Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi
Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.
@jarmillka nie, ja mam praveze inu banku a neviem ako je to v Tatre, ale to druhe potvrdenie mi aj tak neposlala, iba napisala, ze ona nie je zlodej, ze bundu poslala.....vraj ta prva platba sa jej vratila pre chybu na strane prijemcu, tak som jej verila, lebo aj mne sa uz raz stalo, ze sa mi vratila platba a ja som si to nevsimla, ale ked neprisli peniaze ani na druhy pokus, uz mi bolo jasne, ze pravda je niekde inde, potom sa u nej zacali kopit negativne hodnotenia
Zaujimave je, ze moju situaciu som nevedela cez IP doteraz vyriesit a ked som to tu zverejnila, tak mi zrazu "niekto" vlozil na ucet priamym vkladom pozadovanu sumu penazi 🙂 dnes poobede ...predavajuca mi pisala, ze ona vsetko dokaze adminovi, ze neklamala atd, no neviem co na to odpisat naozaj,to aj tebe pisala taketo veci
@jarmillka ? akoze my si to tu cele vymyslame ci ako?
@clea333 už sme sa niekoľkokrát presvedčili, že keď sa tu maminky zveria so svojím problémom a zverejní sa nick, príp. meno, dotyčné prídu k rozumu. Zrejme je to aj tento prípad. Ja som len veľmi šokovaná z toho, že sa jedná o @peterva, ktorá sa veľmi pohoršovala, keď sme tu diskutovali na tému Andyka....A podľa hodnotení robí to isté ako ona. Ja osobne som veľmi sklamaná 😠
@matik1 mne sa ona na zaciatku zdala ako velmi fajn mamina, naozaj som jej verila a nepochybovala o nej, doslova som jej "zozrala" ze ten prevod penazi jej nepresiel, ale az minuly tyzden mi doslo, ze ma klame, ked mi ani na druhy pokus peniaze neprisli ☹ preto som velmi sklamana z nej
@clea333 waaau supeeer 😀 no som zvedava ako to dokaže...ked toto budete čítat pani @peterva tak ja ešte stále čakam na podacie lístky z oboch údajnych odoslaní + ten vypis z banky ked ste tie peniaze akože poslala prvykrát 😀 a kedže to chcete adminovi dokazat tak šup sem rychlo s tym 😀 😀
Nie..mne nepísala potom už nič..napísala som jej len ja správu že nech sa spamata...
no mna by zaujimali podacie listky z oboch zasielok + vypis z jej uctu, kde akoze odisli peniaze na moj ucet, jasne ze to nema, lebo preco by mi ich tam dnes vkladala na ucet 😠
@jarmillka vies keby mi bola aspon napisala, ze mi peniaze vrati ked dostane vyplatu, ci matersku...lenze takto klamat ☹
@clea333 ved to...všetky sme jej naleteli..chápali že chodí so synčekom po nemocniciach..lutovali ju.. (o manželovi a jeho nehode mne nepísala) ... a ona takto 🙄 Ja len chcem vediet čo z toho ma...že si denno denne musí vymyšlat nejaké vyhovorky a klamstva a nakoniec peniaze vráti... 😕
Baby, neviete ako to dopadlo s tym kocikom kvoli ktoremu bola tema uzamknuta???

@clea333 nič ti neposlala..nevie to doložit podacím lístkom..ani jednej...a peniaze tak isto..dala ti vypis z banky ale nebolo tam napísane že bola platba zrealizovana že? Idem sa opytat dievčat ktorým peniaze vrátila, z akého účtu...uverejníme aj to aj meno...keby ju náhodou stopli a ona sa zaregistrovala pod inym nickom... Ked vám nevráti peniaze a ani admin to nevyrieši, tak sa dajte dokopy a podajte na nu trestné oznámenie..sú to dost velké sumy takže ked sa spojíte, malo by to íst...