icon

Skúsenosti s rasou psa zlatý retriever

medulienka81
23. nov 2019

Ahojte, veľmi túžim po psíkovi tejto rasy. Žijeme v dome, mám dvoch synov a potrebujem čítať vaše skúsenosti s touto rasou. Prosím píšte aký je keď je šteniatko, či vydrží byť sám kým sme v práci, v škole. Niekde som čítala, že musí byť stále s rodinou. Čiže vo vnútri .. aké máte skúsenosti???
Ďakujem

Strana
z2
medulienka81
autor
9. máj 2020

@katkabl to je super, my ho už máme už má pol roka a je strašne dobrý, prítulný, strašne nás ľúbi a aj my jeho

karolinakr
10. máj 2020

@medulienka81 happy end ❤

katkabl
11. máj 2020

@medulienka81 odkiaľ prosim mate tak krasne zlateho? Ja som zacala pozerat chovne stanice po slovensku a vsetko smotanove... takze si znova dovezieme z anglicka....v piatok nám ten náš uhynul kvoli kliestom, mal 11 rokov a bol to ten najkrajsi a najlepsie psik. :(

andrea_82
12. máj 2020

@katkabl presne, aj ja som sa pozerala, že na SK je moderné chovať takých až bielych retrieverov. A mne sa páčia tmavší. Biely sa mi zdá skôr viac ako slovenský čuvač.

medulienka81
autor
12. máj 2020

@katkabl ten bol krásny, no náš je bez PP. A mamu mal takú žltú a otca do smotanovej farby. Mužovi sa páčia viac ti smotanovi, ale mne je to jedno. Aj keby bol zelený ho moc ľúbime 😁

medulienka81
autor
12. máj 2020

@katkabl a prečo kvôli kliešťom?

medulienka81
autor
12. máj 2020

@andrea_82 asi je to moderné tí bledý. Mne sa páčia aj takí aj takí. Mama bola takáto žltá

karolinakr
12. máj 2020

Asi o tomto hovoríte

katkabl
12. máj 2020

@medulienka81 nedali sme mu tabletku a dostal infekciu od kliešťa /klieštov/ a tym ze mal vek tak mu aj napriek rychlej liečbe zlyhala pečeň.

andrea_82
12. máj 2020

@karolinakr myslela som vyslovene takéhoto bieleho

saskia_98
12. máj 2020

@andrea_82 tento ma od retrivera daleko predaleko .. Fakt vyzera jak čuvač.. 😏

andrea_82
12. máj 2020

@saskia_98 a pritom je to pes s PP uchovnený v chovateľskej stanici. 😀

saskia_98
12. máj 2020

@andrea_82 to si kupim radsej dajakeho krizenca z utulku jak mam dat tolko za neho..
Ja mam bernskeho salasnickeho s papierami a teda vyzera aj jak bernsky 😄
A inac ma dajake kratke predne laby .. Toto "slachtenie do biela" mu teda vobec nepomaha..

katkabl
12. máj 2020

@saskia_98 ved toto... zlaty retriever ma byt zlaty, stihly...podla mna... v anglicku je taky skoro kazdy jeden. Preto budeme brat znova s PP z anglicka.

medulienka81
autor
12. máj 2020

@katkabl chúďatko

medulienka81
autor
12. máj 2020

@andrea_82 je krásny

nana8989
12. máj 2020

U rodičov už máme druhého. Najlepší pes naozaj, priateľský, k deťom skvelý partak. Prvého sme mali 12 rokov, ale mal epilepsiu. Keď zomrel tak naši povedali ze už žiadneho psa nechcú. Vydržalo im to 3 dni a mama za mnou prišla aby som našla na nete nejaké šteniatko, lebo sa zblazni aký je ten dvor prázdny. Ze ten pes bol jediný co sa tešil keď prišla z roboty 😂 tak sme si znova išli pre nové zlaté klbko. Je pravda, že prvé dva roky boli obaja ako tajfún, zničili všetko čo im stalo v ceste, ale potom ich puberta prešla a bol kľud. A čo sa stráženia týka tak steká ako besny keď je niekto pri plote alebo za bránou, takže ľudí vydesi, ale akonáhle človek vojde do dvora tak ľahne na chrbát a už čaká kto ho bude škrabkat 😂

airaw
12. máj 2020

aj my mame retrievera a doslova zlateho, na slnku sa tak krasne ligoce 🙂

nana8989
12. máj 2020

Náš prvý bol takyto a druhy je taky zlato-ryšavý, úplne sa trblieta na slnku 😊

medulienka81
autor
12. máj 2020

@nana8989 krása ❤️

andrea_82
12. máj 2020

@medulienka81 ten biely nebol nas. My mame sucku, aj ked bez PP. Toto je ona:

medulienka81
autor
12. máj 2020

@andrea_82 nádherný sú aj bez PP 😍

medulienka81
autor
12. máj 2020

@medulienka81 náš ani moc nesteka, je kľudný, deti miluje.. Z tváre ide čistá láska ❤️

andrea_82
12. máj 2020

@medulienka81 naša šteká len na mačky a ježkov. Ale zato má energie za dvoch. Má už 6 rokov, ale skáče ako šteniatko. 🙂

ritter
11. máj 2021

Podľa mňa tento pes je ku deťom ako stvorený.mali sme 14r. minulý rok nám zomrel, teraz máme 1,5r. nového psíka. Prvý bol zlatý , teraz máme smotanového. celej rodine sa nám páčil viac ten zlatý.

bobricek1979
Autor odpoveď zmazal
bobricek1979
12. máj 2021

@katkabl to je mi ľúto určite ho kvôli tým kliešťom dajte očkovať myslím nového

miriam11
Autor odpoveď zmazal
katkabl
12. máj 2021

@bobricek1979 naše plány z novým troška stroskotali na preprave psíka z anglicka. Ale ozvala sa mi pani, ktorá mala psa od nášho psíka a darovala nám ho, lebo sa rozvadzala a nemala ho kde dať. Takže mám aspoň čosi so svojho 🙂 a tomu sme už hneď dali tabletku proti kliešťom.

Strana
z2