Slovakia Energy - skúsenosti
Zienky ake mate skusenosti so slovak.energy,ked chcem odstupit aj poradit kde potom.,Mam s nimi velmi zle skusenosti.
treba postupovat podla zmluvy, inak taketo spolocnosti veru nie su bohvie co
My s nimi máme dohodnutú schodzku na sobotu, urobili nám výnimku a vyšli nám tým v ústrety, inak by sme sa časovo nezišli s mužom doma a keď oni možu. Tak som zvedavá čo nám ponúknu, čo som zatiaľ kukala, tak by sme si mohli o niekoľko eur až desiatok polepšiť, ale samozrejme nechcem predbiehať. 🙂
Taktiež by som sa tu rada podelila o našu skúsenosť, išli sme zlatou strednou cestou, ktorá by nám dala dobrého dodávateľa s kvalitným servisom ale zároveň aby sme neplatili viac, než je treba. Dodávateľa už sme raz menili a tak už sme nejaké skúsenosti mali, ktoré sme teraz mohli viacej zúročiť. Z našej strany sme so slovakia energy spokojní.
@boruska80 My taktiež, pred pár dňami sme od nich dostali prvé vyúčtovanie a musím povadať, že som bola hodne milo prekvapená, že ich reči neboli len tak plácnuté do vetra.
@danidanika My sme to doma nikdy nebrali na ľahkú váhu, pretože máme dom a starostlivosť oň niečo stojí, tak sme hľadali priestor, kde by šlo ušetriť nejaké peniaze a dodávateľ je práve ten, ktorého ide striedať čo sezónu. Ale to nevravím, že to práve praktikujeme, ale sledujeme si výdaje, aby sme zbytočne nevydávali financie naviac, keď to tu u Slovakia energy nie je treba. 🙂
My tiež nie sme notorickí meniči. Ale je fakt že občas sa chce poohliadať či neni niekde niečo výhodnejšieho. Takže vás chápem. Potom keď je rodina, tak tá starosť je o to väčšia a každá koruna do kasy sa počíta. V tomto ohľade nám to práve u nich tiež vyhovuje, že neplatíme ani mesačne toľko. 🙂
@sandy333 My sme 3 osoby a bývame v bungalove, plocha cca nejakých 180 m2. Presné čiastky neviem, ale mám pocit, že platíme okolo 20 eur za plyn a okolo 30 eur za elektriku. A k tomu si ešte prikurujeme v krbe, kde máme drevo zadarmo 🙂 Takže výdaje máme u Slovakia Energy podľa mňa celkom slušné, nič extra prehnaného 🙂
@sandy333 To budeš mať všade inak, podľa veľkosti bývania, podľa jeho náročnosti a ako nároční sú sami majitelia, potom ako sama píšeš, koľko ich tam býva. Podľa mňa sa ti to viac menej nemá šancu niekde stretnúť. My napríklad nemáme možnost krbu ani plynu a všetko máme na elektrinu, takže to máš potom čísla tiež úplne inde. Ale s firmou som cez cenu spokojný. Takže si to preber po svojom 😉
@sandy333 Tak my sme od nich iba prvé vyúčtovanie dostali tento rok v apríli. Zmluvu sme podpísali niekedy vlani, ale kedy to bolo, už ani neviem. Ale vyšli nás lacnejšie o 124e čo je u elektriky veľmi príjemné 🙂
Slovakia Energy aj my katastrofalne skusenosti, my sme uz par rokov u Slovenskych elektrarni (nie ZSE, SSE a pod., priamo Slovenske elektrarne (SE), ludia si to mylia). Donedavna sa volali SE Predaj, teraz nam prisiel oznam, ze si zmenili meno na Slovenske elektrarne - energeticke sluzby.
platíme o niečo menej, než sme platili za energie pred prestupom ku slovakia energy.

Hodte do googlu je tamnkopec nespokojnych a aj rady ale elektrarne normalne tusim vedia poradit aj. Co a ako treba