Snažím sa naučiť variť, už som zúfalá
Baby prosim poradte mi lebo som uz ozaj zufala. Snazim sa naucit varit ale vsetky moje pokusy su jedna katastrofa. Moj priatel je z toho na nervy a povedal mi ze mi da poslednu sancu sa to naucit inak si najde inu co mu bude varit jedla. Problem je ze zaklad urobit viem ale neviem to dochutit. Ja som technicky typ ja mam rada vsetko podla navodu a vobec nemam predstavivost vo vareni je mi uz do placu. Myslela som,ze ked zacnem varit pojde mi to odruky miesto toho varim uplne gebuziny.
Som zufala nechcem ho stratit no neviem ako sa rychlo naucit dobre varit. Moja mamina mi ukaze ako to robi ale ja to vzdy dovrzem... dievcence radte len nie tym stylom,ze sa mam zbavit priatela. Dakujem
Ale sam od seba to nespravy vidi ze ja beham po byte upratujem umyvam a on sa hra s tabletom alebo mobilom
prosim ta, necitala som vsetky komenty, ale naco ti je taky chlap? na nic..mas na lepsieho, a ver,ze chlapi aj pomahaju, aj si vazia zeny, aj su mily k nim, aj nehundru a neponizuju. Treba si nastavit pravidla fungovania, lebo pridu deti, a zblaznis sa, a na dochodku si povies, bohes to co bol za zivot, ved som nic nezazila, a ten moj chlap ma vsetko na co si zmysli a ja nic.
@zazvorka87 no len to by sa musel chciet zmenit, tam bude problem asi v tom, ze on nechce varit a pomahat a vyzaduje to od nej. Naco by sa menil, ked nemusi.
Ak je to takto. Uz by som si varila len pre seba, to co mne chuti a ked nechce nemusi jest, sak aj tak je to podla neho hnus a on? Nuz nech sa postara o seba ako vie..
Kup si v obchode vykostene kuracie stehna. Doma ich okoren, osol a nechaj ich asi 30 min vonku nech sa zohreju na izbovu teplotu. Na panvicu si daj trochu oleja, panvicu tak mierne rozpal a osmahni tie stehna z kazdej strany (tak 30-60 sec, podla teploty). Potom ich zalej pivom (Plzen, Bazant 10°) a ak sa da zakry pokrievkou a nechaj dusit na miernom ohni tak 30 min (cim dlhsie tym su maksie a lepsie). Nakoniec dosol podla chuti. Nemas na tom co pokazit a chuti to skvele. Ryzu alebo hranolky ku tomu spravit vies?
Sebaucta ti asi nic nehovori vsak?
Dohodni sa s jeho mamou, navari ona, jemu nic nehovor a pockaj na reakciu... Ci opat povie ze je to hnus, aj bez ochutnania 😉