Snažilky 22. Pridajte sa!
Tak mile damy.... nech sa vsetko nevypovedane stane skutocnostou... vitam vas v novej 22-ke a nech je uspesna..... 😉
inac sa mame super, predvcerom sme mu kupili predcasny darcek k prvym narodeninam, kedze ma velmi rad zvieratka a tak mame teraz doma dve deticky, Adamka a maleho 2 mesacneho yorkshira Maxíka 😵
hej, videla som už v linku, čo si dala do nejakej témičky.
Krááááásny je strašne. A Adamko ako na neho reaguje?
Adamko velmi lubi psikov, ten az hýka a piští od radosti a Maxik by ho furt len pusinkoval, su podarení obaja
ahojte, mate niektora skusenosti stým, ze nepozorujete plodný hlien počas plodných dní? Ja mam len taký krémový, ale na ovu teste mam // aj teplota potvrdila, že ovu prebehla
pracujem, ja som na zivnost a moju pracu nikto za mna neurobi 🙂, takze robim kym sa da, nech nemam toho vela a citim sa dobre a doma by som sa priserne nudila
mozem, ale v kancli je mi medzi ludmi lepsie ako byt sama doma a doma sa este napracujem dost 🙂
juliett - k tomu hlienu - ked ti ukazal test a j teplota ze ovu prebehla, tak tomu ver, hlien samotny nie je 100%-ny a ked ste snazilkovali tak dzim palce 😉
susy no tak to ta obdivujem, mna by do prace nedostal nikto, ja som rada ze robim doma sama na seba
evit, az o rok? no ja som rozmyslala, ze uz teraz po roku od porodu by sme mohli zacat 😅 😝
alex, uz ani nie, dnes tusim zakaslal len 3x, a aj sopliky som mu len raz odsavala...
silwi ja chcem aby mal maly tak 2,5 az 3 roky ked sa narodi druhe, aby pripadne uz isiel do skolky
jaaaaj tak to potom hej... ja by som tak 2-rocny rozdiel brala... ale ved uvidime ako sa zadari...

alex s naším šťastím... noo 😒 ... ale čo ak Boh dá a motyka vystrelí 😅 😵 😀
evit no teda.. tak aj ty druhé 😎 😎 supeeeer 😵