So psom do Tesca
dobrý deň mám rýchlu otázku keď mám psíka menšieho snahubkom môžem ísť do tesca? alebo mi treba taška na psa alebo nemôžem vôbec ?
U nás na občianske prišiel pán so psom, že on ho vonku nenechá a blabla. Pes sa vyčúral a vykadil rovno vo vestibule. Pán vybavil občiansky a zdrhol. Humus.
@ibrunova šak presne o tomto hovorím.kazdy psíčkari si strašne obranuje psov ...ale to že po zime sú všade psie hovna to im nevadí.😂že nemáš ani kade kráčať ..a strašne sa budú obranovat.ja mám tiež rada psov ale odtial potiaľ....neviem čo by sa lubilo keby sa im ja výs...pred dvere asi moc nie 😂ale keď čura malé dieťa do trávy ,tak točia hlavou 😂choré toto
Ak bude v taske nic ti nepovedia. Moja civa so mnou obehala všelijaké obchody po SR a okrem jedneho obchodu v Ke, nikde nemali problem. Ale cely cas som ju vzdy mala v taske a na pleci. Urcite bola cistejsia ako bezdomovci co sa tulaju po obchodoch.
Ja som chodila, bol zavretý v taške a bud cez plece alebo normálne položený v košíku a nikto nič nepovedal. Bol tichučko ani nepipol. Nikdy by som nenechala psa pred obchodom alebo zavretého v aute. Ak tak, tak potom ho radšej nechať doma keď si človek potrebuje ist na nákup...

@davidofff lebo ludia su vacsie hovada ako zvierata. Cim viac spoznavam ludi, tym radsej mam zvierata. A k tejto teme som napisala viac nez dost 😉