Snažím sa naučiť variť, už som zúfalá
Baby prosim poradte mi lebo som uz ozaj zufala. Snazim sa naucit varit ale vsetky moje pokusy su jedna katastrofa. Moj priatel je z toho na nervy a povedal mi ze mi da poslednu sancu sa to naucit inak si najde inu co mu bude varit jedla. Problem je ze zaklad urobit viem ale neviem to dochutit. Ja som technicky typ ja mam rada vsetko podla navodu a vobec nemam predstavivost vo vareni je mi uz do placu. Myslela som,ze ked zacnem varit pojde mi to odruky miesto toho varim uplne gebuziny.
Som zufala nechcem ho stratit no neviem ako sa rychlo naucit dobre varit. Moja mamina mi ukaze ako to robi ale ja to vzdy dovrzem... dievcence radte len nie tym stylom,ze sa mam zbavit priatela. Dakujem
Kks ani spolu variť vám nejde, keď každý čistíte zemiaky inak? 🙏 My tiež čistíme zemiaky každý po svojom, ja ľavou a manžel pravou rukou, strašne zlé je to s nami 😁😁😁
Nuž, aj tu platí, aký išiel, takú našiel. Tak nech si nájde frajerku, niekto ju má na sex, on ju bude mať na varenie. Keď je inak taký úžasný.
Som sa dobre pobavila. 🙂
Baby ste ozaj hlupe niektore s tymy komentami az sa mi rozum zastavuje. Som sa sem registrovala,ze mi poradite kedze moja maminka je vazne chora ale kamoska ma varovala,ze mk nema dobru povest,ze ma tu zdrbete ako vidim mala pravdu
Podla mna, ked varis pod stresom, co jednoznace mas, tak sa tak.lahko nenaucis varit, a mozno si neni ta, z ktorej bude vyborna kucharka, nemas k.tomu vztah a hotovo....napriklad poznam zenu, ktora ma velku rodinu, deti, cez 50. rokov a varit aj tak.nevie a ani sa to uz nanauci,...pozna v kuchyni max.sol a cierne korenie, hadam ani bobkovy list nepouzije...takze tvoj partner nech si hlada druhu partnerku, ked mu natom tak zalezi a nedaj sa znechutit jeho pristupom,...nechcela by som takeho partnera pri sebe
Ale ved keď je všetko také super tak čo riešiš, veď preto si ako nadpis napísala "Som zúfalá".
😂😂😂
Neverim, že toto nie je vymyslene...
A ty keď varis tak ochutnavas? Dochutit si môže priateľ aj keď už je navarené ak lubi koreniste. Napr. Môj muž nevie vôbec variť max. Si urobí ryžu a do nej dá mrazenu zeleninu... Varím výhradne ja, keď som bola mladšia tiež sa mi nie vždy všetko vydarilo. Napr. Omáčky neviem vôbec urobiť... ale dosť mi pomohlo keď som pozeravala moja mama vari lepšie.... priučila som sa popritom dosť hlavne čo sa týka masa.... Manžel si má nevie vynachváliť
@janka54321 to som asi ja 🤣🤣
Nechapem, veď si otvor Google, naťukané názov jedla, vyber recept s dobrým hodnotením a postupuj presne podľa návodu. Nie je možné, aby to jedlo bolo zle, teda aspoň mne sa to nikdy nestalo. A priateľ nie je kompletný. My chodíme casto do restik, lebo vie, že aj ja si musím oddychnut a nestáť celé dni pri sporaku
Pockat a ked bola autorka ucena od malicka, ze ma byt zena v domacnosti. Nemala byt ucena aj ako ma varit? Toto by mal byt zaklad v tejto problematike.
Ja som sa naučila variť podľa stránky mimibazar, daj do googla názov jedla mimibazar, tam máš milión receptov aj s fotkami, krok po kroku.
Ale učila by som sa kvôli sebe, nie kvôli tomu debilovi, ktorého máš doma
Lnze tam napisu tak ten recept ze ho nechapem. Napriklad minule bolo tam vypisanych asu 5 vedi a z toho 3 isli do hrnca lenze co mam robit s tymi zvisnimi dvoma?mam ich tiez nakrajat a dat do hrnca? Ci co s tym? Maminka mi aj ukaze recept ale ja si ho musim zapisat ale aj tak ho zabudnem do tyzdna
TY musis varit, NIE mama. Mama nech pri tebe stoji a pomaha, ale musis TY! Nikdy sa to inak nenaucis a vyber si lahky recept co nezabudnes. Nehladaj problem ako to nejde spravit, hladaj riesenia ako to pojde spravit.
@katennka vcera som urobila zeleninovu polievku a chlap mi povedal,ze on to jest nebude lebo uz len ked to vidi tak je mu zle
Ale zas rodina mi tvrdi,ze varit viem a moj chlap je proste narocny
Varenie asi nie je dôvod na zmenu partnera. Ale tie je tento príspevok výzva pre matky čo majú hlavne d éry, aby ich to učili. Ak to teda oni vedia.
Ved varenie nieje veda a ked sa nieco ucis tak samozrejme nieco aj pokazis.Ja varit viem bavi ma to,pecenie tak nie iba take jednoduche kolace dam.
No a tvoj priatel to uz je o inom ,ked sa mu nepaci tak nech vari on ,nech sa predvedie.Alebo nech si natrie chleba s maslom.
@miskahryzka333 ja sa ozaj snazim ja si myslim ze sa to jest da ale on vravi ze jemu sa staci len na to pozriet a vidi ze to zas bude hnus. Ja uz ozaj neviem ako to varit. Vraj ked ma to nebavi a co ma bavit ked vsetko hned skritizuje
Mňa by nebavil on..
raz by mi povedal, ze vidi, ze je to hnus, v tom momente by som mu prestala varit, maj trosku hrdost, a hadam mu nechces robit sluzku, ked nechce nech neje..teraz to neje lebo hnus za 10 rokov, navaris a bude chciet 8chodove menu a bude mu malo..nevdacnik, nevazi si ta a tak sa k tebe aj sprava.
Mna baby najviac stve ze aj ked navarim nezje to tak nechapem na co mam varit
posli ho k mamicke, ked si ho tak naucila, a ver, ze varenie je len zaciatok..casom ta priputa k tej domacnosti, lebo podla neho nikde inde ani nepatris.
@zazvorka87 ano jeho ucili ze proste ja si mam robit zenske veci a on obstarat chlapske ako opravit auto a tak. A ked som mu povedala ze on v byte nepohne ani prstom mi vysvetlil ze on sa stara o auta co viac chcem ale zas ked mu poviem chod nakupit chod vysipat kos uprac atd tak to spravy
@zazvorka87 jasneeee, takych by bolo..kks, este ze sa doba zmenila 🙂 len poniektorí jedinci si to nestihli vsimnut. Raz stretne odvaznu, co sa neboji povedat a taku mu je.ne plechom po hlave, ze bude rad ak to prezije 🙂))