icon

Som malicherná?

kittykat22
26. feb 2022

Zaujimal by ma vas nazor. Mam kamaratku. Pozname sa roky. Priatelstvo je cisto medzi nami. Ona je starsia, single, dieta jej od odrastlo, byva sama. S mojim muzom maximalne prehodi 2 slova pred domom, ked idu okolo. Kamaratka ho pozna cisto lebo je to moj muz. K veci. Dnes mi kamaratka 3x vola a poslala 3 spravy. Nabrala som jej to lebo sme prave volali so svokrou, ako sa ma. Zlozila som hovor so svokrou a akurat sa dopiekla ryba k obedu tak som isla nabrat obed. Kamaratke by som zavolala neskor. Do toho niekto klope a pocujem ako muz nieco hovori a pocujem kamaratku. Tak kuknem do chodby a hovorim jej, ze viem ze volala, len teraz ideme jest, ze sa ozvem neskor. A ona na mna "ja ta nepotrebujem, ja potrebujem nieco s tvojim muzom". Pozeram na nu ... ani som nevedela co mam povedat. Este s usmevom dodala, ze ona potrebuje s nieco s diskom na pocitaci, otocila sa na pate a uz jej nebolo. Prislo mi to od nej velmi neslusne. Muz samozrejme disk riesit nesiel - ten neznasa ked ho ludia o nieco ziadaju pretoze ako robi v IT tak kazdy vikend k nam klope 500 ludi a namiesto vikendu opravuje playstationy, stahuje veci, cisti disky alebo riesi wifi. Chapem ho. Pracuje od rana do noci a cez vikend miesto oddychu klopu ludia. Ja teraz uvazujem ci mu mam pripomenut, ze by jej mal ist pomoct. ALe potom ako sa zachovala sa na to asi vykaslem. Aky je vas nazor na toto cele?

snazilka_bio_mamka
26. feb 2022

Neviem aky mam na to nazor ale rada by som mala nervy, cas a chut riesit taketo veci..malichernosti..áno,za mna su to malichernosti.

zmrzlinka2021
26. feb 2022

@kittykat22 podla mna su to malichernosti - nekazte si vztahy, ak si rozumiete. MOjho muza tiez neraz volaju. Je to na tvojo muzovi aby povedal nie ak nechce

mamina1419
26. feb 2022

@kittykat22 veď je to vec tvojho muza. Ak chce nech jej pomoze a keď nie tak nech si oddýchne. Ľudia všetko od neho chcú a zrejme zadarmo či za pár drobných lebo nechcú platiť servis. Nech jej keď tak len odporu i servis niekde v okolí s tým že on kôli práci nemá čas.

loginexistuje
26. feb 2022

Neviem mne z toho vychadza ze nie si az tak dobra kamaratka jej sa zjavne pokazilndisk s dolezitym obsahom je to na nervy aj tak by jej tvoj muz najskor nepomohol ale pozriet sa na neho mohol
Ja by som prostr porisila s muzom nech jej to pozrie
Moj to tirz rad urobi (niekedy frfle ale
Dobra vecera to spravi pre kamaratov a susedov a nechce za to nic

dskjhfdlkdjhl
26. feb 2022

@kittykat22 No, tak potrebovala s niecim pomoct a vedela, ze Tvoj manzel sa v tom vyzna, tak to skusila. To je cele, co si o tom myslim ja. Uplne divne si to ponala Ty, ale to uz je Tvoj problem.

evita11223
26. feb 2022

nahneva to niekedy to hej, ale je to viac menej prkotina si myslim, ale toto su veci, ktore su medzi nim a nou, ked on raz nechce tam to konci a dovidenia, je fakt, ze ani sa mu necudujem, ze ma toho dost cez tyzden a nieto este cez vikend po susedoch

trema
Autor odpoveď zmazal
kittykat22
autor
26. feb 2022

Baby diky za odpovede. Asi fakt blbost. Muz sa na to samozrejme vykaslal ... ten nikam nepojde. Ked si to riesila s nim, nebudem sa do toho miesat 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

sissy27
26. feb 2022

@kittykat22 že to zbytočne prežívaš. Chcela to riešiť cez teba - ale ty si sa jej neunúvala odpovedať na 3 telefonáty a 3 správy (už keď vidím, že niekto volá 2x po sebe tak tuším, že je to súrne, že ), tak sa obrátila rovno na tvojho muža keď teda ty si nedostupná - a už či jej tvoj muž pomôže alebo nie, je na ňom.

kittykat22
autor
26. feb 2022

@sissy27 nie nie. Ona toto robi nonstop. Ona vola aj 5x kym jej nezdvihnem a potom povie nejaku blbost, co je v telke. Keby to spravila mama, sestra alebo ina kamoska tak viem ze sa nieco deje. Tato to robi bezne.

0silvia0
26. feb 2022

@kittykat22 ona chcela riesit disk s muzom, tak nech si to riesi nadalej s muzom, nestarala by som sa do toho. Jej reakcia bola trocha divna, asi by mi to tiez nepadlo dobre, nemam rada takychto neslusakov.

sissy27
26. feb 2022

@kittykat22 tak neodpovedala si ty, obrátila sa na tvojho muža - pointa rovnaká. Nemám problem tak si nejaký rýchlo vyrobím, iné mi z toho nevychádza 😃

luccija
26. feb 2022

@kittykat22 mne by to vadilo je kamarátka s tebou a s mužom prehodí 2 vety a zrazu klope za dverami a ešte povie takú vec, že ja Ťa nepotrebujem, ale tvojho muža...tak je taká...najlepšie hneď a rýchlo veď mohla chvíľu počkať, kým jej zavoláš a pod....a teda dohodla sa s mužom?prečo jej to nejde opravit?
Nie si malicherna, ale táto situácia je zvlastna

kittykat22
autor
26. feb 2022

@luccija tak muz nemal na vyber ako na to kyvnut. Ona na neho vybafla pri dverach, ze ona hned nieco potrebuje tak muz prave vstal povedal OK. Ze pride ... a ona odisla. Do toho mu niekto zavolal, ze pracovne musi ist pozriet novy office, odisiel na 5 hodin, teraz prisiel, dal si veceru a konecne oddychuje. Uplne na to zabudol ako ho poznam. Ma toho vela ... A druha vec je, ze on tazko hovori nie. nevie to a ludia toho vyuzivaju. Takto kyvne ked nema na vyber a potom je zavaleny pracou a nedostane sa k tomu a veci vysumia.

luccija
26. feb 2022

@kittykat22 no a v konečnom dôsledku budeš zlá, že si ho tam neposlala.Poznam tie typy ľudí čo si myslia, že všetci musia hneď.

viestta
Odpoveď bola odstránená
kittykat22
autor
26. feb 2022

@viestta ty si uz uplne padnuta na hlavu? Ty si niekedy taky moralny odpad, ze to nie je mozne.

kittykat22
autor
26. feb 2022

@luccija to si nemyslim 🙂 myslim ze to vysumi ako x.krat predtym.

loginexistuje
26. feb 2022

@kittykat22 tak ale to nie je moc ok ak jej slubil a neprisiel dufammze jej dal aspon vediet

kittykat22
autor
26. feb 2022

@loginexistuje nie nedal. Nema na nu ani cislo. Zabudol ako ho poznam.

loginexistuje
26. feb 2022

@kittykat22 tak zjavne ste len take zname a nie kamaratky potom to hod za hlavu a neries

oli2782
26. feb 2022

Nie celkom chápem, čo ti prekáža. To, že niečo po vás chcela alebo to, že to chcela od TVOJHO muža?