icon

Sníval sa mi veľmi zlý sen, som v 1.trimestri

kika6182
2. jún 2019

Caute baby, dnes sa mi snival fakt strasny sen. Snivalo sa mi ze mi jedna slepa starsia pani, agresivnym sposobom povedala ze sa mi narodi chore dieta! ( som tehotna ,1.trimester, prve tehu )
Predpokladam ze to je zo psichyckej stranky, strach ci bude vsetko v poriadku a pod. Ale dost ma znepokojilo ze zrovna starsia slepa pani. Co myslite?

rumba01
2. jún 2019

Vies podla mna velmi dobre, co sposobuje stres v tehotenstve a ze vobec nie je dobry pre dietatko, ktore je este v brusku. Neries to prosim ta nejak do hlbky, proste su sny pekne ale aj skarede, no zbytocne za nimi ziadny hlbsi vyznam prosim ta nehladaj

stanulienkat
2. jún 2019

Co mame mysliet o sne? Je to iba sen,nic ine.

kika6182
autor
2. jún 2019

@rumba01 zrejme mate velku pravdu, len poznate to,zobudite sa z takeho sna, a ste z toho celkom v soku. 😂 Teda aspon ja to tak vzdy mam

arcticcode
2. jún 2019

Podla mna to mozes v pohode pustit z hlavy. Mne sa tiez uz kadeco snivalo

janickacrazy
2. jún 2019

@kika6182 ber to tak, že ked sa ti sníva niečo zlé, tak vačšinou to znamená opak, napr. ked sa sníva o svadbe, tak znamená, že niekto umrie, čiže asi to znamená, že tvoje bábo bude úplne v poriadku, tak nestresuj

arcticcode
2. jún 2019

@janickacrazy to jak vies? Podla mna to neznamena vobec nic

deti95060810
2. jún 2019

tá slepá pani nič neznamená... predpoveď postihnutého dieťaťa môže niečo znamenať, ale nemusí...

micka11119911
2. jún 2019

@kika6182 nerob si z toho hlavu .. podvedome sa bojis ci je vsetko ok a preto take burlive sny..vypusti z hlavy a uzivaj si to najkrajsie obdobie 😙

janickacrazy
2. jún 2019

@arcticcode tak neviem, ale tak sa to hovorí

arcticcode
2. jún 2019

@janickacrazy hovorit sa moze, ale to je malo platne. Moja stryna pravidelne mava sny hororoveho charakteru a najhorsie je, ze ten horor potom zazije o par dni na vlastnej kozi. Naposledy asi pred tyzdnom sa jej snivalo o prevratenom aute a mrtvej zene a presne to dalsi den videla na vlastne oci. Akurat, ze ta zena prezila v pohode

justina74
2. jún 2019

@stanulienkat je to len sen, nič ine? 😀
Sny majú veľký význam pre toho, komu sa dejú.

janickacrazy
2. jún 2019

@arcticcode no tak to je zase iný prípad, mne sa napr. snívalo, že moja mama zomrie už dávno a babka mi povedala, že to znamená, že bude dlho žiť, tak uvidíme

tatisna
2. jún 2019

V tehu sú také sny normálne. Mne sa nedávno snívalo že mi kôň odhryzol z päty a išla mi krv ... hrozne to bolo 😆

moonlight1210
2. jún 2019

@kika6182 jediny sen, ktory u mna funguje ako varovny, je sen o velkej burke a tornadach.
Vtedy sa vzdy, vzdy, vzdy nieco zle stane.
Ako velmi to zasiahne mna a moju rodinu, zalezi ako blizko sa ten zivel v tom sne priblizi k našu domu.

Ziaden iny sen, akokolvek desivy, prorocky a neviem aky, nikdy nic nakoniec neznamenal.
A to ani ked sa mi uplne zivo detailne snivalo, ze sa kusok od nasho mesta zrutilo velke dopravne lietadlo (este aj spolocnost, ktorej patrilo, ti poviem, ak chces 🙂 ). A ked som sa zobudila, musela som si chvilu uvedomovat, ze to bol len sen. No a vieme, ze tu za posledne dva roky ziadne dopravne lietadlo nespadlo.

Tak sa upokoj. Zive hrozive sny sa snivaju kdekomu a nic neprorokuju. Tvoj sen bude suvisiet s podvedomym strachom, ze co ak, keby nebodaj, ...
Len zhmotnil, co sa ti prehana na pozadi mysle. Nic to ale neznamena.

elementissa
2. jún 2019

@kika6182 Sny majú iba emocionálny charakter. V každom sne je skrytá symbolika, ktorá niekedy býva všeobecnejsia a jasnejšia, niekedy sú symboly v nej individualnejsie. Naša psychika prijíma každý deň veľmi veľa podnetov z okolia. V noci sa tieto podnety filtruju. Niektoré sa ukladajú do hlbších vrstiev pamäti, niektoré sa ako prebytočný odpad vyhodia a na ďalší deň o nich už nevieme. Sny sú priamo naviazané na emocionalitu človeka. V tehotenstve bývajú ženy citlivejšie, naladovejsie, emocionálnejsie. Ak si emocionálny typ, tak tvoje obavy, strachy ale aj radosť, nadšenie ci sklamanie budú prechádzať do snov, lebo to je prirodzený jav, akým sa psychické štruktúry vysporiadavaju s navalom emócií,ktory je v niektorých obdobiach silnejší ako inokedy. Mne sa bežne nesníva (teda nie tak, že by som si to pamätala), ale v období pred svadbou, keď sme zároveň dotahovali byt, všetky opravy u nás vrcholili, popritom sme boli celé dni v práci, musela som myslieť na x veci, lebo majstri boli doma, plus ešte niektoré veci ku svadbe sa dotahovali (a na poslednú chvíľu menili), bola som aj ja v situácii väčšej emocionálnej zataze a teda sa mi snívalo skoro každý deň. Never snarom a takýmto nevedeckym blbostiam. Ak ťa veľmi trápia sny, ktoré máš, vyhľadaj psychológa, ktorý má aj výcvik na sny. Nie všetci psychológovia sa zaoberáme snami. Ale ak máš záujem, odporučím ti jedného môjho profesora, ktorý sa výskumu snov venuje už dlhé roky a spolupracuje s vedeckou obcou pri písaní odborných článkov zameraných na výskum snov a snenia. Hlavne nepočúvaj žiadnych sarlatanov a "metafyzikov", ktorí ti budu rozprávať, ze sny sú niečo nadprirodzené a nejaké "magické sily" sa ti snažia dačo vnuknut. A tieto babské blbosti, že keď sa sníva o svadbe niekto umrie, to sú len také babské klepy, nie je to ničím podložené. Posielam ti IP

