Skúsenosti s rasou psa zlatý retriever
Ahojte, veľmi túžim po psíkovi tejto rasy. Žijeme v dome, mám dvoch synov a potrebujem čítať vaše skúsenosti s touto rasou. Prosím píšte aký je keď je šteniatko, či vydrží byť sám kým sme v práci, v škole. Niekde som čítala, že musí byť stále s rodinou. Čiže vo vnútri .. aké máte skúsenosti???
Ďakujem
@medulienka81 happy end ❤
@medulienka81 odkiaľ prosim mate tak krasne zlateho? Ja som zacala pozerat chovne stanice po slovensku a vsetko smotanove... takze si znova dovezieme z anglicka....v piatok nám ten náš uhynul kvoli kliestom, mal 11 rokov a bol to ten najkrajsi a najlepsie psik. :(
@katkabl ten bol krásny, no náš je bez PP. A mamu mal takú žltú a otca do smotanovej farby. Mužovi sa páčia viac ti smotanovi, ale mne je to jedno. Aj keby bol zelený ho moc ľúbime 😁
@katkabl a prečo kvôli kliešťom?
@andrea_82 asi je to moderné tí bledý. Mne sa páčia aj takí aj takí. Mama bola takáto žltá
@medulienka81 nedali sme mu tabletku a dostal infekciu od kliešťa /klieštov/ a tym ze mal vek tak mu aj napriek rychlej liečbe zlyhala pečeň.
@karolinakr myslela som vyslovene takéhoto bieleho
@katkabl chúďatko
@andrea_82 je krásny
U rodičov už máme druhého. Najlepší pes naozaj, priateľský, k deťom skvelý partak. Prvého sme mali 12 rokov, ale mal epilepsiu. Keď zomrel tak naši povedali ze už žiadneho psa nechcú. Vydržalo im to 3 dni a mama za mnou prišla aby som našla na nete nejaké šteniatko, lebo sa zblazni aký je ten dvor prázdny. Ze ten pes bol jediný co sa tešil keď prišla z roboty 😂 tak sme si znova išli pre nové zlaté klbko. Je pravda, že prvé dva roky boli obaja ako tajfún, zničili všetko čo im stalo v ceste, ale potom ich puberta prešla a bol kľud. A čo sa stráženia týka tak steká ako besny keď je niekto pri plote alebo za bránou, takže ľudí vydesi, ale akonáhle človek vojde do dvora tak ľahne na chrbát a už čaká kto ho bude škrabkat 😂
aj my mame retrievera a doslova zlateho, na slnku sa tak krasne ligoce 🙂
@nana8989 krása ❤️
@medulienka81 ten biely nebol nas. My mame sucku, aj ked bez PP. Toto je ona:
@andrea_82 nádherný sú aj bez PP 😍
@medulienka81 náš ani moc nesteka, je kľudný, deti miluje.. Z tváre ide čistá láska ❤️
@medulienka81 naša šteká len na mačky a ježkov. Ale zato má energie za dvoch. Má už 6 rokov, ale skáče ako šteniatko. 🙂
@katkabl to je mi ľúto určite ho kvôli tým kliešťom dajte očkovať myslím nového
@bobricek1979 naše plány z novým troška stroskotali na preprave psíka z anglicka. Ale ozvala sa mi pani, ktorá mala psa od nášho psíka a darovala nám ho, lebo sa rozvadzala a nemala ho kde dať. Takže mám aspoň čosi so svojho 🙂 a tomu sme už hneď dali tabletku proti kliešťom.

@katkabl to je super, my ho už máme už má pol roka a je strašne dobrý, prítulný, strašne nás ľúbi a aj my jeho