So psom do Tesca
dobrý deň mám rýchlu otázku keď mám psíka menšieho snahubkom môžem ísť do tesca? alebo mi treba taška na psa alebo nemôžem vôbec ?
@miadi Pozri,ja nechodim so psom do restauracie hoci je vycviceny a agresivny nie je,nosi ako jeden jediny sirokodaleko nahubok,lebo viem ze niektori ludia sa boja,je to nemecky ovciak,ale zazila som velakrat ze normalne iduc po chodniku na voditku k nemu prisli chlapci cca 7 rocni a zacali pol metra na neho dvihat ruky,sermovat na neho!!!! ako to vidia s van Dammom,no a rodicia nic.....ano,vazne sa mi toto stalo viackrat!No a teraz mi povedz keby takehoto debila ,ano debila! ten pes hoci len udrel nahubkom,co by z toho urobili ti rodicia?Ci to uz ani vonku chodit so psom nemozem,lebo deti?!Ja mam psa na strazenie,lebo nam parkrat vlamali dvere na dome.....a usetrim ti otazku,ano aj ja som mama....😎
@kvetinka75 ja som s nimi chodila po ulici na dedine nielen po dvore. Bolo mi jedno kto si co o mne mysli.
@bessie12 tak ale macka ti neskace po cudzich.
@kvetinka75 tiez moze byt agresivna. Bol to klasicky sportovy kocik pre deti a nie specialny pre zvierata, ktory je uzatvoreny a navyse je tam zviera priputane.
Keby sme mali vtedy maleho psa, tak tiez by som tam dala.
@bessie12 Ja som stretla takych starkych v lete s kocikom,mali pekineza a psik tam mal aj vodu v miske,bolo horuco....vyborne to vymysleli,boli zlati.
@77daniela77 mne sa to tiez velmi paci. Napr. zviera po operacii, ktore este spi po narkoze alebo je slabe, popripade zviera, ktore je paralyzovane, ale chces ist s nim von. Co je podla teba lepsie? Prepravka alebo ten kocik ?? Ja sa priklanam k druhej variante.
@bessie12 Ano,ved clovek je vynaliezavy,ide o dobru vec,nikomu tym neskodi.
@77daniela77 presne tak. Som toho isteho nazoru.
@estrella5 Mala som psa 14rokov . Tam kde su pravidla ze mà mat nahubok ho mal Aj ked stym Nebol happy. A do restiky som ho netahala.😊Ked bol stary bol trosku agresivny Tak som davala extra pozor aby sa nepribližl k cudzim detom. Mne nemusis vysvetlovat ake je to mat psika. Mam skusenost z oboch stran.
Ja chodím s mojou závisláčkou Bonnie do všetkých kaviarní u nás, aj to reštaurácii ma pustili. Do Tesca samozrejme nie. Ale hocikde, aj do nákupného centra s ňou chodím. Okrem obvodov v ňom teda (máme tu obľúbenú kaviareň, kde ju milujú ❤). Minule som išla do 101 drogérie v Maxe a môj mi ju držal, keď som platila, predavačka videla, ako za mnou kňučí a povedala mi, že veď mohli ste s ňou ísť aj sem 😍
@estrella5 ja som minimálne dva-trikrat týždenne v reštaurácii/kaviarni. Psíka, žiaľ, už dva mesiace nemám, takže už bez psíka.
Ale nikdy, akože fakt nikdy som nezažila, aby v reštaurácii behal pes.
Ja fakt netuším, do tých podnikov ,eny vyššie prispievajúce chodia, ale ja by som sa okamžite ozvala a požiadala majiteľov psa, aby si s ním spravili poriadok.
Ale neverím, že sa toto naozaj bežne deje.
@estrella5 jej to je milé 😍 ja by som sa teda do Pepca ani nikde inde neodvážila 😄 ale mala som zážitok, hned u Pepca máme tú našu obľúbenú kaviareň a sedenie je aj vonku, išla som sa stretnúť s kamoškou a mala som pre ňu maličkosť, do Pepca som potrebovala ísť kúpiť len darčekovú tašku, tak som ju dala jednému pánovi, ktorý sedel tam pred kaviarnou, doslova som utekala pre tú tašku, keď som vyšla von, pánko drží v ruke voditko s obojkom 😂🙏 Bonnie som mala vtedy tuším prvý týždeň, utekala po Maxe a hladala ma ❤ kričala som na ňu, potom zmätená pribehla, tešila sa, akoby ma sto rokov nevidela a jedna tetka mi začala nadávať, prečo púšťam psa v obchodnom centre, ja huba jej hovorím, nevidíte, že utiekla? Zasa mi nadávala, tak som jej povedala, že je zrejme dobre vadná a ludia okolo, ktorí to sledovali a stáli pri nás, sa ku mne pridali a tetuška sa rýchlo pratala preč 🙈
@estrella5 je to vzájomné, lepšieho psíka som si nevedela predstaviť ❤
@estrella5 presne tak, dobre to napísal ❤

@bessie12 ano to sme aj my. U babky na dvore. Ale netrepali sme ich medzi ludi a do obchodov