icon

Skúsenosti s predávajúcimi na modrom koníkovi

pluska
28. júl 2010

Ahojte, rada by som sa dozvedela váš názor na takúto situáciu: kúpila som si tu sedačku (v nádeji, že jednám so serióznou predávajucou, veď tú sú iba také), ktorá mi bohužiaľ nesedí do nášho starého fára (krátky pás). Tak smutná, ale v nádeji, volám pani ivetke do trnavy (budem serióznejšia a nenapíšem priezvisko), že sa dohodneme na vrátení tovaru a peňazí. Ale figu borovú, mám proste smolu!!!! Tak mám na predaj autosedačku a bohatú skúsenosť, že nie sú všetci poctiví a neriadia sa tým , že nerob druhému to, čo nechceš, aby oni urobili tebe. Ja som pristúpila na vrátení peňazí jednej mamičke, ktorej tovar, ktorý kúpila, bol malý.

valika_val
10. máj 2013

@lilienka27 tomu sa hovori smola.
smola, ze si nasla nove a lacnejsie a smola, ze si natrafila na predavajucu, ktora chce hlavne zarobit a moralna stranka ju nezaujima. ale nemyslim si, ze je to na negativne hodnotenie, prepac 😖 😔

jasmine247
10. máj 2013

@martinka17 Podla mňa sú tie čižmy dobré,ten škrabanec nieje moc vidno...

ewwe
10. máj 2013

@martinka17 ta spicka nevadi, ale to miestocko osupnute, to hej, ja som mala podobne cizmy, tiez sa zacali olupovat, postupne sa ti to olupne vsade a dost vela, takze cizmy mozes potom vyhodit, ak bolo v inzerate bez POSKODENI, tak to nieje potom pravda, lebo toto poskodenie je!

ewwe
10. máj 2013

@lilienka27 s tou cenou uz nenarobis nic, ale ak nezodpovedaju stavu aky predavajuca popisala, tak mas narok na vratenie penazi

lilienka27
10. máj 2013

@ewwe uz ma to nebavi...

wnelia
12. máj 2013

Neodporúčam (a nielen ja a nielen moja skúsenosť) fanny8488@azet.sk . Najskôr začne s dobierkou, potom si aj č.ú. vypýta, ale čakáte márne....opýtajte sa aj @lara13 má s ňou skúsenosť

bembulka
12. máj 2013

Ahojte potrebujem pomoc neviem uz ako dalej,nakupujem tu uz dlho a vela veci ale toto sa mi este nestalo-kupila som tuniku,poslala korunky 2.5.2013 mam aj vsetky podklady k odoslaniu aj v telefone ze mi korunky odisli z uctu a predavajuca stale tvrdi ze jej nic neprislo????????????? Prosim o radu? Dakujem 😒

ewwe
12. máj 2013

@bembulka ake hodnotenia ma predavajuca? skontrolovvala si si cislo uctu, nepomylila si sa pri posielani? alebo sa chod informovat do svojej banky, ak je vsetko spravne, tak predavajuca asi klame

bembulka
12. máj 2013

@ewwe ma dobre hodnotenia neviem kde to zlyhalo, ja ma potvrdenie o platbe aj som ho kontrolovala a udaje sedia aj telefon mi vzdy pipne

dosa
12. máj 2013

@bembulka už sa tu raz riešil prípad, keď pani mala ústrižok z pošty, že poslala peniaze a predsa dotyčnej na účet nedorazili, nakoniec vysvitlo, že pošta pochybila... možno sa naozaj niečo stalo pri prevode. radšej by som zašla do banky a popýtala sa tam...

ewwe
12. máj 2013

@bembulka tak sa chod popytat osobne do banky

cristi
12. máj 2013

@bembulka ahoj a skontrolovala si to predavajuca priamo na svojom ucte,ci jej dosli peniaze? lebo mne sa nieco podobne stalo,ze poslala som peniaze ,prevod sa uskutocnil medzi rovnakymi bankami,a predavajuca mi neustale tvrdila,ze peniaze nenabehli...a nakoniec vysvitlo,ze ona,resp.jej mm,lebo na jeho ucet boli odosielane peniazky, si to neskontroval na ucte,ale cakal na pipnutie sms...zial banka TB po novom poskytuje tuto sluzbu ,az po prevode nad 10eur. a ja som previedla pod tuto sumu...

bembulka
12. máj 2013

vraj si skontrolovala,fakt uz neviem co spravit,ja som urobila vsetko aj som ochotna jej poslat potvrdenku ale ze ona nema dovod mi neverit ze jej nemusim nic posielat atd.......

