Skúsenosti so stránkou makeup.sk
Máte prosím skúsenosť s touto stránkou https://makeup.sk/?gclid=CjwKCAjwzJjrBRBvEiwA86... ? Ďakujem
Áno to co som chcela všetko poslali super aj ceny aj poštovné ako uvádzajú už len od nich beriem už žiadne notino a Pink panda😁
@haidi no teraz väčšina e-shopou preferuje online platbu kartou kvôli vírusu.
@barbivandagaborko zajtra skúsim platbu kartou len manžel si včera omylom zablokoval platbu kartou tak musí ísť do banky no uvidíme zajtra zatiaľ ďakujem zajtra teda vyskusam😉
@barbivandagaborko už som objednala išlo mi to aj nakoniec platba hotovosti ďakujem už mi aj písali, že tovar je na ceste super určite objednám aj nabudúce 😉
@velvet9 nie všetko O. k objednávala som si laky hi hybrid vôbec žiadny rozdiel nevidím medzi tými ktoré som kúpila tu na Slovensku a tými od nich... A dokonca sú lacnejšie tak keď budem potrebovať isto znovu objednám... Parfém som nekupoval tak neviem posúdiť... Ale pozerala som majú veľkú škálu veci od vlasovej kozmetiky až po kozmetiku pre deti možno pokúšam toho viac😊
Balenciaga B. Ja ho uz pouzivam asi 5-6 rokov a teraz ho neni 🤷🏻♀️neviem ci sa prestal vyrabat alebo pride nejaka novsia verzia kludne mi napiste ak ho objavite. Ja som uz sice objednala z tejto stranky tak som zvedavaci to bude origos kedze ho dlho pouzivam to zistim hned ;)
kupovali ste si z tade niektorá produkty na vlasy znacky fanola ? 😅 lebo celkom ma zaskocilo že šampony a kondicionery ktore si kupujem za 10-15€ tam stoja 4-6€ a to mi pride fakt lacné tak či to naozaj nebude nejaky fake, ktorý ani nebude tak učinkovat na tie vlasy jak original
Su to originály, objednávam odtial uz veľmi dlho.
Bože, neviem prečo by mali potrebu niečo pančovať, špirálu, alebo šampón? Fakt smiešne....Objednávam odtiaľ pravidelne, som nadmieru spokojná, s dodaním, so širokým sortimentom....A čo sa týka kvality poľských výrobkov, nedám na ne dopustiť, oveľa lepšie ako kozmetika zo západu, predražená a neúčinná ale bohužiaľ väčšina je presvedčená, že čo je drahé, je aj dobré. A ešte aj ruská kozmetika je výborná.
Neodporucam!!! Mna v lete tak nasrdili,ze 1x a poslednykrat som od nich objednala.boli to tiene pre naj kamosku ako darcek k narodeninam a prisli uplne s doskrabanym vrchnym obalom.neboli v krabicke cize keby budis dam dolu ale plast dolu nedas...nafotila som to a riesila s nimi a ich odpoved,ze to nema vplyv na tiene, tie boli ok nastastie tak hold smola co chcem...take tiene by samozrejme nepredali iba ak vzlave...napisala som i z duse co si myslim a pisala som neg.hodnotenie..jasne,ze take tiene akokeby ich macka poskrabala som darovat nemohla...musela som kupit v notino nove
Objednávam pravidelne a som max spokojná... Aj lacnejšie varianty drahých parfemov... Cuté 100 ml za 5e a každý sa ma už rok pýta ci mam chloé od chloé 😊👌
Chcela by som si odtiaľ objednať parfem ale bojím sa že by to mohol byť fake. Vola sa Dolce & Gabbana Light Blue. Máte niekto skúsenosti s objednávanim parfemov na tejto stránke? Ďakujem za odpoveď.
Dobrý deň, ja som si objednala makeup, puder, rôzne masky, scrub, séra a som nadmieru spokojná. Všetko prišlo ako malo.
Dobrý deň, veľakrát som objednávala cez túto stránku či už makeup, štetce, masky na tvár.. Som snimi veľmi spokojná, ceny majú nízke.. Baliky krásne balia, a nič mi doteraz neprišlo poškodené, určite odporúčam🙂
Áno je fajn aj na vianoce som chlapom kúpila a boli spokojní a ja stále on nich nakupujem aj sprchové gély aj šampóny a kozmetiku a som veľmi spokojná
https://makeup.sk/product/568941/?gclid=CjwKCAj... prosím nemáte skúsenosť s týmto produktom?
Predávajú bez faktúry, alebo si na nej menia mena, zlá komunikácia s nimi, zaujíma ich len predaj

@haidi teraz nikto neberie hotovosť, kvoli corone