Sledujete Superstar? Podeľte sa o svoje názory!
caute, sledujete superstar?
🙂
ja som napr. nemusela a ani nemohla Schindlerovu, ale ako spevacku som ju uznavala.. skoda, ze jej nema kto robit pesnicky
leva ja by som poslala oboch 😀 vcera som zabudla usta zavriet co Konrad povedal porote, zasran drzy namysleny.
A vlastne je mi ho luto, v 1 rozhovore jeho mama povedala ze takyto ostal ked sa im rozpadla rodina, ked otec odisiel s nejakou kurvou.
ja si nemyslím, že to myslel vážne - moj názor je, že to chcel odlahčit a bol si vedomý, že to odspieval fakt hrozne. On by mal rozhodne vypadnut. Ja najviac fandím Dominike a Ivke - tie su také podarené a spievajú dobre - aj ked včera som ich nepočula, videla som len záver. Ale Šimko v rokovom kole zaspieval fakt dobre, len výzorovo mi akosi nesedí...
Jasne ze by mal vypadnut,no pubertiacky to nepripustia,budu posiela sms ako splasene,len nech nevypadne ich zasran.
nera suhlasim s tebou do bodky... 😵 ked si predstavim, zeby sla superstar bez obrazu tak by sme mozno inak tych ludi sudili...
no konradovi by som nedala hlas aj keby mi peniaze núkali, hanba...
a ešte bol po tom strašnom spievaní bez textu hrdina..... 😠 😠
http://www.superstar.markiza.sk/index.php?optio... inak tu si mozte precitac o vcerajsom kole a nejake ohlasy ludi pod clankom. 😵
musim si to pozret na nete,ja som to cele nevidela ako spieval konrad 😠 musela to byt pekna sranda ked mu vypadol par krat text 😅
monatko tiez si myslim,,, inak mne sa nepaci ze su tam taki mladasi, mali dat vekovu hranicu aspon nad 18 rokov,lebo takto to je cele fraska...
citujem "Prekvapením v tom negatívnejšom zmysle bol Martin Konrád, ktorému porota nepovedala veľa lichotivých slov. Na jeho obhajobu ale treba povedať, že pesničke sa naozaj veľmi venoval, no jednoducho mu akosi „nesadla" a on sám si bol toho vedomý. Preto bol po generálke nie veľmi dobre naladený a neustále si skladbu púšťal dookola, aby sa mu ešte viac vryla do pamäte. Preto ho treba pochváliť a podporiť, horšie by bolo, ak by vôbec nemal snahu zdokonaliť sa, ktorú on rozhodne mal."
tak baby, ja fakt neviem, co sa nam nepaci! ved ten Konrad je taky snazivy a dobry chlapec, pracuje neustale na sebe a chce byt superstar! 😝
co za debila to pisalo? to musel byt tiez nejaky vymyty teenagersky mozog 😅
fuj, dufam, ze dnes vecer ZMIZNE!
a este to opakovanie slova prekvapenie.... 6x v takom textiku - no ubohost☹ takto nepisu ani deti na ZS
uz sa to blizi,
dufam,ze vypadne konrad,krak alebo ivana 😝
inac nechapem preco mala natalia menej hlasov nez ta otrasna ivana 😠 to kto jej posiela sms-ky? sak je strasna 😝
Pripajam sa bol hrozny a dufam ze pojde. A este ako sa tvaril zdrveno ked spieval taky pubertalny flegmoš.
Erika presne tak mali dat vyssiu vekovu hranicu fakt su tam deti akurat Krak to zachranuje 😀

Nemam rada Kraka,nech vypadne,no este viac by so chcela nech odleze ten zasran namalovany 😝 Uz som na neho alergicka ked ho len zahliadnem 😝