Snažilky 22. Pridajte sa!
Tak mile damy.... nech sa vsetko nevypovedane stane skutocnostou... vitam vas v novej 22-ke a nech je uspesna..... 😉
ahojky babulky ako to je ked sa vam objavi druha // az po20min ???je to nadej alebo nie,na teste pisu ze po 10 min sa uz neodcitava
martinka podla mna to mozes brat za pozitivne, skus dalsi testik o 2 dni a to uz by sa malo objavit skor ak si tehu
no aby som bola presna mrcha bola 21.11 a ked do 24.12 nepride mrcha vtedy testnem 😉
ahojte tak ja som mala dnes v noci hrozny sen ,ze som znova tehu a ze uz idem rodit...po prve som nevedela ako to zvladnem s tolkymi detmi tak skoro po sebe a po druhe som sa bala tej bolesti po sekcii,dobre ze to bol len sen 😝
chrum..zvladla by si to ako zvladas tieto deticky 😉 ja by som kludne brala dojicky..len by nemali kde spat 😅
baby ja by som sa tu nemala moc ukazovat ,vsak ja uz nie som snazilka a uz ani nebudem 😀
chrumi, nikdy nehovor nikdy 😝
a ukazovat sa tu raz za cas musis, aby sme vedeli ako sa vy tri mate 😎
ahoj evit, ako sa dari?
pozeram ze uz 6tt... super... ty si uz bola u dokiho, ze?
silwi este som nebola, idem buduci tyzden kedze uz chceme vidiet aj srdiecko
no to ti verim... vidiet tu malu blikajucu bodku na obrazovke je na nezaplatenie 😵
Ahojte 🙂
Vidim, ze sa dava dohromady stara partia 😵 My tiez uz snazilkujeme a ak to nepojde, v aprili nas caka KET.... Dufam, ze s uspesnym koncom 😵
Evit, gratulujeeeeem!!!!!!! Drzim palce k srdiecku 🙂

bre ranko babule...
veji kedy robis testik?