icon

Snažilky 22. Pridajte sa!

freyadee
16. jún 2008

Tak mile damy.... nech sa vsetko nevypovedane stane skutocnostou... vitam vas v novej 22-ke a nech je uspesna..... 😉

luko
7. nov 2008

mne sa to velmi paci tie svadby s malymi detickami...su take rozkosne na svadbe svojich rodicov 😵

alex
7. nov 2008

luko, no, je to zlaté. Kamoška sa tak vydávala. Jej maličká mala presne 8m a 8dní, keď sa brali. A zvládla to bravúrne. Obrad prespinkala a potom si zatancovala a večer išla s babkou hajať. Kamoška sa veľmi bála, ako to malá zvládne, ale bola super.

rybca
7. nov 2008

alex, luko - len aby bolo take milucke usmievave..🙂 ked preplace celu svadbu to nebude bohvieco..🙂

luko
7. nov 2008

no niekedy deticky citia ze kedy maju byt zlate 😀 a poslusne, obcas to aj vyjde 😀

susy82
7. nov 2008

a obcas chcu byt stredobodom pozornosti a just placu 😠

luko
7. nov 2008

jej no to ano 😀
kocky krasny vikend 😵 idem home 🙂

alex
7. nov 2008

neboj rybca, veď keď bude plačkať, tak sa ho niekto ujme 🙂

susy82
7. nov 2008

ja by som teraz brala aj take uplakane, lebo uz fakt som zufala ☹

giovannajana
7. nov 2008

susy a riešite to už niekde?

susy82
7. nov 2008

20.11. idem do Heliosu do Martina, lebo na mojho doktora uz nemam slov

rybca
7. nov 2008

alex - no to bude asi svadba pri dvoch svedkoch, drahy sranduje, ze stiahneme nejaky bezdomovcov..🙂 ale tak urcite sa to vyriesi ked bude ten spravny cas..🙂

luko
7. nov 2008

susy, drzim palce, moja kamoska 5 rokov nemohla byt tehu a tam sa inseminacia podarila na prvy krat 🙂 teraz sice druhe babo nevyslo hned ale jedno uz maju,t ak su v klude 🙂

uz letim, pa 🙂

alex
7. nov 2008

susy netráp sa. Pozri koľko to tu už ja ťahám, takže hlavu hore, uvidíš, že sa to podarí.

luko
7. nov 2008

cize Helios v Martine si moc chvalila
neboj alex uz som tu aj tak uz sa ta tehu lavina musi spustit 😀

alex
7. nov 2008

no už tu dlho nebola nejaká nová tehuľka 🙂

susy82
7. nov 2008

uvidime, ja som pocula samu chvalu. Najskor vysetria mangela, mali sme ist uz tento utorok ale dostal zapal zil a mal trojake lieky, tak som to musela presunut.

giovannajana
7. nov 2008

Včera som na martinuse čítala príspevok ku knižke o cvičeniach podľa Mojžišovej a písala tam pani, že 12 rokov sa im nedarilo, nevyšlo ani umelé a po 7 týždňoch nepravidelného cvičenia si našla // 😲 🙂

giovannajana
7. nov 2008

no vidíš, aspoň manžel spolupracuje ... môj nexce 😠

alex
7. nov 2008

gio, tak takéto zázraky tešia najviac.

susy82
7. nov 2008

on sam mi to navrhol, lebo svagrine sa teraz narodila po dvoch synoch narodila dcerka a ked som tu malu uvidela, som sa uplne zlozila 😔

alex
7. nov 2008

gio to je sila, je to egoista. Prepáč, ale jediná vec čo on urobí je, že v nejakom tégliku odovzdá materiál. Ty budeš musieť toho absolvovať oveľa viac a nepríjemnejších vecí. Takýto prístup ma vytáča.
Ale zase možno sa bojí, že sa zistí chyba v ňom a preto to nechce.

rybca
7. nov 2008

alex, ked bude odovzdavat teglik tak sa aj tak zisti v akom stave ma kamosov, nie?..🙂

giovannajana
7. nov 2008

alex, je to možné... ale teraz mám také obdobie, že som celkom spokojná stým tak ako to je a užívam si Alenku 😉 Je to moje zlatíčko. A keď mi povie "Maminka, ja ta tak ľúbim..." 😵 😵 😵

alex
7. nov 2008

rybca, áno. Len asi má pred tým strach. Nevidím inak dôvod, prečo by tam nechcel ísť.

Gio tak to ti verím, máš svoj pokladík a to je najdôležitešie.

Babuľky lúčim sa s vami, dúfam, že sa čoskoro opäť čítame.

pa pa pa a krásny víkend

rybca
7. nov 2008

alex papapa..🙂

giovannajana
7. nov 2008

majte sa krásne 😉

giovannajana
9. nov 2008

... a horeee 😉

giovannajana
10. nov 2008