vierakuli
2. jún 2019

To by aj mna zaujimalo. Vcera som mala strasny sen. Snivalo sa mi o zuboch ze som mala tmave blomby na prednych zuboch a ze sa vyskytla epidemia dobytka ze vsade po meste sa prechadzali kravy, ovce, vsade naokolo boli mrtve zvierata a ja som chcela ist domov len ma policajti nechceli pustit a zrazu kvoli epidemii museli zburat vsetky baraky a zacalo to tu vyzerat ako v postapokaliptickom stredoveku este aj hradby okolo celeho mesta stavali.. a mala by som byt teraz 4tt len mi ciarka na tehotenskom teste nesilnie. Neviem ci to mam brat ako nejake znamenie lebo nemavam take zle sny.

janulka1802
2. jún 2019

Mne sa minule snívalo že sa mi utopilo dieťa a potom aj ja nepríjemné zobudila som sa ale absolútne žiadny význam tomu nepripisujem o zuboch ako mi vypadávajú sa mi snívalo už nespocetnekrat najkrajšie sny sú z kategórie erotické a potom občas mávam také že viem lietať to je úžasné a tiež že idem a zbieram peniaze škoda že sa nepremení na skutočnosť ten s peniazmi😁erotické není problém s manželom

diewcatqoo
2. jún 2019

Ja som minuly tyzden dopozerala serial Blacklist a vcera sme s muzom pozreli dve casti serialu Cernobyl. Tuto noc sa mi snivalo o tom, ze Reddington (hl. postava z Blacklistu) odpalil jadrovu elektraren, ktoru sme mali za domom a zobudila som sa so slzami v ociach s tym, ze syn zbieral na dvore grafit, pochadzajuci z vybuchnuteho reaktora 🤷‍♀️
Tym ti len chcem povedat, ze sny su vacsinou o tom, co prezivas. Si tehotna, takze je prirodzene, ze mas o dieta strach. To, ze pani bola slepa, mohlo znamenať, ze niekde si pocas dna mohla zachytiť nieco o nevidiacom cloveku, mozno si si to ani neuvedomila a mozog ti to takto spracoval v sne.
Ja som mavala cely prvy trimester hrozne sny, kazdu noc som sa budila na nieco zle. Nemysli na to, nestresuj seba a babo.

ddenisa123
2. jún 2019

Ja som mala v 1. trimestri mala tiež otrasné sny, ale vraj je to bežné. Potom to prešlo 🙂

barbellka
2. jún 2019

@kika6182 neboj sa je to len sen....podvedome sa ako kazda zena bojis ci vsetko bude ok a prejavilo sa to snom....a preco starsia slepa zena? Mozno tvoj mozog spojil babu Vangu so snom :D :D neb9j sa, nic to neznamenalo

nini1010
2. jún 2019

Ja mam iny nazor na sny a aj to ci sa ich plnenia tyka,lebo som bohuzial v prvom trimestri dva krat zazila na vlastnej kozi.mam len jednu radu vytlacaj akekolvek vtierave zle myslienky vedome pozitivnymi.predstavuj si ho ked je uz na svete zive a zdrave.

29simona29
2. jún 2019

@kika6182 ja by som to neriešila, tiež sa mi všeličo snívalo v tehotenstve, mala som ale jeden veľmi živý sen asi v 5. mesiaci, že budem mat chlapceka a v sne som presne videla, ako vyzeral, presne tak sa aj stalo, naozaj vyzeral ako v tom sne a keď sme išli na 3D ultrazvuk, vedeli sme, že to bude chlapček, lebo manzel mal ten istý sen a bol veľmi živý. Nič iné, čo sa mi doteraz snívalo sa nikdy v skutočnosti nestalo.

thoughtfulweirdo
2. jún 2019

Mne sa cca od polovice tehotenstva pravidelne snivala nocna mora, v ktorej som nasla novorodenu dcerku v postielke s odtrhnutou hlavickou. Bolo to priserne, vzdy som sa zobudila uplne mokra, s triaskou, placom a uz som do rana nezaspala. Neznamenalo to ale vobec nic, pravdepodobne to bol len nejaky moj preneseny strach. Urcite to nebola vestecka predpoved 🙂

selest
2. jún 2019

Tiez som mavala take sny v tehotenstve. A tiez ked sa narodil maly. Je to zo strachu tvoje podvedomie pracuje a tebe sa o tom sniva. Urcite to nevesti buducnost ani nic take. Klud, uzivaj si tehotenstvo.

ivanka_37
Autor odpoveď zmazal