Som nespokojná s objednanou tortou
Ach baby, objednala som malej tortu aj s postavičkou na vrchu a som veľmi sklamaná z toho ako to vyzerá. Vôbec to ani len nešlo okolo predlohy- fotky ako to malo vyzerať. Nechcem pôsobiť nevďačne, ja si samozrejme cením jej robotu, dala si s tým určite veľa námahy ale ta torta je proste hrozná, farba tiež nesedí ale to by sa ešte dalo prežiť len ta postavička vyzerá ako keby to modelovala moja mala dcéra 😫 hanbím sa ukázať na oslave s takou tortou. Už som to aj celé zaplatila ale mám chuť si aspoň časť peňazí vypýtať naspäť nakoľko si idem dať postavičku znova zrobiť niekde inde za zas ďalšie peniaze navyše. Myslite že mám pýtať naspäť alebo nechať tak ?
@b3e3l spravili sme na rýchlo doma tortu, nalepili obrázkový jedlý papier, síce nič moc ale aspoň daka torta bola 😅 napichala som tam sviecky aj takú fontanku niečo ako prskavku tak sa to malej rátalo 😃
Hmm niečo mi na tom nesedí, namiesto zľavy si len tak nechala celú tortu?. Takže musela mať objednávku, veď kto by si nechal len tak tortu za 60 a zjedol ju doma? Radšej ju predám za 40 a mám aspoň niečo, nie?
@katka2602 neviem, ale videla som že na IG ju ponúkala
Ponukala ju aj s tym postihnutym jednorozcom :D?
A za koľko tiež za 60e?
Ponukala ju v stave ako ju ukázala tebe? 🙈
@kristina124
@katka2602 ano presne s tým jednorožcom 🙈
@123andy123 neviem, pre istotu cenu neuviedla
🤣🤣🤣🤣 tha si asi pri tej torte aj niečo hrkla, keď ju takto ponúkla 🙆♀️

Ktovie či ju predala a za koľko 😃