Som nespokojná s objednanou tortou
Ach baby, objednala som malej tortu aj s postavičkou na vrchu a som veľmi sklamaná z toho ako to vyzerá. Vôbec to ani len nešlo okolo predlohy- fotky ako to malo vyzerať. Nechcem pôsobiť nevďačne, ja si samozrejme cením jej robotu, dala si s tým určite veľa námahy ale ta torta je proste hrozná, farba tiež nesedí ale to by sa ešte dalo prežiť len ta postavička vyzerá ako keby to modelovala moja mala dcéra 😫 hanbím sa ukázať na oslave s takou tortou. Už som to aj celé zaplatila ale mám chuť si aspoň časť peňazí vypýtať naspäť nakoľko si idem dať postavičku znova zrobiť niekde inde za zas ďalšie peniaze navyše. Myslite že mám pýtať naspäť alebo nechať tak ?
My sme tiež to tak mali. Objednali sme tortu malej na tri roky v cukrárni kde sme jej dávali robiť aj na tretie narodeniny ale vyzerala STRAŠNE 🤦 pritom rok predtým sme dávali robiť z fotky a torta bola nádherná ozaj klobúk dole. Nakoniec sme zistili, že tu tortu robili iní cukrári ako tú na dva roky. Všetky torty vlastne robili v tej cukrárni a ozaj okrem tej jednej sme boli vždy nadmieru spokojní ❤️ a pošli aj mne foto 🙂
Tak keď sa s tým nič nedá robiť mohla urobiť farebné lopty malé všelijaké alebo malé kvietky a ten krk aspoň schovať . Už pri tom modelovaní. To mohla vidieť že ten kôň nemá jej žiadne stehná povedané a ten krk .
@liz_lemon nemozes povedat, ci je cena premrstena, ked nevies ani kolko vazila. Nevies odkial cukrarka je a nevies ani, ake suroviny pouzila a co je vo vnutri. Akoze len suroviny na taku tortu stoja vela, nieto o case, ktory tomu cukrarka venuje, plus nakup surovin, komunikacia, skladovanie. Nikdy by som tu robotu nechcela robit. Ja som dala za tortu 240 pre velku spolocnost, ziadne extra ozdoby, ale to som si hovorila ze bola premestena cena. Ale ta bola aspon prirodzene bezlepkova, bezmliecna, pouzita z tych naj surovin a bola to najlepsia torta v zivote, aku som kedy jedla. Ale nie o tomto som chcela. 60 eur das ako taky fukot u zubara, pravnika, neviem akeho ineho poradcu, za 5 minutovu opravu zamku, 70 za 15 minutovu opravu kotla a mohla by som pokracovat. Upiect tortu vie sice pomaly kazdy, ale ludom sa nechce, alebo ju jednoducho urobit nevedia, tak ju daju niekomu spravit. Ale cena je dana, bud chces, alebo nechces 😉. Cudujem sa niekedy tym cukrarkam, ze to vobec robia.
@liv1 však ja nemám problém si zaplatiť veď dala by som toľko kolko si vypýta, ale nech to aspoň vyzerá tak ako chcem, nie ?
Taketo fotky byvaju v sekcii Emefka alebo Zabavne stranky na fcb Objednal som si & Prišlo mi... a tato hruza by tam mala čestne miesto 😂🏇
Ježiš to čo je za hybrid koňa 🙈🙈🙈 ako toto je fakt zle. Žiadala by som väčšiu zľavu ako 5€ nech si koňa rovno necha. A byť tebou keď takto na rýchlo išla by som do dracika kúpiť nejakých koníkov a tie na to ponalepovala. Aspoň bude mat pamiatku na tortu vo forme postavičiek
Ja neviem, naozaj je to také strašné? No ak nie si spokojná, ozvi sa jej, aspoň ja by som to urobila...Minimálne nech o tom ona vie🤷♀️Viem, je to trápna situácia, ale zas, ani si tortu nevidela a zaplatila si dopredu?
Mozem poprosit aj fotku? Ja som si raz cchcela ulahcit den a objednala som dcerke tortu a nem dopadlo to dobre. Odvtedy radsej peciem sama. Najlepsie na tom bolo ze ked som sa ozvala ze nie som spokojna este ja som bola ta zla.
Baby tak to este neviete co sa stalo mne... Isla som za zlatnikom, ukazala mu nausnice ake chcem presne. Cakala mesiac. Prisla som pre ne... A on mi vravi, trosku som Vam ich vylepsil... A ja som onemela...zaplatila a odisla.. Doma nariekala, ze aka som blba... Muz ich zobral, isiel zanim, ze takato dohoda nebola, ze zena je doma neatastna.. Panko, zobral nausnice spat, a urobil mi presne take ake som chcela... Takze ludia su fakt sisi.... Niektori ani nemaju hanby.
@derdia to načo si robil 2x robotu?
Ja som dcere na 2 narodeniny objednala tortu hlavu mikimauza 3kg, prisla som a mala som 8kg minie 🤣, normalne som sa jej opytala comu nerozumela kedze to bolo pisomne, este sa tvarila dotknuto ci to vadi, tak zaplatila som 40 namiesto 30 a viac som neobjednavala. Pytala 80 salena ani nahodou
Teraz som si spomenula, ze Silvia Kucherenko raz tiež sa urazila na tortu a nevzala ju.Museli rychlo za doniest novu a to bola asi 100x vyššia kvalita ako táto.
Autorka, moja odpoved pre @liz_lemon nema nic a tebou, ci vasou tortou. Nadvazujem na jej komentar, ze 60 je premrstena cena za tortu.
Suhlasim ze nie je ako predloha, zdaleka, vcera som sa na tom MEGA pobavila 😁. Prepac 🤭. Ale zlavu ti mala dat aspon 20 eur. Ono dieta si to az tak nevsimne, ale kedze sme zazili podobne, viem to pochopit.
@karolinakr to nie je jeden autor tychto vymakanych vytvorov 😊. Ta stranka len zverejnuje videa a fotky
Mne sa inak okrem toho kona nepaci ani to ostatne. Ta vyzdoba je taka sucha, predloha ma proste smrnc oproti tejto torte
Achh tak peniažky mi vrátila a tortu si nechala, nakoľko mi nechcela dať nejakú aspoň zľavu (tých 5€ ani nerátam), kúpila som jedlý papier s obrázkami a malá rev že ona chce jednorožca papať že som jej to sľúbila… takze pokazené celé narodky no čo vám poviem
Prosim posli mi foto. Ja nie som az tak lava,detom som piekla aj 3D torty, modelovať viem,tak by som to chcela posudit,za co si dnes ludia davaju zaplatit a ja nemam odvahu😁
@iwesska su tu
To ma fakt mrzí, kvôli malej ☹️
@petulda333 fotiek tu je dosť, treba listovat
Nie len ten jednorozec je dogabany ale mohla si dat viac zalezat na detailoch. Aj to okolo mena su jemne motylie kridla az rozpravkove jemne a krasne detailne a ona tam dala srdiecka len nejako vykrojene.
Predloha je predloha a ak za to co clovek ocakava zaplati malo by sa to tomu co najviac podobat.
Ale ja som aj tak za ak niekto robi svoje vlastne dizajny a torty. Tam vies do coho ides 😄
Toto je hrôza akože,to sa nehanbí toto vám dať???strašné
@kozova87 žiaľ ešte bola urazena že sa mi čosi na tom nepáči 🤣
@janinka007 ja viem ,preto som pisala,ze tu su fotky
Ako dopadla oslava? 🥳

@nnnuuunnn fotky mi poslala dnes som si mala ísť po ňu