icon

Slovensko - maďarský pokec

gabii83
12. nov 2008

sziasztok, ha valakinek van kedve magyarul barmirol tarsalogni, szivesen vennem, nincs nagyon kivel beszelgetnem itt BB, csak telefonon keresztul.
szules, terhesseg, receptek, akarmi, ..... 😀

expertka8
25. nov 2008

...baby...nepoznate mailovu adresu na sudruha Slotu???? 😅
...poslala by som odkaz v zneni...z ktoreho by dostal porazku 😀

....Milujem madarov 😉 😉 😉
....a to som dokonca stredoslovak ako vysity...a priamo zo strediska Matice Slovenskej 😀 😀 😀

...no co sudruj Slota???.....naordinujete mi "protilatky" proti tejto laskyplnej uxylke???? 😅 😀

bibinka
25. nov 2008

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

simona55
26. nov 2008

aj madari su ludia taki isti ako slovaci a neviem preco slota uraza madarov ved aj on mal madarku zenu mozno ze preto lebo ju nenal rad ? ja som napoli mad _a napoli slov.ale je to to iste aj z romami ze ich stale urazaju apritom su aj medzi bielimi taki ako romi no nie? dobri aj zli 😒 😵

kocurik16
26. nov 2008

ahojte!Prajem tejto téme dlhý život.Pochádzam z RS z rodiny otec madar /nevedela som ani ceknúť po madarsky kým som nezačala robiť/ mama slovenka.Neviemsíce pravopis ale čítať viem a dohovorím sa.Dúfam ,že téma nebude nikomu vadiť,lebo kto má výhrady voči istej národnosti nech sem nejde. 😅

csilla76
26. nov 2008

Ahojte kocky 🙂 Sziasztok lányok 🙂

kocurik én is az RS járásból való vagyok,én is szlovák iskolákba jártam,irni és olvasni az öcsémtől tanultam mert ő már magyar iskolákba járt.de örülök hogy megtanultam.én és az öcsém sem veszünk el mert mindketten tudunk szlovákul is ráadasul ő most Csehorszagban dolgozik és nincs problémája a nyelvel 🙂

zdravim ostatne kocky-üdvözlöm a töbieket 🙂

kocurik16
26. nov 2008

szia Csilla! ja som sa naučila v robote ,mala som čisto madarský kolektív,akurát jedna kolegyňa rozumela ale nehovorila a kedže väčšina rodiny sú madari,tak som sa naučila ale radšej nepíšem lebo ani mne sa nepáči ked niekto spotvorí slovenčinu tak to nerobím ani ja. 😉 aj rodinné sms-ky vypadajú tak,že kmotra píše madarsky ja odpovedám slovensky a čo je hlavné dohodneme sa. 😀

berni
26. nov 2008

ahojte! aj ja sa k vam pridavam: MM je tiez slovak - mantak (tak ze my sme uz ako keby europska unia 😀 😀 ) a akurat vcera som sa tak zasmiala, lebo my sa tiez niekedy rozpravame ako keby sme boli z marsu no proste sranda(ale samozrejme len zo srandy).... a vcera ako sa rozpraval s kolegom zrazu pocujem ze " jo " ja hned vybuch smiechu....tak ze sa to uz prenasa aj do roboty, neviem sice ci mu kolega rozumel ale ja som sa zasmiala.....
a este ked mi MM povie ze by bol rad keby som mu upiekla "zserbő" 😀 😀 😀 😀 no sranda a ten prizvuk 😀

monkula
26. nov 2008

mňam , no veru, ževró by som si dala aj ja.... Strýko mi ho vždy piekol, mňaaam 😝 😝 😝

kocurik16
26. nov 2008

vidím,že či slovak či madar chute máme rovnaké. 😀

monkula
26. nov 2008

no, ja pochádzam z okresu DS 😀 😀 😀 😀 😀

kocurik16
26. nov 2008

to je jedno,ja to beriemtak všeobecne.nepoznám nikoho nech je čo kolvek aby povedal,že nezje to alebo ono len preto ,lebo je to jedlo inej národnosti. 😅 to by k nám ani čina nedorazila.ako nadávame na nich občas hlavne ked sa rozpadne nový tovar 😀 😀

