 2013

@sisaha to co pises moze byt ozaj pravda, bohuzial 😉 preco jej teda nezavru obchodik

sisaha
6. máj 2013

@clea333 skus ho zatriet a jej takisto

jarmillka
6. máj 2013

@clea333 jasnééé...možno keby to bolo potrebne tak potom adminovi...

clea333
6. máj 2013

Zaujimave je, ze moju situaciu som nevedela cez IP doteraz vyriesit a ked som to tu zverejnila, tak mi zrazu "niekto" vlozil na ucet priamym vkladom pozadovanu sumu penazi 🙂 dnes poobede ...predavajuca mi pisala, ze ona vsetko dokaze adminovi, ze neklamala atd, no neviem co na to odpisat naozaj,to aj tebe pisala taketo veci
@jarmillka ? akoze my si to tu cele vymyslame ci ako?

matik1
6. máj 2013

@clea333 už sme sa niekoľkokrát presvedčili, že keď sa tu maminky zveria so svojím problémom a zverejní sa nick, príp. meno, dotyčné prídu k rozumu. Zrejme je to aj tento prípad. Ja som len veľmi šokovaná z toho, že sa jedná o @peterva, ktorá sa veľmi pohoršovala, keď sme tu diskutovali na tému Andyka....A podľa hodnotení robí to isté ako ona. Ja osobne som veľmi sklamaná 😠

clea333
6. máj 2013

@matik1 mne sa ona na zaciatku zdala ako velmi fajn mamina, naozaj som jej verila a nepochybovala o nej, doslova som jej "zozrala" ze ten prevod penazi jej nepresiel, ale az minuly tyzden mi doslo, ze ma klame, ked mi ani na druhy pokus peniaze neprisli ☹ preto som velmi sklamana z nej

jarmillka
6. máj 2013

@clea333 waaau supeeer 😀 no som zvedava ako to dokaže...ked toto budete čítat pani @peterva tak ja ešte stále čakam na podacie lístky z oboch údajnych odoslaní + ten vypis z banky ked ste tie peniaze akože poslala prvykrát 😀 a kedže to chcete adminovi dokazat tak šup sem rychlo s tym 😀 😀
Nie..mne nepísala potom už nič..napísala som jej len ja správu že nech sa spamata...

clea333
6. máj 2013

no mna by zaujimali podacie listky z oboch zasielok + vypis z jej uctu, kde akoze odisli peniaze na moj ucet, jasne ze to nema, lebo preco by mi ich tam dnes vkladala na ucet 😠
@jarmillka vies keby mi bola aspon napisala, ze mi peniaze vrati ked dostane vyplatu, ci matersku...lenze takto klamat ☹

jarmillka
6. máj 2013

@clea333 ved to...všetky sme jej naleteli..chápali že chodí so synčekom po nemocniciach..lutovali ju.. (o manželovi a jeho nehode mne nepísala) ... a ona takto 🙄 Ja len chcem vediet čo z toho ma...že si denno denne musí vymyšlat nejaké vyhovorky a klamstva a nakoniec peniaze vráti... 😕

clea333
6. máj 2013

@jarmillka mne je luto, ze som to musela dat sem verejne, aby sa veci pohli, lebo som myslela, ze sa normalne dohodneme

jarmillka
6. máj 2013

@clea333 mne to lúto nie je..surovo nám hrala na city a každú jednu oklamala... Ja som rada že je aj takáto tema a maminky si dajú na nu pozor... Sama si to sposobila..ved sme s nou mali vyše mesiaca trpezlivost a pekne sme jej všetko verili 😠

kikul
Odpoveď bola odstránená
sisaha
Odpoveď bola odstránená
ifkael
7. máj 2013

@nanuska13 no ako ste to poriesili?

clea333
7. máj 2013

@jarmillka mas pravdu,mne naozaj zahrala na city,vsetko som jej uverila,k nasim negativnym hodnoteniam pise ako nam dala peniaze spat,ale keby som sa tu verejne neozvala,nemam nic a to som jej platila 1.aprila za tovar

jarmillka
7. máj 2013

@clea333 heeej..pod všetkymi je ja neklamem,ja neokradam 😀 inak videla si? už nema ani jeden inzerat..bola bloknutá či si to sama vymazala? to sa asi neda zistit že?

jarmillka
7. máj 2013

@kikul fuuuha..tak to je sila..že 20 eur... podla mna tiež ked ti nereaguje tam, tak to skús s nou poriešit tu..možno jej tu bude záležat na tom aby nemala zlé hodnotenie..ked sa inak nedá, treba skúsit...

kikul
7. máj 2013

@sisaha @jarmillka oznacila som ju v ciernej listine, ani tam nereagovala ... hodnotko jej bohuzial dat nemozem, tak to ma pravdepodobne hlboko v pazi ako sa hovori 😉 ... tak som na nu aspon takouto formou chcela upozornit ... ale dakujem dievcata 🙂

bluerose
7. máj 2013

Baby, neviete ako to dopadlo s tym kocikom kvoli ktoremu bola tema uzamknuta???

garonka
7. máj 2013

@bluerose ak sa mi dobre marí nijak, predavajuca nevratila poškodenej peniaze a je to asi uzavreté.