icon

Smrtiaca améba - Vadaš

20. jún 2025

Smrtiaca améba sa na kúpalisku Vadaš NEPOTVRDILA
Už sa to zrejme nezistí ,kde sa mohol chlapec nakaziť ,ale na kúpalisku Vadaš to určite nebolo.
Neviem, mnohí v našom okolí majú pocit, že niečo zamlčali a do médií nepovedali a hodili to na termálne kúpalisko Vadaš.
Je mi ľúto čo sa stalo a verím, že to bol aj bude na Slovensku jediný prípad.

Strana
z3
balerina2025
20. jún 2025

len este podotknem, nachadza sa okrem vody aj v pode. takze...aj ked vdychnutie hliny je malo pravdepodobne 🙂

deti95060810
20. jún 2025

nejaká nová správa? daj link na správu lebo tvoju verziu som nečítala....
myslíš že rodičia niečo zamlčali? prečo by rodičia chceli poškodiť kúpalisko Vadaš. si nemyslím že majú silu riešiť tieto záležitosti....

autor
20. jún 2025
@balerina2025

len este podotknem, nachadza sa okrem vody aj v pode. takze...aj ked vdychnutie hliny je malo pravdepodobne 🙂

@balerina2025 To je úplne absurdné.To je brutálne nešťastná náhoda. Proste sa to malo stať.

sevrin
20. jún 2025

A čo také zamlčali? Nebodaj to, že išlo o sorosov plán vyhubiť hrdých a suverénnych slovákov?

autor
20. jún 2025
@deti95060810

nejaká nová správa? daj link na správu lebo tvoju verziu som nečítala....
myslíš že rodičia niečo zamlčali? prečo by rodičia chceli poškodiť kúpalisko Vadaš. si nemyslím že majú silu riešiť tieto záležitosti....

@deti95060810 Že sa kúpal aj inde.
Na Vadaš mi to nesedí..Ale proste je to smola ..

mamina7070
20. jún 2025

tebe to nesedi a tak hned davas rezolutne vyjadrenia, co tam mas apartmanik co prenajimas?

nechaj hygienikov riesit si svoju robotu

preukazal e vo vadasi bol na plaveckom vycviku kde sa aj ponarali (sposob prenosu) a casovo to proste sedi

proste zhoda nahod a okolnosti

hiro
20. jún 2025

"NEPOTVRDILA"
"Že sa kúpal aj inde."
🙏😂 To nemajú tieto hlúposti konca kraja?

balerina2025
20. jún 2025

ja viem :(

balerina2025
20. jún 2025
@hiro

"NEPOTVRDILA"
"Že sa kúpal aj inde."
🙏😂 To nemajú tieto hlúposti konca kraja?

@hiro .... ktovie kde sa predtym kupal...mna vzdy skor uputalo ze aj v jazere ked sa kupali ludia vzdy nakazeny bol max 1 clovek , nikde som necitala ze sa nakazila skupina ludi. toto je divne preco vzdy je to o jedincoch....

janai1
20. jún 2025

To, že sa nepotvrdila nič neznamená. Kľudne akurát v tej danej vzorke nemusela byť. Rovnako sa z "20 000" ľudí v ten deň nakazil iba jeden človek. 🤷🏽‍♀️
Možno sa kupal aj inde, možno nie.

amonet
20. jún 2025

hygienici predsa oficialne stanovisko nedali, stale skumaju to čo nasli v tych 8z 10 vzoriek iba kupalisko tvrdi ze to tam nie je

katka533
20. jún 2025

Vsak este nemaju ukoncene vysetrovanie vzoriek, ake aneby tam su

3petka
20. jún 2025

Mohol to chytiť kdekoľvek, ale proste Vadas je taká najjednoduchšia obeť v danom prípade lebo proste tam bol kúpal sa tam a z toho je senzácia do správ o inom už nebude reč.
Zase ale viem že z hygienického hľadiska je to vo Vadasi niekedy naozaj otras. Vodu držia v bazénoch do poslednej chvíle.
Ale pokial viem stále ešte hygienici čakajú na konečný verdikt lebo že potvrdenie trvá dlhšie. Vraj našli viac zvieratiek vo vode ale ešte nič nie je oficiálne.

abbey1
20. jún 2025

Ty si dobre mimo s tvojou vešteckou guľou.

livka_
20. jún 2025

A prečo anonymne a nástojčivo obranne za kupko? Vieš, čo si myslím, že sa potvrdí? Že IP adresa vedie k počítaču v kancelárii v areáli Vadaš Thermal Resort 😉 aj takto sa treba očistiť.. že..nech sa vie..

dadis
20. jún 2025
@balerina2025

@hiro .... ktovie kde sa predtym kupal...mna vzdy skor uputalo ze aj v jazere ked sa kupali ludia vzdy nakazeny bol max 1 clovek , nikde som necitala ze sa nakazila skupina ludi. toto je divne preco vzdy je to o jedincoch....

