Snívalo sa mi s Ježišom
Bol to taký živý sen, najprv som videla jeho tvár a mal také krásne oči až mu žiarili, mama bola pri mne povedala som jej nech sa pozrie aký je krásny. Potom pristúpil ku mne, rukou mi zdvihol tvár a povedal mi, že mám rovnakú tvár ako moja mladšia sestra že sa strašne podobáme a usmial sa. Potom som s mamou sedela na posteli, pozerali sme sa na neho. Zrazu bol pri nás môj otec, mladšia sestra a pes. Všetci sme boli na posteli a Ježiš stál nad nami. Náš pes ležal a tiež sa na neho pozeral, spýtala som sa ho či mu páči nás pes, usmial sa na mňa. O nejakú chvíľku nám povedal, že všetko bude dobré. Natiahol ku mne ruku ja som mu ju pobozkala, potom sa otočil a odišiel.
Čo si o tom myslite? Mali ste už niekto takýto sen?
@tora23
Co ja viem, na nej asi nic, ale ano malovala Jezisa a nebo, tak ako ho ona videla v snoch.
@simona20201309
blbosti p komci sveta siria este ovela viac Jehovisti 😕 To su este len paradne vykvety, po vsetkych strankach.
@fauko a teraz ma už celkom začalo zaujímať tvoje vierovyznanie a zdroj odkiaľ čerpaš 🤔
@fauko wow. Tvrdiť že nejaká korunka nás privedie všetkých do neba je aj podľa Biblie klamstvo.. Ježiš hovoril (podľa Biblie) - "Ak však chceš vojsť do života, zachovávaj prikázania. (Biblia, Mt 19:17)" o žiadnej korunke tam nie je ani zmienky, netreba si vymýšľať.
.. Láska neklame..
@simona20201309 ona je z RKC..
@ankare dal mi neochvejnú vieru,dal mi krásny život a tie schopnosti? ťažko povedať,tie ešte môžu prísť 🙂 môj otec bol liečiteľ,taký ozajstný,neviem,či sa to dedí....môj otec bol pri tom zážitku tiež....viac už písať nebudem,chápeš dúfam
@janinah mohla by som vám napísať ss ja som mala tak tiež sen s Ježišom Kristom