cristi
12. máj 2013

@bembulka tak na tvojom mieste skocim do banky a informuj sa,ci boli z tvojho uctu prevedene peniaze na jej ucet...tak ako ti tu radia ostatne zienky 🙂 inak ,ak ti nema dovod neverit,tak by ti uz balik mohla davno poslat... 😝

bembulka
12. máj 2013

mas pravdu aj to zajtra spravim som strasne zvedava,dakujem za rady 🙂 paaaaaaaaaa

sisaha
12. máj 2013

@bembulka ak ti tvrdi, ze ti nema dovod neverit a nemusis jej nic posielat, tak ta zavadza.. Mna by teda zaujimalo co je s peniazmi keby mi stale nenabehli a kupujuca tvrdi, ze poslala.. Mozes jej poslat platbu a na oplatku nech ti ona z IB vytiahne vsetky dosle platby +2 dni od datumu tvojho posielania. Cisla uctov moze vymazat

lenulienka2011
12. máj 2013

@sante81 mam podobnu skusenost..lem mne hodi listok do schranky po 4dnoch-akoze prisiel 😠 ked nema cestu okolo! 😖

22nikuska
12. máj 2013

blanitita ................POZOR na nu...zatial sme 2 co nas oklamala ...chcela vymenny obchod a potom ako som jej poslala tovar..ona samozrejme neposlala.....neodpoveda..zrusila si inzeraty.este mi podakovla za znackove botasky co som jej poslala ze su im dobre a ze ona balik poslala...tak som cakala a nic..potom som sa snazila s nou skontaktovat niekolko krat aj IP aj cez inzerat.....a NIC

ivetka1981
13. máj 2013

od @janasa82 som si rezervovala polokošeľu,kt.som v dohodnutom termíne riadne zaplatila...po týždni mi pani odpísala na moju otázku,či už košeľu poslala,že nastalo nedorozumenie a polokošeľu poslala už niekomu inému...no poviem Vám..poriadne ma to vytočilo ☹ Je pravda,že si pani vypýtala č.ú.,aby mi peniaze vrátila naspäť,ale dodnes nič..tak uvidíme...toto sa nerobí milé predávajúce!!! 🙄 !A ako bonus-pani má svoj inzerát stále aktuálny.. 😕 😕 😨

daturka1
13. máj 2013

Ja mam zatial len dobre skusenosti a musim spomenut corvetku len v dobrom,vratila mi duplicitnu platbu.Prajem vam,aby ste mali skusenosti len s poctivymi predajcami.

ewana73
13. máj 2013

@cristi staci ak si nanovo zadas v systeme IB aby ti chodili sms spravy pri kazdom prevode..

lenulienka2011
13. máj 2013

@ivetka1981 ale ako som tak citala...nie si prva ktora ma snou zlu skusenost ☹

ivetka1981
13. máj 2013

@lenulienka2011 mne prišla seriozna v komunikácii...bohužiaľ som sa zmýlila ☹

janasa82
13. máj 2013

@ivetka1981 ...peniaze som vam vratila a za nedorozumenie som sa vam ospravedlnila..nie som denno-denne na nete a chodievam pracovne do zahranicia.mam inzeraty aj na inych strankach, takze ,,chybicka sa vloudila,,.Dakujem za pochopenie.janasa82.

ivetka1981
13. máj 2013

@janasa82 čo na to dodať...som sklamaná,ale tak čo..ked nejde o život,nejde o nič 🙂

22nikuska
13. máj 2013

@blanitita .........................POZOR na nu...zatial sme 2 co nas oklamala ...chcela vymenny obchod a potom ako som jej poslala tovar..ona samozrejme neposlala.....neodpoveda..zrusila si inzeraty.este mi podakovla za znackove botasky co som jej poslala ze su im dobre a ze ona balik poslala...tak som cakala a nic..potom som sa snazila s nou skontaktovat niekolko krat aj IP aj cez inzerat.....a NIC

cristi
13. máj 2013

@ewana73 Dakujem ,pomohla si mi moc 🙂

birika
13. máj 2013

kúpila som si gate tu na MK, boli mi veľké, tak som inzerát so súhlasom predajcu slopírovala a priložila som ešte miery. Pani si gate kúpila,ale vraj na štítku je iná veľkosť ako uvádzam a že ona miery nečítala-chce ich vrátiť. Už som jej poslala peniaze naspäť...myslíte, že som urobila dobre?

heni79
13. máj 2013

@birika
Nie. Ak si mala miery uvedené, nemala si dôvod na vrátenie peňazí. To, že si niekto niečo neprečíta, predsa nemôže byť vnímané ako tvoja zodpovednosť.

birika
13. máj 2013

@heni79 dakujem...tiež mám ten názor,ale ked čítam ako sa tu potom riešia problémy - volila som menšie zlo 🙂