icon

So psom do Tesca

30. mar 2023

dobrý deň mám rýchlu otázku keď mám psíka menšieho snahubkom môžem ísť do tesca? alebo mi treba taška na psa alebo nemôžem vôbec ?

Strana
z5
bessie12
1. apr 2023

@davidofff lebo ludia su vacsie hovada ako zvierata. Cim viac spoznavam ludi, tym radsej mam zvierata. A k tejto teme som napisala viac nez dost 😉

estrella5
Autor odpoveď zmazal
ibrunova
1. apr 2023

U nás na občianske prišiel pán so psom, že on ho vonku nenechá a blabla. Pes sa vyčúral a vykadil rovno vo vestibule. Pán vybavil občiansky a zdrhol. Humus.

davidofff
1. apr 2023

@ibrunova šak presne o tomto hovorím.kazdy psíčkari si strašne obranuje psov ...ale to že po zime sú všade psie hovna to im nevadí.😂že nemáš ani kade kráčať ..a strašne sa budú obranovat.ja mám tiež rada psov ale odtial potiaľ....neviem čo by sa lubilo keby sa im ja výs...pred dvere asi moc nie 😂ale keď čura malé dieťa do trávy ,tak točia hlavou 😂choré toto

betulinka1
1. apr 2023

Ak bude v taske nic ti nepovedia. Moja civa so mnou obehala všelijaké obchody po SR a okrem jedneho obchodu v Ke, nikde nemali problem. Ale cely cas som ju vzdy mala v taske a na pleci. Urcite bola cistejsia ako bezdomovci co sa tulaju po obchodoch.

estrella5
Autor odpoveď zmazal
davidofff
1. apr 2023

@estrella5 hej hej každý psíčkari povie že si zbera hovna po psoch 😂😂

estrella5
Autor odpoveď zmazal
davidofff
1. apr 2023

@estrella5 pozri mne je úplne jedno aký máš ty názor ....mám ťa u riti že úplne.nepis mi .nemám záujem s s tebou komunikovať🙂

estrella5
Autor odpoveď zmazal
davidofff
1. apr 2023

@estrella5 hej hej presne to je preto 😂😂😂

mtnns
7. apr 2023

Ja som chodila, bol zavretý v taške a bud cez plece alebo normálne položený v košíku a nikto nič nepovedal. Bol tichučko ani nepipol. Nikdy by som nenechala psa pred obchodom alebo zavretého v aute. Ak tak, tak potom ho radšej nechať doma keď si človek potrebuje ist na nákup...

Strana
z5