Sledujete Superstar? Podeľte sa o svoje názory!
caute, sledujete superstar?
🙂
caute. nekukate magazin? sprosti maju stastie, auto vyhral daky rom, my nic 😠
akurat sa s priatelom smejeme 😀 ale ved nech si auto uziju, ja im ho nezavidim 😉
Ja im to doprajem....urcite nemaju vlastne auto. Taky clovek, co posle vela sms, ma aj prachy na auto...takze sa tesim, ze to vyhral prave tento Rom. 🙂
ja neviem, ale je dost mozne, ze ho prepije a bude 😒 okrem toho na dane asi mat nebude 😖
baby, videli ste, kto vyhral to auto za 1,5 milióna? náš spoluobčam, keď som to videla, tak som skoro odpadla.
a ešte, mala vyhrať Dominika, tá bola lepšia.
Baby, ten cigoš s autom bol z dediny, kde som donedávna bývala a učila na ZŠ... 😖
Ale on neberie auto, daň z neho zaplatiť musí, ale dohodli sa tak, že si ho nechá Markíza (neviem, čo s ním urobí), vyplatia mu ten zvyšok bez dane... kokso, dobré sviatky, že? Jasne, že mladý nemá vodičák a starý neviem... sú to cigoši, čo celý život nepracujú, dom pozliepaný, bordel a smrad... no horor!
drnda - vidim, ze mas infosky z prvej ruky 😀 no ved som aj ja krutila hlavou nad nim... 😀
No keby to boli slušní, nepoviem... ale keďže ich poznám... v tej dedine sú aj cigáni, ktorí by si to zaslúžili viacej,... 😒 slušní, ktorí pracujú, staraju sa vzorne odeti, decká sa im v škole snažia...
No Luciferik - ved ked mi to mama volala, skoro som odpadla... 😝 A potom, ked som videla, o koho ide... 😖
halo,otvaram temu
sesterka sa nahlasila na kasting,ma isť teraz v utorok do Ke a ja mam byť jej doprovod 😀 chcem sa opýtať či neviete,či to bude na tom kastingu ta slavna porota,či nie? alebo asi ako dlho mam ratať zdržanie,ked zahajenie je o 9.00 ?ked mi vie niekto odpovedaťmtak mi písnite,kludne aj IP
No čo vidím tak tá porota tam bude isto. 😉 No a ked vidím ten dav ludí tak myslím,že dlho tam budete. 😀 No prajem jej vela štastia. 😉
Joj ja sa už teším na ten kásting.Tie sú natom najkrajšie.Potom ma to už dalej nebaví. 😀
no dnes mi teta ´vravela,že znamej dcera tam bola,vraj v prvy den ako ti pride pozvanka z markizi je sice kasting,ale žiadna dara a spol.su tam len nejaky ludia,ktori ťa bud pustia alebo nepustia dalej. ak prejdeš,na druhy den je kasting s POROTOU,ale na ten možes isť aj ked ta vyrazili den predtým a cítiš sa ukrivdena,preto sa pýtam
To je tu aj takáto téma? Ani som nevedela 🙂
Zas sa tá vekvá kategória o čosi zhoršila. Môže sa tam prihlásiť aj ten, ktorý bude mať najneskôr v deň finále 15 rokov. A ak to nevadí, vrátim sa nachvíľku do minulosti.
Čítala som, ako ste boli šťastné, že vzpadol M. Konrád. Ja som ho síce nemusela, ale myslím si, že tá pieseň Poraď si sám s apre neho nehodila. Tá bola skôr pre Roba. Ale šťastná som rozhdne nebola, pretože mi Katka z toho ochorela, že vypadol jej idol. ☹ 😖
ahojte...
neviete kedy to zacina? normalne sa tesim, aj ked si vzdy poviem ze nebudem slevat tieto show... ale nejak vzdy neodolam..
😀
johnnie, pravdepodobne v prvú septembrovú nedeľu. Ale som rada, že to rozhodnutie bude bývať v pondelok. Všaj superstar kukjú aj deti!
Ozaj Denisočka a ty si bola na kástingu? Waw.
Len ma troochu zastrašuje predstava, že tam môžu ísť aj 14ročné deti. Stačí ak budú mať v deň finále 15 narodeniny.
Ale tie ukážky sú dosť strašidelné 😉
ja len dúfam, že mi Katka zase neochorie, keď vypadne jej idol 😉