@balerina2025 V beznom jazere nie je zdaleka taka teplota, aby sa v nej toto mnozilo. Ja som presvedcena na 1000%, ze to chlapec dostal tam.

balerina2025
20. jún 2025
@dadis

@balerina2025 V beznom jazere nie je zdaleka taka teplota, aby sa v nej toto mnozilo. Ja som presvedcena na 1000%, ze to chlapec dostal tam.

@dadis no teplota jazier naozaj nie je este taka vysoka ze by sa nakazil na zahori.ci niekde inde v jazere..
otazka znie, kde vsade sa kupall ci umyval, kedze aj vyplach nosa to moze sposobit (nainfikovanou vodou)....

bloger
20. jún 2025

Presne tak mohol sa kúpať aj inde. Prípadne sa pri niečom inom nakaziť. Všetko ale ukáže vyšetrovanie. Minimálne je však na zváženie fakt, že sa nenakazilo žiadne iné dieťa. Na tom plaveckom predsa nebol sám.

majka8118
20. jún 2025

Mohol veru. Písali že boli predtým v Egypte a aj mohli zisťovať či sa nekúpal aj v blízkosti domova na jazere Pieskovňa. To by bolo asi pravdepodobnejšie ako v chlorovanej vode.

rozculena
20. jún 2025

@viestta teraz v správach som počula,že ostáva to stále zatvorené a návštevníci,čo sú tam ubytovaní,majú vyhradené 3 bazény.Budú znova odoberať vzorky

mamina7070
20. jún 2025
@majka8118

Mohol veru. Písali že boli predtým v Egypte a aj mohli zisťovať či sa nekúpal aj v blízkosti domova na jazere Pieskovňa. To by bolo asi pravdepodobnejšie ako v chlorovanej vode.

@majka8118 v morskej vode ta bakteria nezije a zije v teplej vode min od 25 stupnov az do 40 stupnov vo jazero tazko dosiahlo zaciatkom juna

damira90
20. jún 2025

Otazka.prosim na vadasi sú aj teplé bazény ? Ano vsak tskr bublinkove vsak nepamatam si dobre. Dakujem za odpovede.

sszuzu8
20. jún 2025

Dajte tomu preboha už pokoj. Načo sú tieto diskusie dobré? Človek sa fakt musí pitvat v nešťastí druhých že? Je jedno kde to bolo chlapcovi to život už nevráti. 💔

lucyjka6
20. jún 2025
@bloger

Presne tak mohol sa kúpať aj inde. Prípadne sa pri niečom inom nakaziť. Všetko ale ukáže vyšetrovanie. Minimálne je však na zváženie fakt, že sa nenakazilo žiadne iné dieťa. Na tom plaveckom predsa nebol sám.

@bloger ale kolko z tych detí realne vdýchlo tu vodu???prečo je to nerealne....

lucyjka6
20. jún 2025

Nesedì???vždy keď tam ideme niekto ostane chorí,grcačky sračky alebo zapal uší,očí...až teraz som si uvedomila ..a nie sme sami..

taktotedanie
20. jún 2025

Na inom mieste bola sprava od niekoho z okolia, ze boli aj v egypte 🤷🏻‍♀️ v mediach som to nepostrehla

lucyjka6
20. jún 2025
@taktotedanie

Na inom mieste bola sprava od niekoho z okolia, ze boli aj v egypte 🤷🏻‍♀️ v mediach som to nepostrehla

@taktotedanie aj ja som bola ..a žijem...

taktotedanie
20. jún 2025
@lucyjka6

@taktotedanie aj ja som bola ..a žijem...

@lucyjka6 napisala som egypt.. to je krajina, vies aka velka? To nieje mesto ci jedno jedine presne konkretne miesto, ze ty si bola super snad si sa vycapkala v mori dosytosti za cele slovensko
Nastuduj si zaklady geografie a potom vobec komentuj

cafelatte
21. jún 2025

Médiám tiež neverím a myslím si ze sa zamlciava a kľudne to môže súvisieť s Vadasom, ved miliónové zisky co si budeme..A mysli si to aj moje okolie.

Strana
z3