eva7780
26. nov 2008

akurat madari to maju trosku stiplave 😀 expertka ja som na tom ako ty,zo strediska MS a madara za muza 😀

berni
26. nov 2008

evka no ja som mad. ale stiplave nemam rada, ale na druhej strane temperamentna som dost 😀 😀 😀 😅 niekedy toje aj na skodu 😅

eva7780
26. nov 2008

berni tak to ja som mala byt asi madarka 😀 ,lebo temperamentna som az moc,moj manzel len tak tichucko v ustrani 😀 ale rozumieme si,dokonca pokecam aj s ludmi co nevedia vobec po slovensky,daco uz rozumiem aj ked napisat by som to netrufla

berni
26. nov 2008

evka no to hej 😀 😀 😀 my si navzajom aj nadavame zo srandy ja jemu ty mantak jeden chod do nemecka a on mne ty madar jeden chod do madarska takze si robime srandu 😀 😀 😀 😀 jak aj p. Slota madari za Dunaj... 😀

csilla76
26. nov 2008

monkula no zserbó je mnamky..niekedy musim upiect a pozvem vas,jo??????? 😀

jasne kocurik to je jedno akou recou len nech sa dohodnete 🙂

evy u nas je to tiez tak ze som dost temperamentna a tiez lubim stiplave 😀 moj muzik nelubi stiplave 😅

sziasztok mindenki-vsetci 🙂

eva7780
26. nov 2008

slota je preto nahnevany lebo prvu zenu mal od nas 7 km cize madarku 😀 😀 😀 a asi sa nepohodli

csilla76
26. nov 2008

evy szia hogy vagy? 🙂 😉

eva7780
26. nov 2008

csilla ujde to 😉

csilla76
26. nov 2008

😀 ty mi rozumies evy,ze 😀 kedy ides toho pstruha pripravit?kolko ich mate? 😉

eva7780
26. nov 2008

2 ale jeden je taky vacsi,csilla asi v sobotu

csilla76
26. nov 2008

aha...tak to mate fajne..potom sa pochval ako chutilo 🙂 asi ked pojdem do KE tak si kupit dalsie-2 nove diely kniziek RZ,su tam suprove recepty 😵

eva7780
26. nov 2008

ja ich uz nemam kde davat,mam ich 10 a sekla som s tym 😉

monkula
26. nov 2008

csilla, OK.... aj ja mám recep, len sa mi stým nechce babrať, ja neviem vaľkať cesto na štvorec 😅

csilla76
26. nov 2008

ako myslis evy ze si sa sekla? 😅 ja by som potrebovala nejaku drevenu policku kde si vsetky knizky vylozim,bo takto su v skrini 😅

monik ani ja moc nemusim valkane cesto,radsej robim take s kremom 😀 ale linzerky mame radi 🙂 inac neviete baby ako sa da to strojcekove pecivo robit?da sa dokupit k masovemu mlynceku nejaky nadstavec alebo ako?chcela by som tie keksiky urobit... 🙂

monkula
26. nov 2008

csilla, môj švagor kúpil takú akoby pištoľ, tam dáš cesto ,má to rôzne nadstavce a le ntak tlačíš na piest a dávaš rovno na plech 😉

csilla76
26. nov 2008

dakujem monik,pojdem sa spytat do obchodiku urcite mi ukazu ...nejaku pistol by som brala... 😀

uz mas naplanovane co budes piect-varit na vianoce alebo este to ma cas?budete doma alebo pojdete na navstevy? 🙂

csilla76
26. nov 2008

keby ze nedostanem u nas v obchode,tak si objednam cez net 😉 dobre to vyzera 🙂

eva7780
26. nov 2008

csilla ze uz nekupujem 😉