Snažilky 22. Pridajte sa!
Tak mile damy.... nech sa vsetko nevypovedane stane skutocnostou... vitam vas v novej 22-ke a nech je uspesna..... 😉
kolko mas rokov, tvoj drahy, co robis, kedy bola svadba, teda ak bola a tak... ale samozrejme nemusis pisat nic...
mam 26 rokov, drahy ma este nepoziadal o ruku takze svadba este nic 🙂 nejako to neriesime...
vzdy som bola toho nazoru, ze papier nepotrebujeme ale nejako sa mi zacina menit nazor, takze svadbu by som aj prijala....
o babatko sa snazime cca rok, moja lekarka mi zistila ze mam syndrom polycistickym ovarii, takze asi to bude tazsie...
... takú dlhú komunikáciu ste tu dnes natočili a ja som to zmeškala... ☹
... veru silvi, evi začnite už opäť snažilkovať, nech sa to tu znova rozbehne ... je tu smutno 😵
... mahu, ja som si dala záväzok, že test použijem jedine v prípade meškania. A keďže v poslednej dobe mám 21 až 26 dňové cykly, testy mi nehrozia... 😉
wiwi, tak ti drzim palce nech sa drahy rozhybe teda ked to uz chces a hlavne nech sa das doporiadku a nech sa cim skor zadari babo
gio no pozeram, ze tu je akosi smutno... snazilkovat teraz este nezacneme, ale pachnem sem troska castejsie, slubujem 😉
ahoooj gio tak aj odo mna pár TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT 😵
mirip, to nevadiiiiiiii, sak aj ty si tu brazdila 😉
a lepsie tehulka ako snazilka, no nie?
veru tak silwi tentoraz sa dogúlam hádam do šťastného konca, tieto dni sú zabiják 🙄
miri, to poznam, ja som sa tiez uz len gulala... obcas som mala pocit ze ked sa chcem presunut, musim zavolat greenpeace aby presunuli velrybu 😅
hej silwi sú prázdniny ale ja som na PN od marca kvoli predchádzajúcemu missedu a kedže mám aj alergiu a nemožem brať lieky na nu tak ma radšej nechal doma aby som medzi deťmi neochorela
ahojte snazilky strasne upadla tato tema ☹
Inac ako sa mate?
Giovana vy ako?Manzel poslucha? 😀
ahoj chrumi 🙂 no vieš ... ako chlapi ... keď sa mu chce 😀
ako sa majú kočky?
gio uz daco riesite?Ja uz o vas nejako stracam prehlad 😒
jezibabky sa maju dobre teda aspon myslim kopu cim dalej silnejsie a silnejsie,v pondelok idem do poradne tak uvidime co povedia
akurat som vyprala prvu varku veciciek,lebo sa mi to uz nakopilo a stratila som uplne prehlad co mame co nemame,kamosky mi totis popoziciavali vela veciciek az do 6mes.takze mame po byte same krabice a igelitky s detskymi vecami uz mi z toho hrabe 😀
boli sme v Heliku. Máme len 0,5% morfologicky dobrých spermií a mne najprv vyšli zle hormóny štítnej žľazy na nedostatočnú činnosť, ale opakovaný test bol už v poriadku. Keď mi začne nový cyklus, idem začať s clostylom. Uvidíme... 😉
páni, aj si píšeš zoznamy, čo ti kto požičal?
cukru, ďakujem. Trochu mám obavy z toho clostylu. Neviete, či ho niekto bral bez toho aby sa vytvorili cysty?

ahojte snažilky, som tu nová a tiež ku Vam patrím ktoré sa snažia už cca 1 rok. Tak si držkajme paste. 😉